1. Spiltjeneste

Hos Nondo sælger vi brugte samt nye konsoller og spil. Sortimentet udvider sig hver dag og du kan finde nostalgi og nye oplevelser med f.eks. Nintendo NES, Super Nintendo, Nintendo 64, GameCube og Wii.

4,4

Meget glad kunde! :)

Overskuelig hjemmeside, nøjagtig beskrivelse af varerne (som også lever op til denne) og god service, har gjort mig til en meget glad og tilfreds kunde.

Jeg købte n64 tilbehør og nogle dvd'er, til rimelige priser og med fleksibel afhentning.

Kan klart anbefales !

3. januar 2013

Flawless as always!

Købte en hel stak "Sega" grej og alt kom to dage efter. Hurtig fragt og alt virker som lovet på siden. Det er en fryd at handle hos Nondo.dk, og jeg har anbefalt siden til alle jeg kender!

14. november 2012

Mine bedste anbefalinger

Jeg købte en brugt DVD jeg havde ledt efter længe hos Nondo - og det var en superhandel.
Kunne betale med PayPal, hurtigt og nemt, og der var lynhurtig respons med bekræftelse pr. email fra Nondo.
Varen var hos mig allerede dagen efter, og var i god indpakning og i rigtig fin stand. Der var også lidt ekstra med i pakken i form af bolcher - mine allerbedste anbefalinger - Vender helt sikkert tilbage :)

12. august 2012

Næsten perfekt... - Og nu perfekt!

Havde planlagt en vintage gamenight med min bror, og fik pludselig en trang til måtte game et par gamle SNES spil som vi manglede.

Vi fandt dem på Nondo, og efter en kort samtale pr. telefon aftalte jeg med ejeren, at min bror kunne afhente dem efter kl. 18.00

Eneste skår i glæden, var da jeg ville betale med min dankort. Her bruger Nondo et lettere irriterende 3. parts system, der krævede at jeg oprettede en bruger (ikke en bruger på Nondo, med på det her 3. parts betalingssystem), og for at gøre det, skulle jeg scanne mit pas? samt vedlægge noget andet dokumentation på at jeg var mig.

Mildt irriterende, primært fordi jeg var på arbejde og, 1) ikke havde den nødvendige dokumentation på mig, 2) simpelthen bare ikke gad til at scanne pas el. nogen som helst anden form for dokumentation.

Så derfor, en næsten perfekt oplevelse. Jeg handler med garanti hos Nondo igen.

-- UPDATE, d. 18/04-2012
Der er ikke noget bedre end at blive taget seriøst som kunde. Nedenstående svar, retfærdiggøre at jeg retter mine første 4 stjerner til 5 stjerner.

Ser frem til næste handel hos nondo.dk :-)

14. april 2012
Nondo-logo

Besvarelse fra Nondo

Hej Torben

Tak for din bedømmelse. Det er sikkerhedsproceduren hos betalingsudbyderen, at man ved køb over 1000 kr. skal verificeres med enten Nem-ID eller billede-ID. Jeg har dog fået denne del fjernet i betalingsprocessen nu, da jeg alligevel kører et andet sikkerhedssystem. Det har dog ikke været et krav, at man opretter sig som bruger ved Ewire - du kan læse mere om betalingsmetoderne her: http://www.nondo.dk/content/13-betalingsmetoder

Så altså: Slut med Nem-ID og billede-ID :)

Jeg håber du har stor glæde af de købte spil og byder dig velkommen forbi Nondo.dk en anden go' gang!

Med venlig hilsen Steffen, Nondo.dk

Kanon hjemmeside!

Nondo.dk er en rigtig fin hjemmeside, som er nem at gå til! Varene er godt beskrevet og til fornuftige priser.

hurtig levering, og løbende opdateringer om ordren!

Vil helt klart anbefale :)

16. februar 2012

Præcis information, Hurtig levering.

Der er på siden oplyst temmelig specifikke informationer om varen, samt et simpelt system, der tillader at se ntsc spil før man klikker ind på dem.
Deres primære betalingservice synes jeg ikke om, men de tillader også brug af paypal. Levering skete inden for 2 dage efter bestilling.

9. februar 2012

Super

Købte Nintendo 64 konsol og et par spil. Afsendt samme dag som bestilling og 2 dage senere spillede jeg igen Mario 64 :)

Butikken har ikke så stort udvalg men den er vist også helt ny, så jeg glæder mig til der kommer flere spil på hylderne at vælge imellem :)

Nondo anbefales herfra :)

24. marts 2011