Nordicpokemontrainer Anmeldelser 6

4,2

4,2

God

Ganske enkelt en fornøjelsen Godt og…

Ganske enkelt en fornøjelsen Godt og strukturet på streamen nordictrainer på Twitch kan varmt anbefales.. stort udvalg af produkter også skader det vel heller ik at man rent faktisk får pulls.. i mine øjne Danmarks bedste pokemon streamer #1 ❤️

22. januar 2026

Slaaaay

Slaaaay
det er simpelhen det bedste sted og købe kort og få dem åbnet i fællesskab med Anders og folket på stream er det bedste. Han lever sig virkelig ind i det og det er bare en skøn oplevelse hver gang. Der er god service og altid smil og glæde helt gratis.. gå ind og køb i vil bestemt ikke fortryde det!!! kæmpe slay herfra

12. december 2025

Nordicpokemontrainer.dk

Nordicpokemontrainer.dk

Da jeg stifte venskab med Nordic Pokémon træner. Dk var det via TikTok hvor han lavede live det gør tre gange om ugen

På hans live kan man bare følge med og se andre få åbne deres pakker som de har købt på hans hjemmeside, det er helt frivilligt og man ønsker at købe

Men det er så mega fedt når man går går ind og købe en pakke eller Bundle eller det der større eller kæmpe køb hvad man nu lige har lyst til hvis man ønsker at købe

Vælger man selv om man skal åbne pakkerne på live eller om han vil have sendt pakkerne og åben med posten

Man kan have Sine kort liggende og når ønsker kan man få det sendt så skal man købe fragt som også er under det der hedder katalog på hjemmesiden ( det er en lastbil som ikon og den tilføjer man i sin kurv

Personlighed havde jeg ikke en dyt forstand på Pokémon kort og din verden og jeg har meget læring og det er megafedt, via Anders som der har hjemmesiden og er vært på liven har jeg lært lidt mere om Pokémon og ser frem til at lære mere.

Man kan altid skrive til ham hvis der er noget man er i tvivl omkring Pokémon kortet og om værdien og om at Grade kortet

Men det er ikke kun det at man kan købe kort på hans hjemmeside og han åbner den eller man får dem sendt der gør at jeg elsker hans live - det er simpelthen den gode stemning der er på TikTok og Twitch folk er søde ved hinanden og man mobber ikke hinanden hvis man er helt ny man hjælper hinanden

Vi er en stor fælles pokemon familie på TikTok og Twitch

Hvis man ønsker at starte på Pokémon samling eller bare elsker at høre om Pokémon kortene og de forskellige Pokémon og kan spørge ind til det kan jeg 100 % anbefaler at følge hans live og gå ind og kigge på en hjemmeside

Priserne er også lavere og der er priser fra 50 kr. og opad

Så 100 % herfra kan jeg varmt anbefale at følge
Nordicpokemontralner på TikTok Twitch Instagram og Facebook

Det ved jeg ikke vi skuffet

2. december 2025
Vis anmeldelser på alle sprog. (6 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto