No Limits Adventure Anmeldelser 183

1. Rejsearrangør
  2. Rejsebureau
  3. Rejseselskab

Om No Limits Adventure

The best tours selected for you! No Limits Adventure® is the biggest tours and excursions agency in Cape Verde, offering plenty of activities created to fit the tastes and needs of every kind of adventurer – from beginners to the more experienced!

No matter if you are looking for relaxing a tour on board of a luxurious Catamaran or if you are looking for an adrenaline-filled excursion driving through the sandy beaches of Sal Island, we got you covered!

With No Limits Adventure® you can also experience the Segways, driving them off-road through the desert around Santa Maria, or enjoy the wildlife of Sal Island, watching the Sea Turtles nesting on the beach or the Lemon Sharks swimming in their natural Habitat, just like in the movies!

For more information do not hesitate to contact us or visit our website at: https://nolimitsadventure.com

4,9

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Vi var på en buggy-tur rundt på øen

Vi var på en buggy-tur rundt på øen, og det var professionelt fra start til slut. Alt var super velorganiseret, og man følte sig tryg og godt taget hånd om hele vejen.
Det var virkelig en oplevelse for hele familien. Vores guide var dygtig, engageret og sørgede for, at alle havde det sjovt. Derudover fulgte en fotograf med på turen, så vi kunne fokusere på at nyde oplevelsen, mens de fangede de fedeste øjeblikke.
De cool outfits gjorde det hele endnu sjovere, og der var masser af muligheder for fantastiske billeder, både med fata morgana i baggrunden og hajer! 🦈🕶️☀️🏎️
En kæmpe anbefaling herfra, hvis I er på Santa Maria Sal -Cabo Verde, så må I ikke gå glip af denne oplevelse!

17. februar 2026
Vis anmeldelser på alle sprog. (183 anmeldelser)