Alors que j'effectuais un achat en ligne, j'ai été transféré sur le site de nookaura et, au lieu de payer mon achat, j'ai payé en fait un abonnement au site, du mëme montant, d'où ma méprise! Mais com... Se mere
Fraudsters and scam artists. Their business model is to advertise luxury goods on social media at insanely low prices. If you buy a ticket what actually happens is you get signed up to two websites No... Se mere
Honnêtement, je n'ai rien de négatif à dire. Tout simplement que du positif car, les gens qui font partis de l'équipe de Nookaura, sont des gens de confiance et très dévoués pour la satisfaction de l... Se mere
Muy buena y rápida atención por parte de Nookaura, resulta que recibo una oferta de cafeteras Nespresso que solo tengo que pagar los gastos de transporte y me cargan 9,99 € con el nombre de Nookaura... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
El equipo de diamond responde…
El equipo de diamond responde rápidamente
Emily helped me," "Emily solved my…
Emily helped me," "Emily solved my problem," "Issue addressed by Emily," or "Thank you, Escalation Team").
Sigo esperando mi paquete
Hello,
Hello,
I am still facing an issue with the refund from this company.
A total of 143 SAR was charged from my account, but I have only received 36 SAR back.
The remaining 107 SAR has not been refunded yet.
The company asked me to delete my review in exchange for a refund, but I have not received the full amount.
This review is based on my real experience, and I am still waiting for a complete refund.
Me hicieron el reembolso eso es muy…
Eric fue muy servicial es perfecta.
Mentirosos me dijera que me iban a…
Mentirosos me dijera que me iban a desuscribir!!!! No me interesan uds!!! Por favor no me molesten más o los denuncio!!
They steal money (470 euro) from my…
They steal money (470 euro) from my account while I have never bought anything from this shop .
I have repeatedly provided them with bank transfer statements as proof for my claim and ask them to return the money that they have unlawfully taken and I only get an AI answer with out any meaning.
Stay away from this shop your accounts are in danger.
It is a big fraud.
تجربة رائعة
Mi-a rezolvat problema.Multumesc
ESTAFADORES
ESTAFADORES
LADRONES
Usan publicidad engañosa.
Comprás un producto y en realidad estás pagando una suscripción en dólares a su página.
ESTAFA ABSOLUTA.
Easy to use site and customer service…
Easy to use site and customer service always ready to assist any time.
Experiencia equipo escalacion
A pesar de haber tenido un problema con el cobro, el equipo de escalacion y sobre todo Zoe me ayudó a qué todo marchara bien