Nordic Choice Hotels Anmeldelser 17

1,7

1,7

Dårlig

For dyrt. Maden var en katastrofe

Det gode først; flot og stemningsfyldt kongreslokale. Venligt personale, omend få talte dansk, og ofte ikke virkede til at være dygtig ledt.

Så alt det andet.

Kaffen smagte dårligt, maden var grinagtigt ringe. Menuen var fuld af stave og ordelingsfejl, men udførslen var det dårligste jeg har fået i København. Tørt kød, ufærdige rodfrugter og alt sammen koldt (man havde simpelthen ikke varme på buffet der ellers var designet til formålet). Sovsen var smagløs, og man løb meget hurtigt tør, så derfor servede de en opbagt ketchup som sovs (!). Det var direkte klamt.

Og frokosten. Det var en 'buddha bowl' hvilket er en salat i en paptallerken som minder om en af de her tarvelige, smagløse salater man får hos 7-eleven.

Desserten var vammel. Kagen smagte ægget og var uspiseligt sød.

Og baren. Den var vildt dyr, og bestillingsappen fungerede ikke korrekt hvilket ofte skabte forvirring.

Jeg vil ikke anbefale stedet til en kongres. Niveauet er for lavt.

12. november 2022

Betaler for et værelse jeg ikke får adgang til !

Grotesk situation hvor jeg booker og betaler for et hotelværelse som jeg aldrig får adgang til pga. it-problemer på hotellet .
Jeg anvender selv check in da jeg ankommer til hotellet og får cheket ind men kan ikke kode mit nøglekort . Da jeg henvender mig i receptionen får jeg at vide at it systemerne er "nede" og de ikke kan hjælpe før det kommer op at køre !
Da receptionisten kl. 02:00 om natten oplyser at der ikke er nogen tidshorisont på om det kommer op at køre får jeg ham til at skrive mine data ned på håndskreven papir og aftaler med ham at jeg må finde andet hotel og de derfor ikke vil opkræve betaling for et værelse jeg aldrig fik adgang til !
Efterfølgende får jeg ved hver henvendelse til hotellet at vide at jeg skal få Agoda som jeg bookede igennem til at kontakte hotellet . Dette kan man bare ikke uden aktivt bookingnummer men i øvrigt er det jo ikke deres fejl at jeg ikke får værelset. Ved seneste henvendelse direkte i receptionen på hotellet i dag får jeg bare en arrogant bemærkning :
" det er da også dumt at forlade hotellet når jeg har booket et værelse " at jeg på daværende tidspunkt havde stået i kø i 6 timer er så underordnet åbenbart

5. januar 2022

Clarion, Kbh - nytårsaften

Clarion, Kbh
Vi har netop holdt nytårsaften på hotellet, som vi havde set frem til. Vi havde bestilt hotellets nytårsmenu til levering på værelset, som der var mulighed for.
Maden blev- efter flere rykkere til både restaurant og receptionen - leveret halvanden time for sent (kl. 20:30 i stedet for som aftalt kl. 19:00). Der blev afleveret 6 tallerkner (2 forretter, 2 hovedretter, 2 desserter). Maden var ikke tildækket med det resultat at hovedretten selvfølgelig var KOLD også selvom vi sprang forretten over!
Ved flere henvendelser til både restaurant og reception både nytårsaften og næste morgen var der INGEN der tog ansvar, ingen beklagelse eller tale om undskyldning/ kompensation af den ene eller anden slags - heller ikke ved udcheckning næste dag, selvom hotellets personale naturligvis var klar over det kaos man havde budt ikke kun os - men mange hotelgæster som havde bestilt deres nytårsmiddag til levering på værelserne.
Ved udcheckning i receptionen fik vi af vide at vi måtte henvende os i restauranten. I restauranten fik vi besked på at ringe eller skrive en mail til
en “højere oppe i systemet”.
Selvom det ikke “redder” aftenen havde professionel håndtering, høflig og ordentlig service været det mindste at forvente!

3. januar 2022

Ophold før tidlig flyvning.

Booker 2 værelser i god tid til ophold før flyrejse til ca. 1850,- Flyet bliver desværre flyttet 2 dage tidligere.
Bliver telefonisk oplyst at en ændring af dato vil koste 800,- hvilket næsten er halvdelen af værelsets værdi.

Kontaktede Hotellet og forelagde situationen hvilket har resulteret i at reservationen er blevet ændret gebyrfrit hvilket vi er rigtig glade for.
Glæder os til at prøve en overnatning før et tidlig morgenfly.

10. december 2021

Clarion Hotel Cph

Clarion Hotel Cph.

Der er nu noget dejligt og hyggeligt at, skulle på hotelophold. Hvor det hele bare kører, uden nogen forhindringer, stress og komplikationer.

Så vi besluttede os for at, benytte dette fantastiske tilbud, som Clarion hotel Cph tilbyder nytårsaften specielt til hunde - men det viste sig ikke at, være det som vi forventede...

Det startede med at vi stod i kø i ca. 45-60 min. at tjekke ind - med hund, diverse bagage og en massiv mængde af støj fra mennesker og hunde omkring dig. Derudover var der tv-dækning, som gerne ville filme vores hund og forinden, brugte vi en del tid på, at finde den parkering, som tilhører hotellet.

Da vi endelig ankom til vores værelse, viste det sig at være en skønt værelse (superior) med udsigt til.. en byggeplads!
Dernæst, havde de lovet i denne pakke, at der ville være hundeskåle, samt en goodiebag til hunden, men hvor var det så?
og vi måtte tilbage til receptionen, for at bede om dette.

Da vi skulle lufte hunden, inden der blev fyret af, fandt vi ud af at, der ikke var et eneste grønt sted, hvor hunde kunne komme på toilettet - dette finder jeg ret underligt, nu hvor det er hypet med et hundehotel til nytår.

Nå, men vi så frem til at, deres Nimat spa (skal tilkøbes) som skulle være det mest fantastiske... troede vi! Der var ikke et omklædningsrum, så man skulle klæde om på et badeværelse og det var faktisk ikke andet end et lille bassin og et dampbad, hvor du blev kogt levende. til gengæld, var det rímeligt dyrt og vildt skuffende!

Da vi klagede om morgen, over vores noget ringe oplevelse til hotel ansvarlig, blev vi kompenseret med et gavekort til deres ligegyldige morgenmad.

Jeg vil anbefale at, kraftigt nedtone forventningerne til dette hotel - så bliver du KUN lidt skuffet.

27. oktober 2020

Den værste service af ledelsen…

Den værste service af ledelsen Cassandra i Tåstrup quality hotel. Uprofessionel måde at håndtere sin forretning på. Jeg booker et værelse på hotellets hjemmeside og kontrollere dato flere gange for at være sikker på den rigtige dato. Eftersom jeg så vælger at betale, taster mine oplysninger ind efterfulgt jeg får en kvittering. På kvittering er det ikke registreret rigtig dato, så jeg vælger at ringe ind til dem og får besked på jeg selv skal annullere bookingen på hjemmesiden. Det prøver jeg så og lykkedes desværre ikke. Efterfulgt ringer jeg igen og snakker med receptionisten, hvor hun ikke kan hjælpe så meget, så jeg spørg efter manageren og se om hun kan hjælpe da det reelt er hendes ansvar hvis problemet ikke kan løses. Chefen er snoppet og flabet, svarer igen med at det min egen skyld og bliver ved med at diskuter istedet for at give kunden ret og acceptere at deres hjemmeside altså godt kan fejle. Eftersom jeg siger det flejner hun ud og siger jeg ikke er velkommen i hendes hotel og jeg skal snakke pænt. Jeg vil ærligt indrømme at jeg var lidt sur men til den grad at hun ligefrem mener jeg ikke er velkommen i hendes hotel eftersom jeg har betalt 600 kr er helt uacceptabelt. Hun vil ikke hjælpe med refundering af penge eller ændring af dato og afslutter med at ligge røret på i hovedet på mig. Jeg ringer hende op igen og spørg hende pænt om vi kan have en voksen dialog nu, og påstår at det mig der skal skrue ned hvilket jeg understreger ikke er. Det sjovt for forrige gang jeg lejede mig et værelse hos dem, var hun også respektløs og flabet i disken. Men 2. Gang vi snakker telefonisk, siger hun så at hun godt kan ændre dato men at prisen er anderledes, hvilket det var ok med mig og ikke det der var problemet. Sku bruge et hotel akut og ligemeget hvad det koster. Hun giver mig så en pris fra 600,- jeg havde betalt til en pris på nu 2099,- for et dobbeltværelse. Jeg kan få en suit I scandic hotel for de penge der, så følte lidt som om hun gav mig en høj pris med vilje så jeg skulle takke pænt nej. Jeg blev irriteret og frustreret og er ved grænsen ved at politianmelde hende da dette er iflg §279 kapitel 28. Strafbart og kan anmeldes for dette. Har taget kontakt til hovedkontoret i Norge og bedt dem om at tage en snak med Cassandra. Anbefaler ikke dette hotel til nogen som helst, chefen snakker ned til en, snakker grimt og svarer igen og har ikke nogen form for forståelse eller er serviceminded.

1. oktober 2018

En skæv start blev forvandlet til…

En skæv start blev forvandlet til excellent service.
Havde en kedelig oplevelse på et hotel i Nordic Choice Hotels kæden. Et ophold levede ikke op til billeder og beskrivelser. Efter kontakt og positiv, høflig og serviceorienteret
kommunikation med direktøren fra det respektive hotel blev vi fint kompenseret.
Kontakt og kommunikation blev gennemført hurtigt og effektivt.
At blive taget alvorligt, når noget ikke lever op til forventningerne er tegn på overskud og engagement i et servicefag.
Nu har vi haft et pragtfuldt ophold med skøn mad, rent værelse og imødekommende personale. Vil klart anbefale at benytte Nordic hotels.

31. juli 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto