NGB kan stærkt anbefales. Har haft min i 6 mdr. Tabt 21 kg vægten er vedligeholdt i nu et par år. Har hjulpet mig til ikke at kunne spise store og flere portioner. I starten af forløbet den første uge... Se mere
Jeg fik anlagt 6 måneders maveballon og tabte mig 23 kg. perfekt forløb. Jeg fik tilsendt alle materiale 2 uger før operationen. Jeg kunne ikke mærke noget hverken ved ballon anlæggelsen eller fjerne... Se mere
Super god oplevelse hos nordic gastric… Super god oplevelse hos nordic gastric balloon. Mona har altid tid til at hjælpe og giver altid gode råd undervejs. Jeg var typen der ringede ofte fordi jeg ha... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Nordic Gastric Balloon in Denmark offers a non-surgical treatment for overweight and obesity using gastric balloons, with adjustability and best results
Danmark
- nordicgastricballoon.dk
Jeg har haft en super god oplevelse
Jeg har haft en super god oplevelse, med et vægttab på 27kg på et år. Professionelt personale.
Ellipse ballon uden bedøvelse
Jeg har været en af de første, der har fået sat en ellipse ballon i maven her i København.
Alt ved forløbet har været meget tilfredsstillende.
Ved en lille googlesøgning fandt jeg frem til at man er begyndt med at bruge metoden i Danmark på Nordic Gastric Ballon klinikkerne.
Jeg kontaktede klinikken og aftalte en telefonsamtale med lægen.
Samtalen var meget saglig og med svar på alle mine spørgsmål. Jeg følte på ingen måder at lægen prøvede “at sælge”. Der var meget ærlighed i snakken og jeg blev vejledt og fik fortalt om mulighederne og hvad der passede mig bedst.
Efter noget overvejelse besluttede jeg at jeg bare må kaste mig i det og valgte lige netop ellipse ballonen.
Jeg tog igen kontakt til klinikken som på bedste vis vejledte mig igennem medicin-indtag og forberedelse til operationen.
Der var ikke tvivl hos mig i hvad jeg skulle gøre, jeg var velinformeret.
På selve operationsdagen var lægerne meget imødekommende, de lyttede til mine ønsker og forløbet kørte helt på mit tempo.
Efter operationen blev jeg tæt fulgt af lægen med en masse råd og vejledning og efterspørgsel til hvordan jeg har det.
Udover lægen blev jeg også tæt fulgt af en diætist.
Jeg fik udleveret en vægt på operationsdagen, som kan kommunikere med en app på min telefon og derfra kan jeg sende alle mine opdateringer til min diætist som giver feedback hver uge. Jeg synes hele forløbet har været meget smooth uden problemer.
Jeg glæder mig til at afslutte forløbet og se hvor meget jeg vil tabe mig. I løbet af 1. Måned tabte jeg mig ca. 8 kg.
Nu er jeg igang med 2. Måned. Ellipsen kommer jeg til at have i maven i 4 måneder og det mest fantastisk ved den at den kommer normalt ud gennem tarmsystemet efter 4 måneder. Og ved indtagelsen blev den slugt ned uden bedøvelse.
Den nyeste teknik indenfor gastric balloons som jeg virkelig anbefaler.
Jeg fik fjernet min ballon i februar…
Jeg fik fjernet min ballon i februar måned, og jeg har aldrig oplevet en så god behandling før. Før jeg fik min ballon, havde jeg en masse tvivl omkring forløbet, da jeg ikke vidste særlig meget omkring ballonen. Lægen tøvede dog ikke med at tage sin tid til at forklare mig alt det, jeg behøvede at vide, hvilket gjorde at jeg følte mig meget mere tryg. Under hele forløbet blev jeg også adskillige gange kontaktet af både sygeplejerske og diætist mhp. en opfølgning på mit forløb. De var med til at motivere mig og gav mig også nogle gode råd med på vejen.
Under forløbet oplevede jeg nogle symptomer, som bekymrede mig. Jeg kontaktede klinikken, og lægen gav mig en tid til at komme samme dag for at tjekke, at alt var som det skulle være. Jeg følte mig velkommen på trods af, at lægen havde patienter at se til hele dagen. Han endte med at lave en ultralydsscanning og gav mig også noget væske. Da jeg var hjemme igen, havde jeg fået det bedre, og motivationen blev kun større til at fortsætte.
Jeg havde ballonen i et år, og jeg kan stolt sige, at jeg tabte mig 23 kg. Det er nu mere end 3 måneder siden jeg fik den fjernet, og mit liv er vendt 360 grader. Jeg er nede på en normalvægt, som jeg ikke har været siden jeg var ung. Jeg træner 5 gange om ugen, og spiser en sund og varieret kost i passende portioner. Jeg troede aldrig jeg kunne nå til det her punkt, men Nordic Gastric Balloon har virkelig givet mig det skub, jeg længe havde brug for. Jeg får at vide af både familie og venner, at jeg stråler som aldrig før, og det føler jeg også selv. Alt i alt en topkarakter herfra, og jeg kan ikke takke dem nok.
Min oplevelse med Nordic Gastric…
Min oplevelse med Nordic Gastric Balloon og min vægttab var ikke andet end fantastisk. Jeg var meget frustreret med min krop og mine spisevaner og jeg kunne ikke finde en løse for dette problem. Så jeg havde ændret mig med hjælpen fra Nordic Gastric Ballon. De hjalp mig blev komfortabel med alt. Det er ikke kun ballonen, der taber vægten. Man skal også går på træning og har en sund kost. De alligevel gav mig det bedste råd til hvad jeg specifikt skulle gøre når jeg går på træning og hvad jeg skulle spist. Ved hjælp af holdet, en effektiv balloon og min motivation til at tabe, tabt jeg 15 kg. Mit liv er nu ændret til det bedste, tak for alt Nordic Gastric Balloon!
Ballonrejse
Jeg fik ballon i starten af januar.
Der var en god forsamtale med Anne og en god gennemgang af Haytham.
Der bliver ikke lovet en quickfix - alle
er åben om, at man skal arbejde for succesen. Selve nedlæggelsen går så stærk at jeg slet ikke havde tid til at blive nervøs.
Så småt er vægttabet gået i gang, så jeg er glad og motiveret.
Fantastisk flot service.
Har i dag haft den bedste og flotteste service hos Nordic Gastric balloon. Jeg har haft min ballon, siden februar 2018, og skulle i dag have den fjernet. Jeg har længe haft tanken på, om ballonen stadig var i maven, men har tænkt, at selvfølgelig var den det. Det er ca. 1/2 år, jeg ikke har kunne mærke ballonen. Ej heller haft bøvser eller andet, men har samtidig tænk, at jeg måske bare var blevet god til at tænke over hvad jeg spiste.
Jeg fortæller om min mistanke, da jeg kommer ind, og bliver undersøgt. Det viser sig, at ballonen er pist væk.
Jeg får straks tilbudt, at få en ny 1/2 års ballon uden beregning.
Det er virkelig service. Jeg er så glad for, at jeg valgte klinikken i Valby.
God aften til jer alle.
nordic gastric ballon- Århus/ Valby
Kære alle
Jeg er rigtig træt af at skal være en sur stram tante, men føler at det er nødvendigt efter min oplevelse. Det er ikke kun de gode historier der skal frem.
Jeg fik ballon hos NORDIC GASTRIC BALLON VALBY / ÅRHUS sidst i oktober 18. Havde det nogenlunde ok de første dage, men selvfølgelig træt og skulle lige vænne mig til ballon. Dagene gik og jeg fulgte planen med hvad man måtte spise og ikke spise. Jeg fik ikke meget mad og drikke mens jeg havde den, men det var vel sådan det skulle være. Med tiden fik jeg det værre og værre, kunne ingenting og havde kræfter som en død orm. var konstant træt og energiløs og det gik kun EN vej. Kontaktede klinikken og fil lavet aftale om at få væske ud. Det fik jeg så efter ca 5 uger. Havde en lille samtale med lægen lige inden væsken skulle af og det var heller ikke positiv. Han var ret arrogant og det var selvsagt mig som havde gjort ALT galt. Jeg sagde til ham at sulte sig selv og ikke kunne drikke meget, var ikke måden at tabe sig på. Der skulle gerne være plads til lidt , men jeg kunne IKKE få meget ned. Jeg havde på det tidspunkt tabt 12 kg, men det var heller ikke nok iflg. lægen - der tænkte jeg bare om det var nu jeg skulle sætte mig på ham 😡😡 der kan man tale om at overvægt var en fordel, for han havde nok ikke overlevet det 😏 Jeg fik så 100 ml af min ballon ( der var 550 ml i fra start ) & jeg håbede at dette ville hjælpe mig. Syntes det var lidt bedre de første par dage, men ak ak, det blev så værre igen.
En lørdag ca. 10 dage før jul, var jeg så afkræftet, svimmel, skidt og bange at jeg ringede grædende til en veninde. Hun handlede hurtig og prøvede at ringe til AKUT nr til klinikken, men ingen svarede. Så fik hun fat i min nabo, der kom over og sad ved mig. Derefter fik hun ringet 112 og jeg blev kørt på hospitalet. Hun ville selvfølgelig ikke tage nogle chancer med mig. Mens jeg var på vej på hospital og dette er en halv time efter hun prøvede at ringe på akut nr. ringede lægen så tilbage ( DÅRLIGT at have akut nr og går der så længe inden han reagerer) min veninde fortalte ham pænt, men bestemt at dette IKKE var ok.
På hospitalet fik jeg 3 liter væske ind med drop da jeg var total dehydreret. Jeg var der i ca 6 timer og kunne så tage hjem igen.
Efter denne oplevelse besluttede jeg at få ballon ud, da jeg ikke ville risikere mere skete. Min krop kunne ikke klare denne og det var jo ikke forsvarligt at fortsætte. 17 december kom den op og jeg var Så glad og lettet og kunne hurtig mærke, hvordan min krop blev sig selv igen.
Jeg havde så ballon i ca 1 1/2 måned og det var pisse træls at det gik sådan. Jeg sendte en mail til lægen, stille og rolig, i håb om at der kunne returneres noget af de 23000 kr, som den havde kostet. ( ved godt vi skriver under på et dokument, med flere punkter ) men arrogancen fortsatte så med ham i og med at han ikke engang svarede på mine 2 mails. eller 2 telefonopkald.
Jeg syntes det er SÅ DÅRLIG service / stil at man efter at have indkrævet penge, er SÅ ligeglad med hvordan det endte for mig. Jeg ved at den anden læge i Charlottenlund/ Kolding har kompenseret for nogle patienter og det er i den grad god stil og at tage sine patienter alvorlig.
SÅ kære jer der skal have ballon, spring endelig ud i det. MEN tænk jer om inden i vælger LÆGEN I VALBY/ ÅRHUS.
Der vil altid være nogle der ikke fungerer med ballon men at ende på hospital pga dette, er dælme ikke for sjovt.
Jeg ved ikke al det gode jeg skal sige…
Jeg ved ikke al det gode jeg skal sige om NG-ballon. De er simpelthen de sødeste mennesker der præcis ved hvordan man behandler andre. Jeg fik i lagt en ballon sidste år. Jeg blev indstrueret i hvordan hele forløbet ville blive, og sendt ud af døren med viden og sikkerhedsnet.
Jeg har ved flere lejligheder haft telefonisk kontakt med klinikken, i form af fornyelse af recept og jeg er mødt med smil i telefonen og et “har du det godt” etc.
Jeg er fuldt ud tilfreds, både med behandlingen (ballonen) og i sær den fantastiske behandler af alle.
De får mine bedste anbefalinger og kunne jeg give flere end 5 stjerner, fik de det.