SVINDELFORTAGENDE Hjemmesiden skrev lædersandaler, men det var det rene plastik, der kom fra Kina efter 3 uger. i følge deres returbetingelser skal man selv betale returforsendelser. Da jeg skrev ti... Se mere
Nordgaard Kobenhavn
Jeg bestilte et par bukser 09.04.25. Jeg har modtaget dem i dag 01.05.25. Bukserne er udemærkede, men lang leveringstid uden at gøre opmærksom på at de kommer fra Kina.
Svindel fra ende til anden
Svindel fra ende til anden. Har aldrig fået de sko jeg bestilte. Fik besked den 20. Maj at nu blev de sendt og så her næsten en måned efter er der INTET sket.
Min egen fejl ikke at tjekke firmaet herinde først.
Gør jer selv en tjeneste og lad være med at købe fra dem.
SVINDELFORTAGENDE
SVINDELFORTAGENDE
Hjemmesiden skrev lædersandaler, men det var det rene plastik, der kom fra Kina efter 3 uger. i følge deres returbetingelser skal man selv betale returforsendelser. Da jeg skrev til butikken for at bede om retur adresse - de oplyser ikke adresse, telefonnummer eller CVR-nummer på butikken - kom der først svar efter 7-10 dage. De tilbød mig 10 % i rabat. Jeg skrev mellem 6-10 mails og bad om retur adresse. De tilbød så 20 % rabat, og senere 25 % rabat. Efter 1 1/2 måned fik jeg en retur adresse i KIna.
Ren svindel - se "kontant" på DR
Virkelig ringe kvalitet og de vil ikke returnere pengene
Virkelig ringe kvalitet. Ønskede at returnere varen, men de vil bare refundere 10%. Det gik jeg ikke med til, så efter flere skriverier frem og tilbage, er vi nu oppe på at jeg kan få 30% retur og samtidig har jeg fået en retur adresse i Kina jeg skal returnere varen til :-)
Nu har jeg bedt om at de lever op til deres egne handelsbetingelser og sender mig en returlabel (som de skriver på deres hjemmeside at de vil). Jeg forventer ikke at få pengene retur, da de åbenlyst kun er ude på at snyde.
Har absolut intet godt at sige om denne…
Har absolut intet godt at sige om denne virksomhed. Total fake og jeg kan kun ændre på denne holdning, hvis jeg modtager mine varer. Købte desværre uden at tjekke virksomheden herinde. Har købt og der er trukket penge for sko som ikke er leveret og de svarer ikke på mine henvendelser.
Godt råd er at holde jer langt væk.
Fup og fidus.
Fup og fidus.. har stadig ikke modtaget min pakke. Der stod den ville komme inden for 2-5 hverdage, men efter 14 dage har jeg stadig ikke modtaget noget. De sender et link til Yunexpress, hvor der står pakken er på vej, men mere sker der ikke. Hold jer langt væk.
ADVARSEL - du bliver snydt
Jeg ærgrer mig utrolig meget over, at jeg først tjekkede Trustpilot lige efter, jeg havde bestilt og betalt for 2 par sko hos ‘Nordgaard København’.
Leveringen skete tre-fire uger efter bestillingen, men hvad værre er, at jeg aldrig har set eller oplevet dårligere kvalitet sko. Plastik (ikke læder), løse tråde, elendig sål - fuldstændig ubrugelige.
Jeg har læst andres oplevelser i forhold til returnering af de varer, som slet ikke lever op til beskrivelsen og fotos på hjemmesiden. Og jeg må indrømme, at jeg resignerer - og anser de knapt 600 kr for tabt.
Det lever de af, de svindlere, som står bag dette firma - og andre tilsvarende, som sælger tøjet, der også kommer fra Kina.
Jeg giver 0 stjerner - advarer mod at købe noget som helst fra dette firma!
HOLD JER LANGT VÆK!!!!
HOLD JER LANGT VÆK!!!!
Ja jeg faldt også i og bestilte 2 par sandaler. Modtog først det ene par næsten 3 uger efter og det andet ca 10 dage efter igen.
De sad begge dårligt og var for store. Skrev med det samme jeg gerne vil returnere, som man skulle. Fik ca 1 uge efter en mail at det ville blive dyrt eftersom de kom fra Kina men at de kunne give mig 10% retur, hvilket vil sige ca 50 kr.
På deres ellers så fine hjemmeside, skriver de at de bestræber sig på at give os kunder en unik, fremragende og gennemført online shoppingoplevelse. I samarbejder med producenter og leverandører af høj kvalitet. Dette kan jeg så skrive under på er den store løgn. Produktet ligner plastik fantastisk. Ren Temu shopping
De skriver ligeledes også på deres hjemmeside under kontakt, at hvis man vil returner sin ordre, så bedes man kontakte dem via mail for at modtage er retur formuler.
Sjovt nok eksisterer denne kolonne ikke mere.
Ja man kan sige jeg var dum. Men så kan jeg advarer andre for ikke at falde i deres ellers så fine hjemmeside, som snart lukker, så man kan spare op til 80%. De skriver så fint hvor mange timer, minutter, sekunder der er tilbage. Tja, det står der så stadig flere uger efter...
Lad være med at købe med mindre du ikke ville sende vare retur
Webside ser utrolig professionel ud.
Men lad jer ikke narre.
Jeg købte en del tøj men fandt ud af alt blev sendt fra Kina virken er fint nok men kvaliteten er ikke god.
Jeg bestilte to jakker der så super fine ud. Da jeg modtog dem var de desværre for små i størrelse.
Jeg skrev hurtig til dem og ville returner varen. Der gik næsten 7 dage før de svarede og skriver tilbage igen så går der 3-5 dage igen og fik dette svar”
Hej Tonny,
Tak for at give os besked. Vi er kede af at høre, at varen ikke passede.
Det er værd at bemærke, at pasform ofte kan afhænge af individuelle kropsrammer og proportioner, så selvom det måske ikke har fungeret for dig, kan andre synes, at det passer godt. Da vores returadresse ligger i udlandet, og vi ikke dækker returforsendelse, kan det være lidt besværligt og dyrt at returnere.
For at spare dig for tid og besvær vil vi gerne tilbyde dig en tilbagebetaling på 10 %, hvis du foretrækker at beholde varerne - måske kan en ven eller et familiemedlem bruge dem i stedet.
Lad os vide, om det er noget for dig, så behandler vi det med det samme.
bestiller 2 par bukser
bestiller 2 par bukser, hvor jeg benytter måleskema, det viser sig at skemaet ikke passer. Jeg kontakter firmaet og får at vide at man ikke kan få ombyttet varen til en anden størrelse ej heller returnerer bukserne og få pengene retur. Det viser sig at bukserne kommer fra Kina. Jeg kan få 30 % af beløbet tilbagebetalt, det er den mulighed jeg har. Det vil koste mindst 280 kr. at sende bukserne retur til Kina. Så jeg vil IKKE anbefale nogen at handle med dette firma.
Til alle HOLD JER LANGT VÆK
Til alle HOLD JER LANGT VÆK
Jeg hoppet desværre lige ned i tønden fordi jeg netop ikke tjekket herinde som jeg plejer..
Tøjet er under alt kritik, hvis du ønsker at smide penge i skraldespanden så køb endelig… det er så slemt at man ikke engang kan sætte sit eget mærke i tøjet… så ved man det Kina skrammel
Det burde simpelhen skamme sig dem der sidder bag det her, sidder og snyder folk til det yderste.. må sgu være fordi de mennesker ikke kan finde et normalt job også vælger man at kamp snyde andre…
Dumme mig.
Dumme mig.
nået ikke at læse trust pilot før jeg handlet med dette firma, og desværre kan man jo ikke vælge 0 stjerner for så havde de fået det.
Købt en fin nedsat herre jakke til 299,- ekstra nedsat få timer tilbage :) røg lige i , for det har stået på hjemmesiden lige siden.
Kort efter jakken var købt begyndte alarm klokkerne at ringe da jeg modtag et sporings nummer fra et kinesisk transport firma.
tænkte den ville blive sendt fra forretningen samme dag men nej.
der gik 25 dagen før pakken kom.
Jakken var bestilt i 3 xl men ankom hvad svare til xl med ærmer på der svare til small.
Kontaktet naturligvis nordgaard via mail og modtag så denne mail
Hej Kim,
Tak for din besked, og vi er kede af at høre, at jakken ikke levede op til dine forventninger med hensyn til størrelse og pasform.
Da vores returadresse er i udlandet, og vi ikke leverer returetiketter eller dækker returforsendelse, kan det desværre være dyrt og besværligt at returnere varen.
For at kompensere for besværet vil vi gerne tilbyde dig en tilbagebetaling på 10 %, hvis du foretrækker at beholde jakken. Måske kan en ven eller et familiemedlem bruge den i stedet.
Lad os venligst vide, hvordan du vil gøre.
Laura | Nordgaard Kobenhavn
svaret tilbage at det ønsker jeg ikke og vil gerne sende pakken retur og have mine penge igen.
Herefter ingen svar
helt igennem skod firma
HOLD JER LANGT VÆK
Ps ja parodien forsætter
Hej Kim,
Tak for din besked.
Vi forstår din bekymring, og vi er kede af, at varen ikke levede op til dine forventninger. For at gøre det lettere for dig, vil vi gerne øge vores tilbud til 20% refusion, hvis du beslutter dig for at beholde jakken.
Men hvis du foretrækker at returnere den, skal du være opmærksom på, at returforsendelsesomkostningerne er kundens ansvar, og at vores returadresse ligger i udlandet. Vi forstår, at dette kan være ubelejligt, men vi er parate til at give dig returadressen og instruktioner, hvis du ønsker at gå videre med returneringen.
Fortæl os venligst, hvordan du vil gøre, så hjælper vi dig.
Svindel og HUMBUG
Svindel og HUMBUG.
Betalt 300kr for en Jakke hos dem, men til min store skuffelse fik en Jakke fra Temu som koster 50kr i stedet for.
Nordgaard København udgiver sig for et tøj firma, her fra Danmark, men når du laver en ordre hos dem, så modtager du din vare fra Temu (Kina).
Jeg har købt jakkne hos Nordgaad København, med påstand om at jeg modtager varen efter 48 timer, der gik i stedet for 14 dag, og så dukker der en besked op fra Dao, at de har modtaget en vare fra Kina( Hong kong yunexpress Logistic) til mig , og at den er under levering.
Norgaard København, vælger efterfølgende ikke svare på min henvendelse. De skal skamme sig ,,, skal de.
Lang leveringstid
Lang leveringstid - Skyldes nok det kommer direkte fra Kina.
Temu er bedre kvalitet.
Altid få timer tilbage af: ophørsudsalg, lukningssalg, slutspurt mv.
Desværre ikke muligt at give 0…
Desværre ikke muligt at give 0 stjerner. Absolut svindel. Hæver penge og sender link til “Yunexpress” hvor der er absolut ingen aktivitet på forsendelsen
Da jeg købte varen var der ifølge hjemmesiden 4 timer til at ophørsudsalg sluttede, i dag, 17 dage senere, er der fortsat 2 timer til ophørsudsalg slutter.
My mistake. Skulle have checket TP!
Har forsøgt kontakt til e-mail adresse uden held. Svindelfirma!!!!
Ventet 3 uger på et par bukser der slet…
Ventet 3 uger på et par bukser der slet ikke svarer til beskrivelsen. Havde ikke forventet at det var billige Kina varer.
Firmaet har dog reageret på mine mails , men kommet med undskyldninger om problemer i “ teamet” ????
Fup
!!!ADVARSEL!!!!ADVARSEL!!!
!!!ADVARSEL!!!!ADVARSEL!!!
forretning der kun er ude efter bankoplysninger, ser umiddelbart legitim ud, man betaler,men modtager ikke nogle varer!
Derefter kan de finde på at trække endnu flere penge fra ens kreditkort !!!
Fup og snyd
Fup og snyd. Hold jer langt væk!
Billig plastik bras fra Kina.
Af skade bliver man klog men sjældent rig, men når nu skaden er sket, kan andre varsles og forhåbentlig undgår at handle her.
Har købt to jakker 10/04/25
Har købt to jakker 10/04/25 - de er endnu ikke dukket op. Jeg tror det er en svindelbutik!
Jeg bestilte et par bukser 09.04.25.
Jeg bestilte et par bukser 09.04.25.
Jeg har modtaget dem i dag 01.05.25.