Se, hvad kunderne siger
Fikk en annen jakke enn den jeg bestilte, juks og bedrag. Styr unna. Synd jeg ikke leste det som står her på forhånd, men har lært! Fremstår som noe helt annet enn en en norsk nettbutikk!!! Klærne va... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Svindel!
Betalte varen 17.06.23 og returnerte den noen dager etter. De ville sende kun gavekort da varen jeg kjøpte var nedsatt. Men ALLE varer var nedsatt. Har sendt utallige mail og krevd alle penger tilbake. Har vært i kontakt med Forbukerombudet og Tv2 hjelper deg. Denne siden jo ut som den var norsk. Har også kontakter i aviser som jeg har kontaktet; en avis ønsker å lage en sak om Kina-svindel med Nora Hansen som headliner. Dette skal de ikke slippe unna.
SVINDEL!
Klærne var ikke merket, ingen vaskeanvising. Andre varer enn det jeg har kjøpt kom i posten!
NORAHANSEN.COM ER REN SVINDEL
NORAHANSEN.COM ER REN SVINDEL!
Jeg bestilte en strikket cardigan med fine detaljer i 100% bomullsblanding fra Nora Hansen og mottok en dårlig etterligning i feil farge, uten detaljer i 100% akryl, det billigste og dårligste materiale som finnes. De nektet å utlevere returskjema på forespørsel, selv om varen jeg mottok var feil i forhold til bestillingen. Dette til tross for at det står tydelig i deres egne retningslinjer at de vil sende returskjema om man ikke er fornøyd med varen. For å returnere varen krever de at varen sendes med sporingsnummer til en adresse i Kina. Det ville kostet mye mer enn det dårlige produktet leverte. Etter 4 henvendelser sluttet de å svare. Nora Hansen gir inntrykk av å være skandinavisk, men er utelukkende ‘Made in China’ HOLD DERE UNNA norahansen.com, DET ER REN SVINDEL!
Bestill ikke herfra
Bestill ikke herfra. Jeg fikk en kjole som var noe helt annet enn det jeg bestilte. Blusen var altfor liten og i tillegg ødelagt. Jeg regner 1000 kroner for tapt. Dette er et fullstendig useriøst firma som viser bilder av helt andre klær.
Billigkjole solgt som designervare
Idag mottok jeg en billig polyesterkjole som IKKE var designet i Europa, den var ikke av bomullsblanding som varedeklarasjon på salgs IT-katalogen anga og mønsteret og fasongen var IKKE det som ble forespeilet på salgskatalog-bildet.Dette er skuffende og kan ikke beskrives som noe annet enn ikke tillitsvekkende salgstriks.Jeg er svært forundret at dette kan godtaes av våre myndighetersom skal ivareta oss som forbrukere og kan heller ikke tro at slike salgsmetorder er akseptert i Kina der denne billigkjolen er produsert.Kjolen kan ikke være mere verdt enn 100 kr. og ikke 755 kr.som jeg har betalt for denne lurevaren. Klage er også sendt til NoraHansen direkte.Jeg ser at flere enn meg uttrykker skuffelse over varer de har fått tilsendt av firma Nora Hansen.Ellen Zirr Buaas
STYR UNNA
STYR UNNA! Firma som fremstår som norsk med norske varer. Bestilte klær som så fine ut, men da jeg mottok den var det billige importvarer! For små i henhold til størrelsene. For retur må en betale en dyr frakt til China. Får ikke igjen pengene på rabatterte varer, men blir tilbudt en verdikupong etter at klærne er returnert bekreftet til China. Anbefaler ikke dette firma!
Svindel 😡 Bestilte drakt i myk lin
Svindel 😡 Bestilte drakt i myk lin. Fikk et simpelt sett i polyester. Ikke et produkt i nærheten av det jeg bestilte
STYR UNNA
STYR UNNA! Firma som fremstår som norsk med norske varer. Bestilte bluse som så fin ut, men da jeg mottok den var det en kinesisk jalla bluse! For liten i henhold til størrelse. For retur må en betale en dyr frakt til China. Får ikke igjen pengene, men blir tilbudt en verdikupong etter at blusen er returnert bekreftet til China. Anbefaler ikke dette firma!
Fremstår som norsk
Fremstår som norsk, men er kinesisk jalla. Fine fotos av skandinaviske damer med flotte klær. Leverer billigste sort i feile størrelser. Genseren var skadet. Mine varer var pakket om med nye merkelapper. Gir kun poeng tilbake, ikke penger. Dyrt å retunere til Kina. STYR UNNA og del info med andre. Svindlere bør fjernes fra markedet.
Dette er ren svindel
Dette er ren svindel. Det virker som de har stjelt bilder fra en annen klesprodusent og så har de prøvd å sy sammen noe som skal ligne - verken farge eller fasong stemte med bildene. Du får så ikke pengene tilbake ved retur, men en påstått tilgodeordning. Returadressen er i Kina, dette er ikke et «Norsk motehus».
FRARÅDES
FRARÅDES! Dette er svindel. Elendig kvalitet på produktene, uriktig informasjon på hjemmesidene (står at det er bomull, men er polyester), umulig å få igjen pengene kun kupong.
Svindel
Svindel. Dette er ikke et norsk selskap. Reglene og frister for kansellering gjelder ikke og i tillegg dikter de opp et premiss om at rabatterte varer ikke gir refusjon, kun verdikupong. Og alle produkter er rabatterte. Produktene er elendig kvalitet, uten merkelapper og vaskeanvisning og dårlig sydd. Nettsiden ser proff ut og på god norsk, men når man kommuniserer med dem på e-post kommer standardsvar på dårlig norsk fra Kina. Jeg har rapportert dem på FB og til Forbrukerrådet.
SVINDEL!
Dette er en side som ikke har noen tilknytning til Norge eller Europa. Varer dropshippes fra Asia og det er hverken norsk design eller kort transport. Varene er piratkopier av elendig kvalitet. Ingen reell mulighet for å returnere varer. Jeg har varslet Forbrukertilsynet og Tollvesenet, men de kan ikke gjøre noe. :(
Skuffende opplevelse
Varen svarer på ingen måte til beskrivelse og forventning. Tungvint og kostbar returordning. Ingen tilbakebetaling kun tilgodelapp!
Fortjener ikke den ene stjerne som var nødvendig for å kunne skrive en anmeldelse.
Føler meg lurt!
Svindel!!
Svindel!!! Ikke kjøp noe herfra. Bestilte en kjole og fikk et elendig produkt som ikke lignet på bilde.
Forferdelig
Forferdelig! Ren svindel. Styr unna!
Nordisk fasade med kinesiske / utenlandske svindlere som driver det.
Burde vært lov å gi minus karakter
Burde vært lov å gi minus karakter, ingen vare mottatt, ingen svar på sprøsmål og penger betalt rett i D…
DETTE ER SVINDEL
DETTE ER SVINDEL
Her ble jeg skikkelig lurt.
Virket troverdig; norsk design, kvalitetsproduksjon og miljøvennlige arbeidsprosesser(!), med bærekraft som verdi. På bildene er det vist plagg av god kvalitet. Det jeg fikk var noe helt annet enn det bildene viste, med elendig materialkvalitet og utførelse.
Hvordan stoppe dette så ikke andre også blir lurt? IKKE handle av norahansen.com
Det var ingenting som stemte
Det var ingenting som stemte. Muligens fargen, forresten. Kjolen var ekstremt dårlig sydd, sømmene lå stort sett i rynker. Det var ikke varedeklarasjon, vaskeanvisning eller produksjonssted. Alt var klipt bort av det som evt engang hadde vært der. Ved henvenselse syns jo Nora Hansen at det var synd jeg ikke likte kjolen. Men jeg kunne returnere den til: "Returen må sendes til vår nye lageradresse med et sporingsnummer, slik at leveransen kan verifiseres på kundens bekostning.
Vår returadresse er som følger
Navn: Wang Maoqin
Adresse: Lane 1177, Jianlan Road, diagonalt overfor den sørlige porten til Lubao Technology, Yinzhou District, Ningbo, 315000 Zhejiang.
På forhånd takk"
Dette gidder ikke jeg å gjøre, det føles trolig til ingen ting, bortsett fra ergrelse.
Jeg har nå lagt kjolen sammen med tøy til gjenbruk, og håper noen kan finne anvendelse av den, til for eksempel dukkeklær.
Helt annet produkt enn på bildet…
Helt annet produkt enn på bildet riktignok sko begge deler. Bare noe China-søppel som stinket lim. Hold deg unna.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.