Nordicdrop Anmeldelser

4,8

Super kundeservice! Mit 2-årige barnebarn fik en drikkedunk i fødselsdagsgave i marts og har haft den med hver dag i vuggestuen siden da. Desværre mistede den først silicone-bunden, som ikke kun... Se mere

Jeg fik hurtig tilsendt drikkedunke til hele familien. De er super god kvalitet og holder vandet koldt rigtig længe. Efterfølgende havde jeg brug for at kontakte kundeservice, fordi jeg havde et lil... Se mere

Fik leveret drikkedunkene i forsvarlig indpakning. Flotte farver og skønt med forskellig låg alt efter indhold. Efter første tur i opvaskeren, oplevede jeg at lågene med sugerør havde vand inden... Se mere

Jeg har købt 3 drikkedunke fra Nordicdrop. Vi er så glade for dem. Kundeservicen har jeg aldrig andre steder mødt, det er så herligt og rart, når det bare er i top. Jeg havde desværre små problemer me... Se mere

Om Nordicdrop

About Nordic Drop

At Nordic Drop, we believe that small everyday choices can make a big difference. Our mission is to make it easier to choose high-quality reusable water bottles and travel mugs, helping reduce single-use plastic without compromising on design, durability, or functionality.

We design stylish, long-lasting products made from premium stainless steel for people with active lifestyles. Whether you're at work, the gym, university, or on the go, our products are built to keep your drinks cold for up to 24 hours and hot for up to 12 hours.

Designed for Everyday Life

Our collection includes reusable water bottles for adults and children, as well as insulated travel mugs in a wide range of colours and designs. Many of our bottles come with multiple lid options, allowing you to choose the one that best fits your daily routine.

Our Customers Come First

We believe a great customer experience goes far beyond the product itself. That's why we focus on fast delivery, friendly customer service, and products we're proud to use ourselves.

We continuously listen to customer feedback and use it to improve both our products and the overall shopping experience.

Thank You for Your Feedback

We're incredibly grateful for every Trustpilot review—both positive and constructive. Your feedback helps us grow and ensures we continue to provide the quality and service our customers deserve.

Thank you for choosing Nordic Drop.
We hope our products become a trusted part of your everyday life for years to come.

Promotion box for Nordicdrop

Nordic Drop

Designed for everyday hydration.

4,8

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

Nordicdrop flaskerne er geniale

Nordicdrop flaskerne er geniale. De holder vandet koldt og kan holde til lidt af hvert. Særligt børneflaskerne er super. Min søns blev fyldt med sand i børnehaven, og den kunne stadig bare skilles ad og vaskes i vaskemaskinen, og den blev helt ren igen.
Plus så holder de vandet koldt i utrolig lang tid. Vi er meget tilfredse og det var derfor tid til en ekstra til børnene og en til mig selv. 👌

2. august 2026

Hej Kamilla,

Fungerer super fint

Fungerer super fint.
Holder vandet koldt i lang tid.
Flasken er meget modstandsdygtig og går ikke nemt i stykker. Både min mand og jeg er meget glade for flaskerne og venter på at vores 2. drikkedunk kommer hjem til brug på arbejde.

2. august 2026

Hej Julie,

Hurtig og god service

Hurtig og god service. Virkelig gode termoflasker der kan holde vandet is koldt i et døgn, både børn og voksne elsker dem.

1. august 2026

Hej Katrine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

Anbefaler.

Kvaliteten er i top! Nemt at bestille, hurtig levering og super god kundeservice 👌🏼

25. juni 2026

Hej Katrine,

Tusind tak for de flotte ord 🙏

Nordic Drop

Har lige bestilt flaske nr.2 så er…

Har lige bestilt flaske nr.2 så er meget tilfreds! Hurtig levering, flot design som lever op til forventningerne. Super glad for min flaske!

31. juli 2026

Besvarelse fra Nordicdrop

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🙌🏻

Super lækre drikkedunke

Super lækre drikkedunke, både ungerne og jeg er ville med dem 💪🏼. Og endnu bedre er der tre låg med til hver af dem!

30. juli 2026

Hej Sanne,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☀️

Nordic Drop

Gode termoflasker i pænt design

Gode termoflasker i pænt design - som kan vaskes i opvaskemaskinen 🤩
Hurtig og god service og forsendelse 👍

30. juli 2026

Hej Christina,

Nordic Drop

Vi alle 5 her hjemme har nu flasker fra…

Vi alle 5 her hjemme har nu flasker fra nordicdrop, som vi er glade for.
Vi har dog fundet ud af, at flaskerne ikke kan holde til vand med brus, så vi måtte bestille et nyt låg, da det andet blev utæt. - og se nu der, reservedelene koster jo nærmest ikke noget, og når vi alligevel skulle have flasker til resten af familien var det jo nemt lige at smide sådan et i kurven.
Flaskerne er et hit, og alle er super glade for både design og brug.

20. juli 2026

Hej Majken,

Nordic Drop

Mega lækre drikkedunke både til mig…

Mega lækre drikkedunke både til mig selv og mine børnebørn de elsker dem . Nu har de altid adgang til koldt vand i børnehave og skolen .
Hurtigt levering

22. maj 2026

Hej Bibbie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

Købte 2 meget flotte flasker

Købte 2 meget flotte flasker. Den ene pev når man drak men fik tilsendt et nyt låg lyn hurtigt. De holde væsken kold meget lang tid så er meget glad for mit køb. Især til min datter når hun er i vuggestue. 🥰

26. juli 2026

Hej Kia,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩🙏

Nordic Drop

Super godt produkt og service!

Super flotte drikkedunke og enormt god service! Jeg havde en lille udfordring og de hjalp mig med det samme :) kan klart anbefale at handle hos dem!

24. juli 2026

Hej Marie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse ☀️

Verdensklasse service

Købte en af deres børne termo drikkedunk og har været rigtig glad for den. Oplev dog at den fik lidt skidt bag gummiet skrev til kundeservice som var superhjælpsomme som gav mig et nyt låg og vejledning til rengøring!
5\5!

24. juli 2026