Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Nordens Forsikringshus. Oscar har ydet en rigtig god og professionel hjælp hele vejen igennem. Han var både imødekommende, hjælpsom og hurtig til at finde... Se mere
NFH har over to omgange hjulpet mig med at få nogle skarpe priser på forsikringer. Anden gang var der en IT fejl der gjorde at min bilforsikring ikke var aktiv. Heldigvis hjalp Christian mig lyn... Se mere
Jeg henvendte mig hos Nordens forsikringshus grundet utilfredshed hos mit tidligere selskab. Her blev jeg mødt af Oscar, som forstod min situation og tog den alvorligt. Efterfølgende kiggede han ind i... Se mere
Svarer typisk inden for 48 timer
Godt samarbejde
Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med Nordens Forsikringshus.
De er professionelle, lette at komme i dialog med og giver hurtige svar, når der opstår spørgsmål.
Det har været en tryg proces hele vejen igennem, og vi har oplevet, at de tager sig tid til at forklare mulighederne på en måde, der er til at forstå.

Besvarelse fra Nordens Forsikringshus
Fuld ud tilfreds slev i presse…
Fuld ud tilfreds slev i presse situationen. Forsøger de at presse det ind og find en løsning.
Ind til vider har jeg ikke fortrudt dem.

Besvarelse fra Nordens Forsikringshus
Jeg driver en nyopstartet Tømrer…
Jeg driver en nyopstartet Tømrer virksomhed, og i den forbindelse skulle jeg have styr på forsikringer.
Dette kan være noget af en jungle, med en masse dårlige og dyre dækninger fra en masse forsikrings huse.
Min ven der også er selvstændig anbefalede mig Boie Andersen, og det var den bedste beslutning min virksomhed har truffet til dato.
Mere sympatisk og rar person skal man lede længe efter, og han gjorde forsikringer til en tryg ting for vores virksomhed.
Fra start til slut i opstartforløbet, har jeg været helt rolig med ham som min rådgiver. Nu er vi dækket ind på alle tænkelige måder, og samtidigt hjulpet til at navigere i ikke relevante forsikringer som andre ville trække ned over hovedet på os.
Boie er en rådgiver som reagere ved det mindste og selv tjekker op på vores virksomhed og forbedringer.
6 ud ad 5 stjerner, fra Bjerre Entreprise.
Bh Axl Bjerre

Besvarelse fra Nordens Forsikringshus
Professionel rådgivning med bedre dækning og besparelser
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Nordens Forsikringshus, hvor jeg fik hjælp af Boie. Han gennemgik mine forsikringer og fandt løsninger, der gav mig bedre dækninger samt en årlig besparelse på ca. 4.000 kr. Servicen var professionel og imødekommende, og mine spørgsmål blev altid besvaret hurtigt. Jeg kan klart anbefale Nordens Forsikringshus til andre, der ønsker bedre dækning og økonomiske besparelser.

Besvarelse fra Nordens Forsikringshus
Tidligere partnere forlod selskabet og efterlod mig som kunde i et ukendt formidlingshus, indtil...
Indtil videre har jeg været meget tilfreds med mit samarbejde med Nordens Forsikringshus. For præcis et år siden valgte jeg dem som mine forsikringsformidlere, og jeg fik tilknyttet en fast kontaktperson, som jeg havde et rigtig godt samarbejde med.
Desværre stoppede vedkommende pludseligt for nylig: Sammen med flere andre partnere, som jeg har en personlig relation til. Det skabte naturligvis stor forvirring og efterlod mig med en del spørgsmål som kunde.
Heldigvis reagerede hovedkontoret hurtigt og sørgede for, at jeg fik en ny og kompetent formidler. Den nye kontaktperson har ikke bare givet mig klare og fyldestgørende svar på mine henvendelser, men har også udvist en oprigtig interesse for mig som kunde og for at forstå mine behov. Det giver mig stor tryghed at vide, at jeg har en formidler, der både er fagligt dygtig og samtidig lægger vægt på den personlige relation. Noget som jeg også værdsætter f.eks. i lignende selskaber inden for min pensioner og formueforvaltning.
Jeg oplever, at Nordens Forsikringshus formår at forene professionel rådgivning med en menneskelig tilgang, og det gør en mærkbar forskel for mig i hverdagen.

Besvarelse fra Nordens Forsikringshus
Styr på sagerne og mega behaglig kontaktperson
Jeg føler mig godt behandlet af den person jeg snakke forsikringer med. Boie Andersen forstod mine behov. Det som han ikke kunne svare på med det samme, det undersøgte han og ringede tilbage. Samlet set kommer jeg til at spare penge på mine forsikringer og jeg får samtidig en bedre dækning.
Så kan klart anbefale Nordens Forsikringshus

Besvarelse fra Nordens Forsikringshus
Superfin gennem gang af mine…
Superfin gennem gang af mine forsikringer. Sparede 3000 kr om året og fik tandforsikring med, da topdanmark ikke har den mulighed.
Klar anbefaling herfra.

Totalt forvirrende
Totalt forvirrende! Man tror at man tegner forsikringer ved dem, men de formidler kun... - til gengæld skal al kontakt gå gennem dem...! Og første kontaktperson var pludselig væk... Anden kontaktperson er ikke til at få i tale... DUER IKKE.
Bondefangeri
Aftaler laver de ikke, men fakturaer kan de godt finde ud af at sende ud. Og meget belejligt er vedkommende jeg har talt med (intet på skrift) ikke i firmaet mere.
Lang historie kort - hold jer langt væk, de er kun sat i verden for at stjæle jeres penge.
Nordens Forsikringshus
Totalt bondefangeri. Vi fik ikke fortalt at der blev sendt faktura, selvom jeg havde spurgt indtil hvad de fik ud af det. Men regningen kunne de sagtens sende selvom vi ikke havde accepteret deres FANTASTISKE tilbud. Rykker blev det så også til ..
Først efter opringninger og skriv til kontaktpersonen M.... gik det i sig selv.
Kan ikke anbefales

Besvarelse fra Nordens Forsikringshus
Rigtig god gennemgang og rådgivning af…
Rigtig god gennemgang og rådgivning af vores forsikringer.
Mario hjælp os med at finde forsikringer som dækket vores behov til en bedre pris.

Besvarelse fra Nordens Forsikringshus
Service og gode priser når der er bedst
God service, stor besparelse og kompetent rådgivning.
Tak til Marco for at hjælpe os med at finde vores nye forsikringsselskab.
Man kunne mærke fra start at det handlede om mere end at sælge, men at sikre at vi som kunder blev tilfredse.
Stor anbefaling herfra!