Nordicbilcenter Anmeldelser

4,4

HOLD JER VÆK !! Købte bil der både skulle være nysynet, nyserviceret og undervognsbehandlet...INTET var korrekt... Til gengæld var varmeapparat defekt og blinklys i sidespejl skulle have været efter... Se mere

Jeg købte min ford KA i septemper sidste år, og er super glad for den den køre ubeklageligt. Jeg havde et Per udfordringer med vinduesvisker, som han skiftede ud. Virkelig god og profesionelle meda... Se mere

Det tager typisk over 1 måned at svare

32 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg købte en Toyota Auris og undrer mig over handlen

Jeg købte en Toyota Auris og jeg undrede mig lidt over den underlige måde man vurdere biler på, man få en pris hvis man vil have lavet service på bilen samt undervognsbehandling og en anden pris hvis man ikke ønsker service og undervognsbehandling.
Jeg er selv mekaniker og ved fra mange bilhandler at man normalt ikke betaler for service ved handel men det følger med så bilen er køreklar ved levering. Yderligere står der på synsrapporten under bemærkninger at der der snarest skal udføres bremse eftersyn og det er også noget der normalt bliver klaret inden levering af en bil.
Det undlader man at gøre noget ved, jeg får bilen samme dag som handlen indgås og der er ifølge sælger bilen blevet klargjort da jeg henter den 2 timer efter den er dog fyldt med fugleklatter og er iøvrigt møgbeskidt udvendig samtidig melder den fejl på dæktryks overvågningen og jeg konstaterer at alle dæk har korrekt dæktryk så der er åbenbart fejl på en af følerne.
Jeg vil selv sørge for reparation af bremser som burde være klaret inden levering til mig rep pris 6-8 tusind kroner på et værksted jeg stoler på men efter at have betalt 94600 kr. Er det ikke ok.
Får godt nok at vide jeg bare skal komme hvis der er noget men det tør jeg ikke når man ikke selv gør noget ved de ting der står i synsrapporten bilen er dog synet uden anmærkninger udover de omtalte bemærkninger.
Adam har kontaktet mig, og vi fik en god snak om tingenes tilstand, han vil godt sige at handlen nok var gået lidt stærkt, men han kan jo ikke rigtigt gøre for at de 2 bærearmsbøsninger der er overset ved syn, Adam ville dog lige snakke med synsmanden,
efter vores samtale har jeg rettet oplevelsen til 4 stjerner

19. juni 2026

​Fantastisk oplevelse og super service! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har netop købt bil hos Kims Autocenter, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med hele forløbet. Fra det øjeblik jeg trådte ind af døren, blev jeg mødt med en fantastisk professionel og imødekommende indstilling.

​Servicen var helt i top – der var styr på alle detaljer, og jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem bilkøbet. Det er sjældent, man oplever så reelt og kundeorienteret et bilhus.

​Hvis du leder efter en ny bil og ønsker en ærlig, professionel og super god behandling, kan jeg varmt anbefale at lægge vejen forbi Kims Autocenter

2. juni 2026

Fem stjerner

Fantastisk service og trygt brugtbilskøb hos Kims Autocenter ApS!

Jeg har netop købt en brugt Toyota Auris hos Kims Autocenter ApS, og det har været en absolut fornøjelse fra start til slut.

En særlig stor tak til sælgeren Adam, som gav en utrolig professionel, ærlig og behagelig rådgivning samtidig med, at han var ekstremt imødekommende og nede på jorden.

Det kan nogle gange føles uforudsigeligt at købe brugt bil, men Adam skabte fuld gennemsigtighed igennem hele forløbet.

Bilen blev leveret nysynet og med frisk service, og der blev lavet en rigtig god og betryggende garantiaftale. Som en fantastisk ekstra service fik vi endda monteret en elektronisk p-skive i bilen uden beregning!

Bilen står i perfekt stand, topklargjort og fuldstændig som aftalt. Papirarbejdet og leveringen gled helt uden problemer og jeg kører herfra med en super god mavefornemmelse og er utrolig glad for min "nye" bil.

Jeg kan varmt anbefale Kims Autocenter ApS og Adam til alle, der leder efter et professionelt, ærligt og trygt brugtbilskøb med service i særklasse!

21. maj 2026

Kære Said,
Tusind tak for de store flotte ord og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
Det glæder os virkelig at høre! Det betyder meget for os at levere ærlig rådgivning samt god service fra start til slut.

Vi giver selvfølgelig de pæne ord videre til Adam, det bliver han glad for.
Rigtig god fornøjelse med bilen fremover, og tak fordi du valgte os!

MVH

Kan kun anbefale dem.

Købte min nye bil hos kimsautocenter, og jeg fik den bedste service og vejledning.
Super venlige og imødekommende.
Kan kun anbefale dem.👌🏼

22. maj 2026

Besvarelse fra Nordicbilcenter

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling.
Det glæder os meget, at vi kunne hjælpe med at finde det helt rigtige match til dig.
Vi sætter stor pris på de flotte ord, og ønsker dig rigtig god fornøjelse med bilen fremover.

MVH
Kimsautocenter

Jeg havde nogle ret specifikke ønsker…

Jeg havde nogle ret specifikke ønsker til den bil, jeg var på udkig efter, og det blev mødt med både tålmodighed og forståelse. Efter få dage fandt de det helt rigtige match, og jeg blev kontaktet.

Bilen er nu købt, og jeg er rigtig glad for både handlen og bilen.

Tak for den gode oplevelse, og fortsæt det gode arbejde!

18. maj 2026

Kære Taha,
Hvor er det dejligt at læse!
Tusind tak for de pæne ord.
Vi er rigtig glade for, at vi fandt den rette bil til dig, og at du har haft en god oplevelse hos os.
Det er os der takker!

Kimsautocenter

Fornuftig handel af Yaris virkelig glad…

Fornuftig handel af Yaris virkelig glad for købet køre godt og meget god service

22. april 2026

Kære Børge,
Tak fordi du valgte os til dit Yaris køb! Vi er glade for, at både bilen og servicen har levet op til forventningerne.
Vi ønsker dig mange gode kilometer i den!

Kimsautocenter

Vores familie har købt bil

Vores familie har købt bil, som vist at være et forkert valg lige efter registrering i vores navn.
KimsAuto medarbejderer var søde nok at tillade os at bytte til en anden bil (dog med pris).
Skynd dig IKKE når du købe bil, tag det ro-o-o-o-ligt og langso-o-o-omt :-)

10. april 2026

Kære Dorthe,

Tusind tak for den ærlige anmeldelse.
Vi er glade for, at i følte jer godt behandlet, og at vi kunne hjælpe jer videre til en bil der passede bedre til jeres behov.
Tak for tilliden og rigtig god fornøjelse med bilen fremover.

Kimsautocenter

Undertegnede var på udkik efter en bil…

Undertegnede var på udkik efter en bil til min lillesøster . Fandt den perfekte Fiat 500 . Vi var flere gange på besøg for at se på bilen .Der var smil hjælpsomhed og god tid hos de ansatte og aldrig et pres for at købe her og nu . Vi fik en dejlig prøvetur i bilen og god vejledning i papirarbejde omkring køb. Vi endte med at købe bilen vi var trykke i handlen og det hele var en god oplevelse . Så god service at jeg har sat Kims Auto på opgave at finde en Fiat 500 til mig selv . Jeg er selv uddannet på autoværksted og kan varmt anbefale stedet hvor man skal købe sin næste bil .

24. april 2026

Kære Henrik,
Tusind tak for den utrolig flotte og detaljerede anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os at høre, at i følte jer trygge og godt behandlet gennem hele forløbet, især når man er forbi flere gange for at være helt sikker på det rigtige valg!
Vi sætter stor pris på de pæne ord om vores service, og det glæder os ekstra meget at høre anbefaling fra en med branchekendskab!
Vi håber både din lillesøster bliver rigtig glad for sin fiat 500, og at vi også finder den helt rigtige bil til dig.

Kimsautocenter.

Super god oplevelse

Super god oplevelse i forbindelse med mit bilkøb. Jeg købte en Toyota Corolla Hybrid Stationcar for cirka en måned siden, og den kører helt perfekt præcis som beskrevet i annoncen.
Sælgeren var venlig, professionel og gav god rådgivning under hele forløbet, hvilket gjorde købet både trygt og behageligt. en rigtig positiv oplevelse jeg kan klart anbefale stedet, hvis man er på udkig efter en god brugt bil.

7. marts 2026

kære Tobias,

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med din toyota, og at bilen lever op til dine forventninger. Vi sætter stor pris dine pæne ord!
Tak fordi du valgte os, og vi ønsker dig mange gode kilometer i din nye toyota.

Kimsautocenter

Jeg skulle købe ny(brugt) el bil og…

Jeg skulle købe ny(brugt) el bil og samtidig have byttet min egen. Jeg oplevede yderst behagelig og god kundeservice. God kommunikation om min nye bil samt god pris for både den nye og den gamle jeg skulle af med. Kæmpe anbefalinger herfra

22. marts 2026

Kære Maria,
tusind tak for din anmeldelse.
Det var virkelig en fornøjelse at handle med dig, en behagelig og positiv handel hele vejen igennem.
Du er altid velkommen igen.

KimsAutocenter

God, flink og hurtig service, fornuftig pris

Vi kom som helt grønne købere og skulle købe første familiebil. Vi fik virkelig god vejledning og god tid til at se bilen igennem. Vi fik vores Seat Ibiza med hjem samme dag med en individuel aftale om vinterdæk og skift af småting til en fornuftig pris.

25. marts 2026

Kære Celeste,
Tak for de flotte ord!
Vi sætter stor pris på, at i valgte os til jeres første egen bil, det var virkelig en fornøjelse.
Vi er glade for at høre, at i følte jer godt vejledt undervejs.
Rigtig god fornøjelse med bilen til jer.

Kimsautocenter

Jeg havde fornøjelsen af at handle med kims da jeg skulle ud og anskaffe mig en ny bil. Super service, super bil og super glad kunde. Kæmpe anbefaling her fra handler der gerne igen når vi skal kigge efter bil til konen

18. marts 2026

Kære Ayman,
Tak for de flotte ord, det betyder meget for os.
Det var en god oplevelse at handle med dig, og vi er glade for, at du er glad for bilen.
Vi ser frem til at hjælpe jer igen, når der skal findes bil til konen.

Kimsautocenter

Havde den bedste service hos Kimsautocenter.

Havde den bedste service hos Kims autocenter. Ville klart anbefale dem til andre hvis man skal have skiftet sin bil. Fik en fin pris for min gamle bil og min nye Kia kører ubeklageligt, jeg er meget glad 😊

18. februar 2026

Kære Camilla,
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Det glæder os det hele levede op til dine forventninger.
Vi ønsker dig mange gode kilometer i din nye Kia.

God handel

Vi er meget glade for vores Suzuki Swift. Vi fik en god pris og oplevede en ærlig og god handel bilen lever op til vores forventninger og vi er meget tilfredse vi kan klart anbefale denne forhandler god service.
Mvh
Bjarne og Annette

17. januar 2026

Kære Bjarne,
Mange tak for jeres anmeldelse, det glæder os.
Det var en fornøjelse at have jer forbi, og vi er glade for, at i er tilfredse med både handlen og bilen.
Vi håber, i får mange gode ture i jeres Swift.

Kimsautocenter

Købte en Touran tilbage i november og fik en god service hele vejen igennem. Havde en bil i bytte og fik en rigtig god pris for den. Jeg er meget tilfreds med handlen og den gode behandling. Kan klart anbefales.

8. november 2025

Kære Anette,
Mange tak!
Det glæder os, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem, og at du er tilfreds med både bytte og bil.
Rigtig god fornøjelse med din Touran.

God og tryg oplevelse hos Kims Auto Center

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Kims Auto Center. Jeg blev betjent af Adam, som var meget venlig, professionel og imødekommende gennem hele processen. Han tog sig tid til at svare på mine spørgsmål og sørgede for, at jeg følte mig tryg i mit bilkøb.

Jeg oplevede en ærlig og behagelig dialog uden pres, og hele forløbet var overskueligt og professionelt fra start til slut. Det gør en stor forskel, når man føler, at man bliver taget seriøst som kunde.

Alt i alt en positiv oplevelse, og jeg vil bestemt anbefale Kims Auto Center til andre, der leder efter en seriøs bilforhandler.

2. marts 2026

Kære Maisson,
Mange tak for din grundige og flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Det glæder os, at du følte dig tryk gennem hele forløbet samt dialogen levede op til dine forventninger.
Vi giver selvfølgelig rosen videre til Adam.
Du er altid velkommen igen.

Fem ud af fem

Min oplevelse var rigtig god. besvarede alle mine spørgsmål.
De er virkelig venlige og serviceorienterede.
Kæmpe anbefaling herfra.

13. marts 2026

Kære Israa,
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi pris på!
Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os.

Kimsautocenter

Min oplevelse var rigtig god!

Min oplevelse var rigtig god. De var yderst hjælpsomme, tålmodige og besvarede alle mine spørgsmål.
De er virkelig venlige og serviceorienterede.
Kæmpe anbefaling herfra.

2. februar 2026