EN STRUKEN STJÄRNA får det bli. Beställt & betalat - men inte fått något kuddfodral efter fyra månader. Swischade via Klarna vid beställningen. Klagade och har nu fått tillbaka pengarna via Klarna ta... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jag köpte ett kuddfodral den 23 april 2023 och betalade vid köptillfället. Fick orderbekräftelse att jag kunde vänta mig min order inom 4 veckor. Har fortfarande inte mottagit någon vara eller respons... Se mere
Beställde kuddfodral i december men har fortfarande inte fått någon leverans. Men de hade mage att skicka faktura direkt i samband med order (lyckligtvis via Klarna). Fakturan är nu pausad på Klarna.... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Detta är ett hittepåföretag
Detta är ett hittepåföretag. Man får inga varor och inte heller kontakt.
Beställde kuddfodral för ca 8 veckor…
Beställde kuddfodral för ca 8 veckor sedan. Har ej fått någon leverans än och mejlat tre gånger utan svar.. Får känslan av att det ej kommer dyka upp någon vara från dem dess värre.. Beställ inget med andra ord, känns lite som att de enbart är bluff.
De levererar inte och svarar inte på…
De levererar inte och svarar inte på Mail. Jag hotade med konsumentombudsmannen och fick tillslut tillbaka mina pengar.
Jag beställde i januari och nu är det…
Jag beställde i januari och nu är det augusti och trots flera påminnelser har jag ej fått varan jag har betalt för. De svarar ej heller på mail. Undvik detta företag.
Företag som inte levererar som dom ska
Beställde och betalade 3 st kuddfodral i mitten av maj. Har ännu inte sett röken av några kuddfodral. Har påmint dem via mail flera gånger men inte fått något svar alls. Inte ens ett ursäkta.
Anlita inte detta företag!!
Beställde ett kuddfodral i mars 2023. Efter otalet påminnelser anländer kuddfodralet i augusti och då är det FEL fodral. Har skrivit till företaget massor av gånger ang detta men får inga svar. Har betalat 799 kr. Oseriöst företag —> VARNING
Kuddfodralen var 35*35 och passade ej…
Kuddfodralen var 35*35 och passade ej ina 40*40 kuddar. Fick kontakt med företaget via mail, men de hävdade att det var meningen att vara så. Jag bad om retursedel men fick ingen. I övrigt var kuddfodralen välsydda och levererades snabbt.
Superfina fodral
Superfina fodral! Aningen längre leverans men absolut värt väntan!
Beställde och betalade ett kuddfodral 2…
Beställde och betalade ett kuddfodral 2 maj efterlystes varan i juni och fick svar att den levereras veckan efter midsommar. Jag har fortfarande inte fått min vara och inga svar på mina mailförfrågningar.
Urdåligt bemötande!
VARNING!
Kundtjänst går ej att nå. Varor levereras inte och företaget meddelar inte om fördröjning. Oseriöst!
Undvika detta företag!
Beställde ett kuddfodral i januari och fick en för liten sydd kudde. Skickade tillbaka den efter jag varit tvungen att skicka bild med måttband för att de skulle acceptera retur. Det är nu augusti och jag har fortfarande inte fått någon ny. Jag har mailat så många gånger och fått svar varje gång att den ska skickas på måndag, vilket de uppenbarligen inte har gjort.
Undvik detta företag!
Inte seriöst
Har fortfarande
INTE fått någon bekräftelse.Skickade efter två kuddfodral och betalade 2499 SEK via Swisch.Detta gjordes 25 Juli 2023.
Blufföretag!
Varning! Beställ ej från detta företag!
Beställde kuddfodral från Nordic Designhouse i maj 2023 och har därefter försökt få kontakt med dem flertalet gånger. De svarar inte på mejl trots att det står på deras hemsida att de svarar inom 48 timmar. Oseriöst företag!
Don't buy from here
Don't buy from here, I ordered in May, no confirmation, one reply to email question but money was taken from my account, but never received anything.
Oseriös verksamhet
Oseriös verksamhet. Beställ ej härifrån. Beställde och betalade kuddfodral i början av april. Ingen orderbekräftelse och inga varor snart tre månader senare trots mejl och löfte om leverans.
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.