Nordic Qi akupunktur  Anmeldelser 7

4,3

1. Akupunkturklinik

Nordic Qi akupunktur ligger centralt i Roskilde på Vindingevej 7C, 4000 Roskilde. Indehaver er Trine Sten Dybdahl, der er certificeret TCM akupunktør og RAB godkendt. Se mere på hjemmesiden www.nordicqi.com, hvor der er mulighed for online booking.

4,3

At komme hos Trine er altid en god oplevelse.

Trine er virkelig dygtig til at finde ubalancer i både krop og sind og til at forklare, hvad der ligger bag. Hendes behandlinger har hjulpet mig med alt fra fødselsmodning til afbalancering. Min datter fik også stor lindring af knæsmerter efter en skiskade. Jeg kan varmt anbefale Trine.

15. januar 2025

Besvarelse fra Nordic Qi akupunktur

Tusind tak for den fine anmeldelse ♥️

Tak Trine!

Har du ondt i kroppen og søger du generelt hjælp til en bedre fungerende krop - og/eller ro i sindet, så kan Trine hjælpe dig godt på vej.

Jeg har rigtig gode erfaringer med Trines helt særlige tilgang og forståelse for mine udfordringer og kan varmt anbefale at opsøge hende. Et besøg værd!

Trine er en dedikeret akupunktør og har mange års erfaring. Hun kan i denne uge fejre sit 10 års jubilæum i egen klinik i Roskilde. …STORT TILLYKKE TIL DIG, Trine 🎉

10. januar 2025

Besvarelse fra Nordic Qi akupunktur

Tusind tak for den fine anmeldelse 🙏🏼♥️

Professionel og kompetent

Jeg er kommet hos Trine i knap 1 1/2 år, og hun har været meget engageret i mit mangeårige problem. Behandlingen er blevet tilpasset og fornyet alt efter behov.
Jeg har altid følt mig velkommen og tryg ved Trines professionelle og kompetente behandling. Altid hurtig svar ved henvendelse. Stor ros herfra

8. december 2024

Tak for den fine anmeldelse Annette 🤗

Jeg kan varmt anbefale Trine

Jeg kan varmt anbefale Trine, hun er så dygtig til sit arbejde. Jeg har længe døjet med smerte og ubalance i kroppen, som hun har hjulpet mig med :) hun er sød, venlig og meget imødekommende.

4. december 2024

Tusind tak Seryan ☺️ Dejligt, at du har fået så god hjælp 🤗

Jeg kan varmt anbefale akupunktur og

Jeg kan varmt anbefale akupunktur og ionterapi hos Trine i Nordic Qi Akupunktur. Jeg har fået behandlinger for ryggen og knæet, og hver gang med oplevelsen af at have det bedre når jeg gik derfra. Jeg har også fået hjælp til virkelig øm tennisalbue/ musearm.
Man bliver altid taget godt i mod, når man kommer til klinikken. Trine giver sig tid og er altid nærværende og 100 procent opmærksom på om man er godt tilpas på briksen, og undervejs i behandlingen. Bagefter står der forfriskninger klar, mens man runder af. En lille dejlig opmærksomhed inden man går hjem.

4. december 2024

Tusind tak for den fine anmeldelse Bella 🤗

Stor anbefaling af Trine

Jeg kan på det varmeste anbefale akupunktur hos Trine. Sessioner hos Trine har gjort en kæmpe forskel for mig – både når energien er lav, og når jeg har haft brug for at give mig selv lidt ekstra indre ro. Trine kombinerer akupunktur og ionterapi med stor ekspertise, og det har blandt andet hjulpet mig mærkbart med mit knæ.
Trine er ikke bare faglig dygtig indenfor akupunkturen, men også utrolig nærværende og professionel. Man føler sig helt tryg.
Hvis du ønsker at gøre noget godt for dig selv, er et besøg hos Trine en gave til både krop og sind.
Tina

2. december 2024

Besvarelse fra Nordic Qi akupunktur

Tusind tak for din fine anmeldelse Tina.
Så dejligt at det har hjulpet på dit knæ og at du har haft en god oplevelse af behandlingen.

Vis anmeldelser på alle sprog (7 anmeldelser)