Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Verkeerde maat broek meegenomen Toen ik wilde omruilen werd ik ervan beschuldigd de broek te hebben gedragen Ze zat aan de bovenkant broer te trekken om te laten zien dat ik hem aan had gehad... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik zie veel slechte ervaringen met Norah, hier kan ik mij niet in vinden. De winkel in Nieuwegein is helemaal top en ook online een fijne klantenservice. Leuke kleding voor een betaalbare prijs. Ook v... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ik heb helaas een zeer slechte ervaring gehad met Norah. Een vestje dat ik daar had gekocht was al kapot na twee keer dragen. Omdat ik niet in de buurt van een fysieke winkel woon, nam ik conta... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke kleding voor elke vrouw wat wils. Toevallig 2x achter elkaar de klantenservice nodig gehad. Eenmaal omdat mouw van vest na 1x wassen volledig los was gegaan en andere keer omdat deur van pakketk... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Iron before you hang clothes in the store

Received from my daughter a.o. a blouse for my birthday. By coindence, I had just bought the same blouse (even wearing it when I received the present!). Consequently, my daughter and me went to the store to return it and find another one. I really like the other blouse. but I have never ever seen such a wrinkled hanging in a store! Nevertheless, I took it because I was going home abroad the next day. Had to wash it and it took me an hour to iron!!
Placed a review on their site, but it was not published!
Sophia

9. december 2024

Onvolledige bestellingen

Wanneer je iets besteld bij Norah duurt het heel erg lang voordat het geleverd wordt (zeker een week). Tot nu toe is ook mijn ervaring dat de bestelling nooit compleet is en er artikelen ontbreken!

6. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Normaal duurt een bestelling ontvangen…

Normaal duurt een bestelling ontvangen bij norah al erg lang maar fit slaat oprecht nergens op. Omdat ze een update hebben gehad van hun systeem zeggen ze.
Ik had met bestellen niets op de website zien staan.
Maar na het afrekenen ontvang ik een mail met bestelling waar in onderaan staat dat?het langer kan duren. Als ik dat gezien had op website had ik uiteraard niet een bestelling geplaatst. Ik bestal expres optijd omdat jullie altijd al laat leveren. Ik wil de kleding meenemen op vakantie. Nou naar het aanziet gaat dit niet lukken.
De medewerker zegt ja ik kan niet beloven dat het deze week nog lukt triest. Dit was de laatste bestelling norah..... jullie service valt me erg tegen

13. oktober 2024

Zeer slechte kwaliteit broeken

Zeer slechte kwaliteit jeans broeken, de eerste broek kreeg na de 1e keer wassen rare vlekken en slijtage bij het bovenbeen, dit na 2 dagen de broek gedragen te hebben. De tweede jeans broek gekocht op 16 maart 2024 was binnen 2 maanden ( 9 mei 2024) kapot , bij de bovenband van de broek stak ik zo door de stof heen met de wijsvinger tijdens het aantrekken van de broek. De broek is misschien 4x gedragen. Ik heb nog nooit zulke slechte broeken gehad en zo te lezen in de reviews heeft klagen bij norah geen enkele zin. Vanaf nu ben ik in ieder geval geen klant meer van norah! Komt de kleding soms uit China?

9. maj 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Kleding is super.

Kleding is super.
Alleen levertijd is belachelijk lang.
Verwerken van order duurt 1-3 werkdagen en dan moet het nog bij bezorgdienst aangemeld worden

22. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Service is waardeloos koop al mijn…

Service is waardeloos koop al mijn kleding bij Norah gemiddeld 300 euro in de maand,moest laatst heel nodig naar toilet ben 71 mocht niet gevolg5 min lopen naar toilet niet gehaald,kon rechts om keer met de bus.vandaag een broek willen ruilen helaas na de 14 dagen,kon ook niet zwaar te leurgesteld en ik kom niet meer bij Norah.

10. april 2024

Wat een fantastische service

Wat een fantastische service! Ik had een leuke blouse gepast, maar daar bleken halen in te zitten.
Werd er aangegeven dat ze uit een ander filiaal eenzelfde blouse konden bezorgen. Ik had echter de blouse voor een feestje op die avond nodig. Werd mij aangeboden dat ik de blouse uit de winkel mee mocht nemen voor die avond en ik deze de week daarop mocht komen ruilen voor een nieuwe. Wauw! Dat is pas klantvriendelijk zijn!

15. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte klantenservice en slechte kwaliteit jeans

De service is erg slecht en de klantenservice neemt geen verantwoordelijkheid voor hun kwalitatief slechte spijkerbroeken. Ze sturen je van het kastje naar de muur in de hoop dat je ze met rust laat en ze uiteindelijk het probleem van hun kwalitatief slechte broeken niet hoeven op te lossen.

15. marts 2024

Fijne winkel!

Fijne winkel met een mooie collectie. Bestellen via de webshop is eenvoudig en de verzending is snel. Bij Norah kan je terecht voor de leukste items en persoonlijke hulp!

4. marts 2024

Eindelijk V-halzen!!

Ik loop regelmatig binnen bij Norah, maar deze keer viel me op , dat er meer tops en blouses met een V-hals waren!!! Eindelijk!!! Zo dikwijls al aangegeven in de winkel! Dus ben goed geslaagd, de winkel uitgelopen!!
Ga zo door!!

22. februar 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Oneigenlijk gebruik van.......

Na flink te zijn afgevallen dacht ik een leuke winkel gevonden te hebben waar ik geen gebruik hoefde te maken van de 'grote maten' afdeling.
Ik had een aantal leuke broeken gekocht. Binnen enkele maanden waren ze allemaal op dezelfde manier gescheurd (slijtage in het kruis). Ik heb contact opgenomen, maar dit werd afgedaan als 'oneigenlijk gebruik'. Hoe dan? Je draagt em, en je wast em.... meer niet......

13. januar 2024

Adidas jas gekocht

Adidas jas gekocht, komt een fleece dingetje binnen die nep is en niet wat ik niet heb besteld. Iemand contact gegevens? Mocht het niet adequaat opgelost worden doe ik aangifte

13. november 2023

Grote oplichting bedrijf!!

Grote oplichting bedrijf!!

Ik ga aangifte doen bij de politie!!

Adidas ademende sportjas via Norah outlet. Zojuist het product ontvangen vanuit Hongkong. Het product is een lachertje! Soort van badstof met een hoop ritsen

8. november 2023

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice
Ik had 3 broeken, 2 truien en 2 bloesjes gekocht en gevraagd of ik beter iets kon laten liggen omdat ik waarschijnlijk wel korting zou krijgen na aanmelding. Neenee dat hoeft niet want je krijgt die korting pas over een paar weken was de reactie. 2 dagen later kreeg ik een kortingsmail...baalde daar gewoon van en kreeg bij klantenservice een sarcastisch persoon aan de lijn die zei dat als je zoveel koopt 5 euro niet echt interessant was. Voor mij was het een principekwestie

24. oktober 2023
norah.eu-logo

Besvarelse fra norah.eu

Hi Anja,

Wat jammer om te lezen dat je niet blij met met onze service.

Ik zie dat je een klacht hebt ingediend omdat je je voucher (€5,- bij een tweede aankoop) niet alsnog met terugwerkende kracht kon inleveren op je eerste aankoop.

Deze voucher geven wij als bedankje voor het aanmaken van een account en de voorwaarden hiervan zijn dat je de voucher bij een tweede (of derde, vierde etc.) aankoop kan inleveren. Niet bij de eerste aankoop helaas.

Groetjes,
Norah Klantenservice

Waardeloos puntensysteem

Ik had een bestelling geplaatst en daar een voucher voor ingezet van 7,50 euro. Helaas was de bestelling niet goed en heb het geretourneerd. Nu blijkt dat ik de gespaarde punten (voucher) kwijt bent, ze kunnen de punten zogenaamd niet terug zetten. Ik vind het een vreemde gang van zaken, het zijn mijn punten bij elkaar gespaard door eerdere aankopen. Waardeloos systeem

24. oktober 2023

Verschrikkelijke storemanager

Hele slechte onvriendelijke storemanager die niet alleen zo is tegen de klanten maar ook tegen de verkoopsters.
Er zijn 2 verkoopsters door haar gegaan en 1 heeft ze om persoonlijke redenen buiten spel gezet.
En dat laat het bedrijf zomaar gebeuren.?
Zij heeft al bij meerdere fillialen de zaken verziekt en werkt nog steeds binnen dit bedrijf?
Ik kom er niet meer zolang zij daar rondloopt.
Ik wijk wel uit naar een ander filliaal.
Ik spreek namens veel.klanten van norah die mijn mening delen.

15. september 2023

Slechte service

Ik ben geregeld klant bij Norah, echter had ik pas een broek (jeans) die al in 2 maanden tijd versleten was in het kruis/benen maar de winkel gaf aan dat slijtage niet onder garantie valt... in het klantenbestand kunnen ze zien dat ik al tientallen broeken gekocht heb en dat daar nooit wat mee aan de hand is geweest.... erg slechte service maar zo te lezen ben ik daar niet de enige in....

4. juli 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.