ALDRIG arbejd med Kenny og hans "team"
ALDRIG arbejd med Kenny og hans "team".
Helt tilbage til den 25. April 2026 betalte jeg de første 5.000 kr. for 10 mødebookinger, som han kun ville levere, hvis der var betaling på forhånd.
Jeg skulle have lyttet til min mavefornemmelse om aldrig at betale for den slags service på forhånd, da det stort set altid betyder, at de ikke tror på deres egne evner, hvilket også viste sig at være tilfældet her.
Den 28. April 2026 betaler jeg 7.000 oveni for 10 ekstra mødebookinger, hvorefter Kenny lover at sætte fem mand på opgaven, så de hurtigt vil blive mødebooket.
Den næste måned kommer der den ene undskyldning efter den anden om, hvorfor de ikke kan ringe ud og booke møder, hvorefter jeg den 20. Maj 2026 uden ét eneste møde booket beder om at vi afslutter samarbejdet og får en refundering.
Det accepterer Kenny blankt, da han godt kan se, at deres service slet ikke er tilstedeværende.
I dag den 16. Juli efter to måneders kommunikation om en simpel tilbagebetaling, har jeg stadig ikke modtaget nogle penge, og Kenny er pludselig ikke til at få fat i.
Det skal lige siges, at jeg kunne have gjort den her anmeldelse 10x længere med alle de undskyldninger Kenny gennem tiden har fundet på, men det vil jeg spare jer for.
Jeg er ikke typen der gider at bruge min tid på at give en dårlig anmeldelse, men mage til elendig service og hvad jeg næsten vil kalde for "scam" har jeg aldrig før oplevet.
Jeg vil ALDRIG anbefale andre, at arbejde med Kenny eller nogle i relation med Nordic Sales House.