NordicadvanceAnmeldelser

4,2

Wavewash må sidestilles med at sætte møbler under bruseren og kalde det våde resultat for rent - det når ikke konkurrenterne til sokkeholderne. Jeg prøvede WaveWash på et enkelt bilsæde:... Se mere

Som børnefamilie er denne pletfjerning maskine total genial. Den klare bare alle de pletter vi før måtte leve med. Kan klart anbefales uanset om du har børn, kæledyr eller bare selv er lidt klumset😜

Meget tilfreds! Produktets effektivitet til at fjerne pletter var faktisk imponerede i forhold til størrelsen. Den lille og kompakte størrelse på maskinen gør den nem at bruge og opbevare. Kundes... Se mere

Jeg er virkelig imponeret over WaveWash. Den giver en effektiv og skånsom rengøring, der fjerner pletter uden at skade møblerne. Jeg har brugt den både hjemme og i bilen, og den fjerner effektivt bå... Se mere

1. Møbelrensning
  2. Bilrengøring
  3. Leverandør af rengøringsprodukter
  4. Rengøring af gardiner og møbelbetræk
  5. Rengøringshjælp

Velkommen til Nordicadvance - Vi er stolte af at kunne præsentere dig for vores innovative produkt WaveWash™, der kan forvandle dit rengørings-game og gøre rengøringen lettere end nogensinde før. Hos Nordicadvance stræber vi efter at tilbyde vores kunder enestående kvalitet og værdi. Her er nogle af fordelene ved at handle hos os: Ekspertise og videnskabelig tilgang: Vores team af eksperter har dybdegående viden om pletfjerning og forstår de unikke udfordringer, der opstår i danske hjem. Med vores videnskabelige tilgang og omfattende forskning har vi udviklet WaveWash™ til at være den ultimative løsning på pletfjerning. Effektiv og pålidelig ydeevne: WaveWash™ er designet til at levere hurtige og imponerende resultater. Uanset om det er kaffe, rødvin eller andre genstridige pletter, er vores produkt skabt til at fjerne dem effektivt og hurtigt. Du kan stole på WaveWash™ pletfjernings evner til at bevare dine møblers skønhed og elegance. Let og brugervenlig: Vi har gjort det til vores mission at skabe et produkt, der er nemt at bruge for alle. WaveWash™ er innovativt og enkelt at anvende, så du hurtigt og enkelt kan fjerne pletter uden besvær. Du behøver ikke at være professionel for at opnå professionelle resultater. Holdbarhed og lang levetid: Vi forstår vigtigheden af at investere i produkter, der varer. Med WaveWash™ får du et langtidsholdbart produkt, der kan modstå daglig brug og stadig levere fremragende ydeevne. Du kan regne med, at WaveWash™ vil være din pålidelige partner i mange år fremover. Kundeservice i verdensklasse: Hos Nordicadvance er vores kunders tilfredshed vores øverste prioritet. Vi er dedikerede til at levere enestående kundeservice og support. Hvis du har spørgsmål, brug for rådgivning eller hjælp, er vores venlige og kompetente kundeserviceteam altid klar til at assistere dig.

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 2 uger

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super god maskine

Super god maskine! Har været meget behjælpelig efter børnene er begynd at løbe rundt med mad i hånden. Vores tæpper er blevet rene igen! Super god service

18. oktober 2024

God maskine lever op til forventningerne

Jeg købte Nordic Advance da jeg synes det så smart ud at have en ledningsløs tekstil renser. Produktet kom inden for 3 dage. Jeg har både brugt den til mine bilsæder og min sofa får en tur hver 2, måned hvilket gør den står som ny. Jeg spildte kaffe på mit hvide gulvtæppe det klarede den også fjerne uden problemer. Jeg synes maskinen lever op til mine forventninger.

30. september 2024

Jeg forsøgte mig på 3 forskellige…

Jeg forsøgte mig på 3 forskellige overflader.
Mine spisebords stole - her forsvandt ca. 20% af pletterne. Efterfølgende forsøgte jeg på vores gulvtæppe - men 0% virkning. Alle pletter er lige så tydelige som før. Til sidst forsøgte jeg mig på vores sofa - det skulle jeg aldrig have gjort. Sofaen er tæt på ødelagt - der er skjolder alle steder hvor jeg har brugt maskinen. Jeg blev ved med at suge vandet op til der ikke kom mere vand i beholderen. Efterfølgende brugte jeg en hårtørre for at se om jeg kunne få den ordentlig tør - den er helt tør men fuld af skjolder. Maskinen er nu sendt retur til Nordicadvance og jeg afventer deres svar herfra. Jeg kan derfor ikke anbefale dette produkt.

6. november 2024

Hej Christina,

Tak for din feedback. Vi er meget kede af at høre, at din oplevelse med vores maskine ikke har levet op til forventningerne, og at den i stedet har skabt udfordringer.

Vores intention med produktet er netop at gøre det lettere at fjerne pletter og skjolder, så vi beklager, at det har haft den modsatte effekt på din sofa. Ud fra billederne kan vi se, at skjolderne på sofaen ser ud til at være vandskjolder, som ikke er permanente. Årsagen til dette problem skyldes højst sandsynligt en fejl på maskinen, og vi sætter stor pris på, at du har gjort os opmærksomme herpå.

Som du ved, har vores kollega Mikkel allerede sendt dig en returlabel, så du kan returnere maskinen til os. Når vi modtager den, vil vores tekniske afdeling foretage en grundig inspektion for at identificere eventuelle fejl eller defekter, der kan have forårsaget disse problemer. Vi vender tilbage til dig, med en løsning til din sofa, så snart vi har en opdatering fra inspektionen, indenfor et par dage.

Endnu en gang beklager vi ulejligheden og takker dig for at hjælpe os med at sikre, at vi leverer produkter, der lever op til vores høje standarder.

Malthe
Nordicadvance Kundeservice

Super godt produkt!

Super godt produkt. Har prøvet andre produkter, og ingen af dem har kunnet fjerne pletter på samme måde. Føles helt nyt.
Klart 5 stjerner herfra!

29. oktober 2024

Hej Sersim,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at vores produkt har hjulpet dig med at få pletterne væk og efterlader overfladerne som nye. Det betyder meget for os, at du deler din oplevelse – og vi sætter stor pris på de 5 stjerner!

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kærlige hilsner,
Louise
Nordicadvance Kundeservice

Godt produkt.

Godt produkt.
Fin og overskuelig hjemmeside.
Hurtig levering af varer.
Havde dog noteret at varen blev stillet ved garagen, hvis ingen hjemme på leveringstidspunktet.
Desværre stod varen foran døren godt gennemblødt.

7. oktober 2024

Virkelig lækker møbel-/tæpperenser og…

Virkelig lækker møbel-/tæpperenser og fantastisk service!
Jeg har brugt tæpperenseren og den er virkelig effektiv, handy og smart.
Jeg har også en rigtig tæpperenser, men det er noget besværligt at sætte den op for mindre pletter - det klarer den her til perfektion!

28. september 2024

Hej Karina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med din WaveWash, og at den gør de små pletter nemme at håndtere uden alt besværet. Det er lige præcis det, vi har designet den til – hurtig og effektiv rengøring uden bøvl! Hvis du nogensinde har brug for hjælp eller flere tips, så er vi altid her for dig.

Team Nordicadvance

Udmærket produkt

Udmærket produkt. Virker som der bliver reklameret med på hjemmesiden. Eneste minus var jeg havde bestilt en ekstra deep clean sæbe, som ikke var med i første omgang.

15. september 2024

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med produktet, og at det lever op til forventningerne. Vi beklager dog, at din ekstra deep clean sæbe ikke var med i den første levering. Kan se at din ekstra deep clean, er sendt afsted til dig.
Tak for din tålmodighed, og hvis du har yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Mikkel
Kundeservice, Nordicadvance

Wavewash er virkelig et fantastisk…

Wavewash er virkelig et fantastisk produkt, som er super nemt at bruge!! Og effekten ses med det samme. Kan bestemt anbefale det!

13. september 2024

Hej Julie,

Tak for din anmeldelse og din anbefaling, det er værdsat ❤️🙌

Kh Louise

Nemt at bruge

Jeg købte maskinen for at fjerne nogle pletter fra mit tæppe. Den var utrolig nem at bruge, og pletterne blev fjernet perfekt! :)

7. september 2024

Hej Lasse,

Tak for din anmeldelse❤️
Det varmer at høre at du er glad for vores produkt😊

Kh Louise
Nordicadvance

Jeg købte wawewash for at afprøve på…

Jeg købte wawewash for at afprøve på min uld sofa. Havde opdaget en plet, ved ikke lige hvor det kom fra men havde forsøgt lidt selv og også nogenlunde formået at fjerne pletten til den grad, at det kun var mig selv der lagde mærke til den. Nu har jeg brugt maskinen og ventet til sofaen er helt tør. Resultat er faktisk flot, pletten er væk og 2 dage efter er der stadig ingen spor. Ja, produktet virker i hvertfald og var nok mest bange for kvaliteten af selve produktet, men virker som super god kvalitet, er kun positivt overrasket. Så alle pengene værd for mig.

3. september 2024

Hej!

Det er fantastisk at høre, at Wawewash har levet op til dine forventninger og endda overgået dem! 🌟 Det lyder til, at din uldsofa har fundet sin nye bedste ven i vores maskine.😊 Din tilfredshed med kvaliteten af produktet og det endelige resultat betyder alt for os. Tak for at du delte din oplevelse og for at have troet på Wawewash. Vi er her, hvis du nogensinde får brug for os igen!

Varme hilsner,
Teamet hos Nordicadvance

Rigtig gode produkter der rent faktisk…

Rigtig gode produkter der rent faktisk hjælper med fjernelse af pletter på gulvtæpper og sofaer. Rigtig god service, kan helt klart anbefales herfra👍

25. august 2024

Hej!

Fantastisk at høre, at vores produkter har gjort en reel forskel på dine gulvtæpper og sofaer! 🌟 Det lyder som om, Wawewash har levet op til sit løfte om effektiv pletfjerning. Din anerkendelse af vores service betyder alverden for os, og vi sætter stor pris på din anbefaling. Tak for at du deler din positive oplevelse, og vi ser frem til at fortsætte med at imponere dig!

Venlige hilsner,
Teamet hos Nordicadvance ❤️

Var meget spændt på at bruge den

Var meget spændt på at bruge den. Jeg havde et par irriterende pletter hist og pist som jeg selv har haft forsøgt med klud og sæbevand at fjerne, men må indrømme at det er umuligt, ikke at efterlade spor.
Nu har jeg prøvet med maskinen og Wow🤩kan bare sige at den virker præcis som den skal! 👌 ingen skjolder eller spor !
Alle pengene værd 🙏
Derudover er der rigtig god, venlig og hurtig kundeservice.

22. august 2024

Hej Melik,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at Wawewash har levet op til dine forventninger og effektivt har fjernet de irriterende pletter uden at efterlade spor eller skjolder 🌟. Det er præcis, hvad vi stræber efter! Din tilfredshed og kommentarer om vores kundeservice varmer virkelig, og vi er her altid, hvis du har brug for hjælp eller har flere spørgsmål. Tak fordi du valgte Wawewash, og vi ser frem til at fortsætte med at imponere dig!

Venlig hilsen,
Malte Nordicadvance

Fantastisk produkt.

Fantastisk produkt.

19. august 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse, vi sætter pris på det. ❤️

KH Louise

Bedste køb længe!

Bedste køb længe!
Jeg har haft maskinen i snart to måneder, og den har gjort en kæmpe forskel herhjemme. Med tre børn og en kat er uheld nærmest uundgåelige, og jeg er typen, der ikke kan tåle at se pletter og spild på mine møbler – de skal væk med det samme.

Før jeg købte denne maskine, havde jeg en professionel møbelrenser på besøg næsten hver måned, hvilket kostede mig omkring 1.000 kr. pr. gang – altså 12.000 kr. om året! Nu er de penge sparet, og maskinen fjerner pletterne lige så godt som det professionelle firma.

Der er enkelte ældre pletter, som ikke er forsvundet helt, men de var der også efter møbelrenseren havde været forbi. Jeg tror simpelthen, de har siddet for længe. Alt i alt er denne maskine alle pengene værd, og jeg kan kun give den min varmeste anbefaling.

12. august 2024

Hej Sheila,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at Wawewash har gjort en stor forskel i din hverdag og hjulpet dig med at holde hjemmet pletfrit – selv med tre børn og en kat! Det er også dejligt at vide, at du har kunne spare tid og penge på professionel rengøring.

Vi forstår godt, at nogle ældre pletter kan være svære at få helt væk, men vi er glade for, at du stadig er tilfreds med, hvordan maskinen håndterer resten. Din anbefaling betyder rigtig meget for os, og vi sætter stor pris på, at du har delt din oplevelse.

Tak fordi du valgte Wawewash – vi håber, at den fortsat vil være en hjælp i dit hjem i lang tid fremover.

De bedste hilsner,
Mikkel
Kundeservice for Nordic Advance

Fint produkt.

Fint produkt.

Jeg købte maskinen for at rense både madras og autostol. Jeg er virkelig imponeret over resultatet. Pletter, som jeg troede var permanente, forsvandt, og det hele ser næsten ud som nyt igen!

Der opstod dog en lille udfordring med min ordre – rengøringsmidlet, som skulle medfølge, var desværre ikke i pakken. Jeg kontaktede kundeservice, og den blev leveret allerede næste dag.
Alt i alt godt produkt og god kundeservice.

15. august 2024

Hej SW,

Mange tak for din feedback! Det er virkelig glædeligt at høre.
At se dine ting næsten som nye igen er altid en stor gevinst!

Vi beklager den udfordring, du oplevede med din ordre, men det er godt at vide, at vores kundeservice kunne rette op på det hurtigt. Vi sætter stor pris på din tålmodighed og din forståelse.

Vi værdsætter din anbefaling og ser frem til at høre mere om dine erfaringer i fremtiden. Hvis der er noget, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at række ud.

Malte
Nordicadvance

Kæmpe anbefaling fra min side!!!

Jeg købte WaveWash for en uge siden, og jeg er utroligt tilfreds med den. Jeg havde spildt vin på min sofa og kunne ikke få det væk ved almindelig vask. En ven anbefalede mig at prøve WaveWash, og jeg kan med sikkerhed sige, at det hjalp. Den fjernede pletten på få minutter uden problemer.

12. august 2024

Hej Vikrant

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at WaveWash har reddet din sofa fra vinens klør😊. Det er altid dejligt at få bekræftet, at vores produkt kan klare selv de mest udfordrende pletteskæbner! Det glæder os, at vores produkt har levet op til dine forventninger.

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig i fremtiden.

Louise

---

Lad mig vide, hvis du har brug for yderligere ændringer!