Die Bestellbestätigung erfolgt zügig und direkte Rückfragen wurden zeitnah vom Personal per Email beantwortet. Der Service ist top. Bei diesem Laden handelt es sich wirklich noch um einen der "alt... Se mere
Hele behulpzame vent, veel informatie, helpt je zoeken naar alternatieven, denkt met je mee en probeert je niet meteen de duurste zooi aan te smeren, je kan ook goed lachen met hem! Pakket heel sne... Se mere
I put in my first order on 03-03-2023. It was packaged properly and discreet and delivered promptly within a few days. Today 15-08-2026 I put in another order. Which was shipped the same day, a Sat... Se mere
Verkoop van hobbymatig kweek gerelateerde producten. Alles voor degene die thuis zijn eigen gewas wilt kweken. En wat elke plant nodig heeft om goed verzorgt te worden voor zowel binnen als buitenplanten. Diverse merken plantenvoeding en toebehoren zoals verlichting, kweeksystemen, meters, ventilatie, klimaat gerelateerde producten en nog veel meer! Groot in service en bereikbaarheid! Voor vragen zijn wij bereikbaar via: Mail: order@nomercyshop.nl Telefoon: 0164-855477 Whatsapp: +31683178118 Tot ziens bij No Mercy Shop.
Wilhelmietenstraat 9, 4641KA, Ossendrecht, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 2 uger
I needed some new filters for my grow-setup. I contacted the Whatsapp number shown on their website to ask how many filters they had in stock. Quickly I received a reply on my question, and some hours later I received the answer on my question. This was during the weekend. Items were shipped as informed and received it after 1 working day. Also the price was very competitive compared with other Dutch grow shops.

Besvarelse fra No Mercy Shop
Altijd direct feedback over de levertijd van de producten en flexibel met de uren voor afhaling goederen top service

Besvarelse fra No Mercy Shop
Snelle levering en super vriendelijk en hulpzaam aan de telefoon
Een aanrader namens mij

Besvarelse fra No Mercy Shop
Als iets niet op voorraad is nemen ze contact op voor een alternatief.
Snelle bezorging.

Besvarelse fra No Mercy Shop
artikel dat ik kocht was slechts beperkt beschikbaar en had er meerdere besteld, maar verkoper informeerde me correct en gaf me de keuze om de complete bestelling te annuleren of enkel het stuk dat niet kon geleverd worden. Ook als is dit vervelend, ik werd correct geinformeerd en had de keuze. Terugbetaling liep vlot. Levering ook.

Besvarelse fra No Mercy Shop
Snel geleverd, ondanks een item dat nog niet in stock was. En dat lossen ze achteraf op. Prima service!

Besvarelse fra No Mercy Shop
Na aankoop bleek het product toch niet op vooraad, na annuleren van mijn bestelling binnen 3 uur mijn geld terug. 👍🏼

Besvarelse fra No Mercy Shop
Aardige mensen die duidelijk communiceren en doen wat ze zeggen

Besvarelse fra No Mercy Shop
Gisteren bestelling geplaatst vandaag in huis, compliment. Had enige achterdocht daar ik door een andere webshop ben besodemieterd, ik kan de naam vermelden maar dat is correct denk ik. Advies lees de recensies vooraf om teleurstelling te voorkomen.