Nordicgazelle Anmeldelser 10

2,7

1. Film- og videoproducer

Vi laver TikTok på no cure no pay.

2,7

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Endnu et løfte om betaling – stadig intet sket

Vi leverede et stykke arbejde tilbage i juni, men har endnu ikke modtaget vores betaling. D. 5/9 fik vi igen et løfte om, at pengene ville blive overført, og at vi ville have dem i starten af ugen. Nu er det tirsdag d. 16/9, og vi har stadig intet modtaget – og ingen svar på vores henvendelser.

Det er svært at forstå, hvorfor man gentagne gange lover at betale og så alligevel ignorerer sine samarbejdspartnere. For os fremstår det både uprofessionelt og respektløst.

Jeg kan desværre kun advare andre mod at indgå samarbejde med dem.

16. september 2025

Mangel på honorar.

Har arbejdet som talent for Nordicgazelle 2 gange nu, og nu det anden gang de ikke kan finde ud af at betale mit honorar i tide.
Uprofessionel og det eneste positive jeg kan ligge med til dem, er den søde producer jeg arbejdede med på disse 2 optagelser.

Alt andet lige, uprofessionel adfærd, mangel på struktur rent administrativt, og føles som det en flok forvirrede burhøns når de konfronteres.

8. september 2025

Frarådes at arbejde sammen med…

Lever detsværre langt fra op til deres aftaler, nu har de så sendt os til inkasso, da vi ikke vil forudbetale for næste periode. Selvfølgelig vil vi ik det, når de ikke har leveret varen i den forgangne periode.
Nu er de begæret konkurs med et kæmpe modkrav…
På vegne af Nordic Fashion Group
CEO Dennis V. Stoustrup

8. september 2025

Langsomme, forkert format og nægter at rette fejl i videoerne.

Jeg har desværre haft en rigtig ærgerlig oplevelse med at bestille content til mine 2 webshops ved Nordic Gazelle. Jeg bestilte 12 videoer i marts måned, som skulle leveres primo april. Videoerne blev først leveret d. 10. juni, så de planlagte forårskampagner måtte droppes.

Det var aftalen at jeg skulle have mulighed for at se videoerne og bede om ændringer, inden de blev endeligt leveret. Den aftale prøver Nordic Gazelle at løbe fra, og det er stadig ikke lykkedes at få dem til at redigere videoerne til min ene webshop til et brugbart format, og rette diverse småfejl. Jeg har fra starten af forklaret dem helt præcist hvilke krav jeg har til content, og det har de ikke formået at overholde.

Videoerne til min anden webshop blev gode efter en lang og sej kamp.

10. juni 2025

Jeg har brugt Nordic Gazelle til en række af mine kunder

Jeg har brugt Nordic Gazelle til en række af mine kunder hos mit bureau Obtino, som ønskede hjælp til at få styr på deres tilstedeværelse på TikTok. Resultaterne har været imponerende, og deres tilgang med kun at opkræve betaling for reelle resultater gør dem virkelig værdifulde. Væksten har været markant og organisk, og Nordic Gazelle har formået at ramme målgruppen på TikTok på en effektiv og engagerende måde. Kan varmt anbefales til enhver virksomhed, der ønsker at få succes på TikTok uden at betale en formue up front.

31. oktober 2024

Super proces hele vejen igennem

Jeg har samarbejdet med Nordic Gazelle i forhold til at bygge TikTok kanalen op for Affiliatemanager.dk. Hele vejen igennem processen har jeg følt mig i holdt godt i hånden og har lært en masse undervejs.

Resultaterne har også været over alt forventning og har givet blod på tanden.

2. august 2024

Super professionelle og proaktive

Super professionelle og proaktive. Vi er rigtig tilfredse med Nordic Gazelle samt Jonathans arbejde, de har gjort et fantastisk stykke arbejde og opbygget vores Tiktok profil fra at have 0 følgere/visninger til mere end 1.000.000 visninger og 44.000 likes på 6 måneder.

29. juli 2024

Jeg fik hjælp af Nordic Gazelle til…

Jeg fik hjælp af Nordic Gazelle til TikTok, hvor de selv på eget initiativ stoppede samarbejdet, da de ikke selv var tilfredse med resultaterne. Jeg fik 16 kunder ud af det, betalte kun for salg, og fik refunderet det overskydende jeg allerede havde betalt

6. juni 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)