Så har vi fået leveret vores Aura elevationsseng. Sengen valgte vi efter et besøg i showroom’et i Århus hvor vi fik super rådgivning. Ved levering af sengen opstod der nogle problemer - men måden... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Nordic Dream brænder vi for at skabe den perfekte nattesøvn. Vi forener luksuriøs komfort, elegant skandinavisk design og solidt håndværk, så du kan vågne veludhvilet hver dag. Inspireret af Nordens rå og smukke natur udvælger vi kun de bedste materialer for at sikre kvalitet i særklasse.
Nordic Dream er Danmarks hurtigst voksende online sengeforhandler. Siden 2019 har vi haft én mission: At give vores kunder eksklusive senge til skarpe priser – med en service, der overgår forventningerne.
Vores eventyr har allerede ført os til Norge, og i 2023 var vi blandt de 5 finalister til e-handelsprisen. Vi glæder os til at fortsætte med at give endnu flere kunder en god nattesøvn.
Vi har skåret alle fordyrende mellemled væk, så du får luksus til en fair pris. Vores senge er håndlavet af erfarne skandinaviske håndværkere og leveres direkte til din dør.
Gør din seng personlig – skræddersy den præcis efter dine ønsker. Vi tilbyder 100 dages prøveperiode, så du trygt kan finde den perfekte komfort. Hvis sengen ikke lever op til dine forventninger, kan du nemt ombytte fastheden eller returnere den gratis.
Hos Nordic Dream er en seng ikke bare en seng – det er en investering i bedre søvn og velvære.

5 minutter er ikke nok

Mjølnersvej 18, 8230, Åbyhøj, Danmark

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Vildt god service - udover det sædvanlige!
Vildt god service og kontakt med Lars!
Malthe og August leverede vores NAIA sofa - samlet oplevelse til over 5 stjerner.
Bedste anbefalinger herfra Frederiksberg 😊

Besvarelse fra Nordic Dream
Rigtig god og venlig service, fik tips og tricks til hvordan jeg kunne samle sengen lettere. Og ellers fin korrespondance og opfølgning ifbm. Ændringer af ordren og levering :)

Besvarelse fra Nordic Dream
Når man producerer flere tusinde senge om året, kan man næppe undgå, at der indimellem sker fejl. Vi har vel alle prøvet at møde ind mandag morgen og ikke være helt skarpe, før hamsterhjulet for alvor går i gang.
Sådan en “mandagsmodel” havde jeg desværre modtaget.
Allerede fra min første henvendelse blev sagen taget seriøst af Nordic Dream, som ad flere omgange forsøgte at justere og udbedre fejlen. Den måde, Nordic Dream møder sin kunde på i en reklamationssag, fortjener virkelig ros.
Efter flere forsøg stod det desværre klart, at fejlen ikke kunne rettes. Men i stedet for at lade sagen trække ud, tog Nordic Dream ansvar og skabte rammerne for en løsning på mit problem.
Som kunde står jeg tilbage med en løsning, der langt overgik mine forventninger. Men det er faktisk ikke kun selve løsningen, jeg hæfter mig ved.
Det, der især imponerer mig, er måden Nordic Dream kommunikerer med kunden på. De tager sagen seriøst, følger den helt til dørs og sørger for, at man som kunde føler sig både hørt og ordentligt behandlet.
Det bliver æk’ sidste gang, jeg handler hos jer. Jeg er oprigtigt imponeret over den service, der bliver leveret. ... også efter kunden har betalt 😉
Der er mange virksomheder, der kan tage ved lære af jer og ikke mindst af denne case.

God service.
Har talt med Lars ssom er maget serviceminded og fandt en løsning der passer mig.

Besvarelse fra Nordic Dream
Jeg er virkelig glad for min nye seng. Jeg har desværre måttet bruge min gamle topmadres da den der fulgte med gav mig ondt i ryggen og nattesved. Men nu sover jeg som en drøm 😀❤️
Hjælpen til at samle seng var også upåklageligt. Så tusind tak😀

Besvarelse fra Nordic Dream
Jeg var nede og kigge på en seng i sidste uge og fik en varm velkomst af August.

Besvarelse fra Nordic Dream
Rigtig god købsoplevelse, hvor jeg fik fantastisk hjælp af Peter med at bestille en seng i en farve der ikke fremgår af hjemmesiden.

Hvis jeg ku' give 10 stjerner gjorde jeg det ⭐️
Fantastisk service hele vejen igennem 👌
Først af Rasmus på chatten, der kom frem til, at der måtte være fejl på vores 4 år "gamle" madrasser, så de skulle ombyttes uden beregning.
Vi valgte så at tilkøbe ny bund (Alba med opbevaring) i samme omgang.
Desværre var der fejl på begge sengebunde ved leveringen, men efter et skriv og en opringning fra Lars, blev der iværksat en ombytning af dem begge.
Da de nye bunde kom, var der desværre også en fejl på en af dem.
Skrev igen med Lars, som straks tilbød en ombytning, hvortil jeg spurgte ind til kompensation I stedetfor, hvilket han gerne ville hjælpe med.
Så alt i alt, en super fin oplevelse hele vejen i gennem og ja, skal da ikke glemme de høflige unge mænd der leverede sengene. .
Vi sover som en drøm i vores nye seng 🌞

Besvarelse fra Nordic Dream
Fuldstændig fantastisk service og dejlig gnidningsfri levering og montering.
Sengen i sig selv er super skøn, og vi ligger perfekt.

Besvarelse fra Nordic Dream
Har fra første dag jeg trådte i Nordic Dream og til sovesofa stod i min stue kun mødt professionelle og meget serviceminded personale .
Det er ikke sidste gang jeg handler der og kan kun sige køb hos Nordic Dream.

Besvarelse fra Nordic Dream
Fantastisk god dialog og vejledning hos Peter på chatten omkring køb af elevationsseng. God beskrivelse af produktet på hjemmesiden.

Besvarelse fra Nordic Dream
God kommunikation m sælger, ligeså mails m div. oplysninger i ventetide, fin levering m oplysning om samlingsvideo på vej i mailbox

Besvarelse fra Nordic Dream
Jeg havde bestilt en Astra Sofa i Chocco, men blev overrasket over leveringstiden (sommerferie, det kunne jeg havde sagt mig selv). Jeg skrev og spurgte til levering, og Lars var skarp. Jeg endte med en sofa magen til, dog i en anden farve (som måske endda faktisk er pænere).
Fuldstænding outstanding service og professionalisme.
Kæmpe anbefaling herfra - jeg glæder mig for vildt til at modtage min sofa!

Besvarelse fra Nordic Dream
Jeg har nu haft min seng fra Nordic Dream i nogle måneder, og jeg er stadig virkelig glad for den. Den er fantastisk at sove i, og min søvnkvalitet er blevet mærkbart bedre siden jeg fik den.
Hele forløbet gik som smurt – hurtig levering. Jeg fik kyndig og ærlig vejledning af Asger, som hjalp mig med at finde den rette seng.
Kan varmt anbefale Nordic Dream!

Besvarelse fra Nordic Dream
Vi er så glade for vores seng. Den er smuk og rigtig god at sove i. Derudover har vi været rigtig glade for at benytte deres 100 dages garanti og få byttet madras til en anden fasthed. Supertjekket!

Besvarelse fra Nordic Dream
Meget hjælpsomme og rare mænd. Klarede effektivt levering og montering. 😊💚

Besvarelse fra Nordic Dream
Jeg har allerede skrevet en anmeldelse før, men det var lige efter, jeg havde været i butikken, så den sagde kun noget om service der.
Nu har jeg haft min seng i en rum tid og kan bedre komme med en anmeldelse over hele forløbet.
Hvis man ser bort fra, at der naturligvis er en lidt lang ventetid på at få sin seng - det har jeg jo selv accepteret, så det er ikke en klage - så har hele forløbet været meget tilfredsstillende og fuldstændigt problemfrit.
Leveringstiden er blevet holdt og fragtmændene, der leverede var søde og effektive.
Jeg er rigtig godt tilfreds med min seng.

Besvarelse fra Nordic Dream
Fantastisk oplevelse med Nordic Dream. Super god kundeservice og en seng i virkelig høj kvalitet. Vi sover fantastisk og er meget tilfredse med hele forløbet. Kan varmt anbefales!

Besvarelse fra Nordic Dream
God service, levering til tiden. Vi har fået en god behandling.