Nonsolo Pizza Anmeldelser 21

3,8

Jeg er aldrig blevet skuffet med mine valg endnu.. jeg vil glædeligt betale 20-30 kr. mere for en pizza/ret, hvis der er “garanti” for velsmag.

NonSolo er et af de bedste pizzasteder på Nørrebro. Jeg går gerne forbi de første 7-8 pizzeriaer for at købe en pizza hos NonSolo. Jeg er især vild med deres kartoffelpizzaer med fine, tynde stykk... Se mere

Vi besøgte Nonsolo på Godthåbsvej, Frederiksberg. Lækre tapas og dejlige vine til overkommelige priser. Virkelig hyggelige lokaler kun 50 meter fra metro. Og super sød og opmærksom betjening. Vi... Se mere

3,8

God

Super god mad

Vi var I dag inde på restauranten på Frederiksberg. En super oplevelse. Super god mad og super betjening. Kan kun anbefales

7. november 2025

En superoplevelse

I dag var jeg på denne restaurant og købte en diavolo pizza.
Den var simpelthen god, og jeg bad om et glas tørt hvidvin.
Det var også, som det skulle være.
Jeg fik lyst til et glas limoncello, og der fik jeg det til en god pris.
Derfor kan jeg varmt anbefale stedet.

18. august 2025

Havde købt en spotdeal til min mands…

Havde købt en spotdeal til min mands fødselsdag og vi tog herned - alt startede fint med flag på bordet . Havde købt to retters deal , men efter den første påstod de at jeg kun havde betalt for tapas - fandt mit bevis frem og ejeren påstod at det var et gammelt bevis - selvom det var købt samme dag . Måtte på min mobilbank vise kvittering og han måtte så krybe til korset og erkende sin fell - dog var stemningen her allerede ødelagt . Hans tjener som var sød nok måtte ikke tale med os og han var virkelig under al kritik - af samme grund tænker jeg hans forretning går skidt - behandler både personale og gæster dårligt og pinlig gjorde os foran de andre gæster . Gå aldrig derind

7. juli 2025

Har spist her i 5 år

Har spist her i 5 år, Havde bestilt bord til 4 og fået bekræftelse, ved ankomst blev blev vi dog afvist da de ikke havde plads alligevel. Ikke engang en undskyldning blev der givet. Nok sidste gang vi har forsøgt at være kunder.

7. marts 2025

Vi bestilte to pizzaer dernede…

Vi bestilte to pizzaer dernede hvorefter den ene pizza var forkert da vi kom hjem.
Da ringede ned fik vi blot et ‘nej, og god aften’

Vi elsker ellers deres pizza men service var helt off

8. november 2024

Bestilte hos Wolt !

Bestilte hos Wolt !
Maden levede langt fra op til forventningerne - en harsk pølse var fordelt ud over det hele !
Mega ærgerligt - ville ha’ pengene tilbage for den ene - men det nægtede de !
Det er dårlig stil !
Kan ud fra anmeldelserne fornemme at det er en generel ting for stedet - at de ikke søger at udbedre deres fejl

16. november 2023

Levering?

Vi havde bestilt hjemmelevering. Men chaufføren kunne ikke finde en parkeringsplads, så min kæreste måtte springe ned af trapperne og hente pizzaerne. Det er ikke i orden, når man betaler for levering.
Jeg ville give nul stjerner hvis jeg kunne

28. oktober 2023

5 stjerner herfra!

Vi besøgte Nonsolo på Godthåbsvej, Frederiksberg.
Lækre tapas og dejlige vine til overkommelige priser.
Virkelig hyggelige lokaler kun 50 meter fra metro.
Og super sød og opmærksom betjening.
Vi kommer helt sikkert igen.
5 stjerner herfra!

6. april 2023

Non solo grazie!

Abnormt stigende priser. Non Solo Pizza er et udmærket pizzeria - klart over middel, kvalitetsmæssigt. Men deres priser er stukket helt af: I december 2020 kostede min pizza 80 kr. ("salsiccia").
I dag (januar 2022) koster den 115 kr. Det er en stigning på 43,75 procent. Og den stigningsgrad gælder vist alt på menukortet - virkelig synd. Vil du have servietter? - 5 kr., tak! (til levering i al fald).
Jeg er med på, at priser generelt stiger, men som tidligere selvstændig ved jeg vist godt, hvad der ville ske, hvis mine priser var steget med næsten 50% på lidt over et år: Jeg ville miste rigtig mange kunder, og de havde været sure.
Non Solo Pizza har også mistet mig nu. Jeg føler mig bondefanget. Det gør mig lidt ked af det, da jeg har været loyal kunde siden 2010, hvor kombinationen af kvalitet og rimelige priser var attraktiv, men det er en alt for stor mundfuld/kamel at sluge for mig - at blive "malket" på den måde. Og nok er kvaliteten i orden - men i den prisklasse fås det altså bedre.
Arrivederci! E non solo grazie...

1. februar 2022

Pizzaer er gode, med service........:((

Vi plegede at tage en pizza fra dem en gang i mellem, men blev aldrig betjent af en servicemindet person, måske bare omvent..
Og hvis der er et eller andet kunden er ikke tilfreds med (mange gange fik vi en pizza eller sandwic brendt fra bunden), så assepter de slet ikke, at det var deres fejl, og endnu værre - vil ikke høre dig..
Deres tiramissu har været fuldt med alkohol, som jeg har bare smidt væk - ville slet ikke gå tilbage til butikken og returnere den - bare fordi ville ikke diskutere med deres ekspedienter - de er bare ligeglade alligevel.

Er der nogle gode pizzeriaer i København med venlig personale????

17. februar 2016

Er dette din virksomhed?