Jeg kan varmt anbefale Nøie! Kundeservicen er helt i top og konceptet er virkelig godt. Selvom jeg endnu ikke har fundet en creme, som har forbedret mine hudproblemer, så giver de ikke op på mig. Med... Se mere
Fantastisk god service. Max var hjælpsom og ydede en ekstra service ud over det sædvanlige. Kan varmt anbefale deres kundeservice, hvis I skulle have store som små spørgsmål. Derudover er deres ko... Se mere
Super fantastisk produkter ! Elsker alt ved deres produkt. Min hud er blevet SÅ fin, selvom jeg har været på meget stærk akne medicin oplevede jeg ikke ret tør ud pga deres produkt. De overholder al... Se mere
De produkter jeg har valgt at benytte fungerer til perfektion. Jeg ser sjældent en bums mere, min hud er glat, fin og ensartet igen. Abonnementstjenesten er et kæmpe plus. Jeg tænker aldrig på... Se mere
Data-backed and dermatologically tested solutions for acne, eczema, psoriasis, dry skin and more. We’re here to improve the quality of life for each individual struggling with skin issues. We’re caring for and supporting our users all the way throughout their journey towards healthy skin. Visit http://noie.com and http://noie.dk
Skelbækgade 4, 1717, Copenhagen, Danmark
Kan 100% anbefale NØIE! Det har hjulpet meget på min problemhud om vinteren. Vil anbefale det til alle mine venner

Besvarelse fra NØIE
Jeg har endelig fundet produkter jeg 'orker' at bruge.
Er rigtig glad for især Face Cleanser og Body and Hand Cream.
Jeg anbefaler Nøie ... nem bestilling og genbestilling og hurtig levering.

Besvarelse fra NØIE
Jeg valgte at bestille en Nøie ansigtscreme og ansigtsrens som sidste udvej, før jeg ville gå på isotretinoin mod uren hud. Produkterne er virkelig blevet markedsført godt, men desværre har de overhovedet ikke hjulpet mig. Det har dog været fint at prøve af, inden jeg skal på min anden omgang af de skrappe piller, som jeg ellers helst ville undgå. Jeg kommer ikke til at bestille de dyre produkter igen.

Super flot service
Forsendelse blev væk - Nøie sendte straks nye (samme dag)
Datter anvender produkter til teenage hud og det virker når hun bare husker at bruge dem 🙄
Vi handler gerne her igen igen igen

Besvarelse fra NØIE
Vil anbefale NØIE til alle med hudproblemer, har prøvet mange andre produkter men dette er det første produkt som virkelig har virket. Mit ansigt (tør/uren hud) føles hydreret og rolig hele dagen, hvilket har reduceret rødme og urenheder betragteligt. Face Cream kombineret med Face Suncreen fungerer virkelig godt, men husk at give det lidt tid og prøv at gentage hudtest hvis ikke det virker første eller anden gang. Det tog således 3 gange før jeg fandt den rette formular for mig

Besvarelse fra NØIE
Jeg har bestilt en cleanser og en hudcreme og jeg er virkelig glad for det :)
Jeg havde nogle spørgmsål om produkterne og fik svar i løbet af ingen tid og fik fat i en rigtig sød medarbejder!
Så det kan i hvert fald anbefales!

Besvarelse fra NØIE
Nu har jeg brugt Nøie i 4 måneder, og må sige med lidt tålmodighed og vejledning fra Nøie community heroes, så gør Nøie virkelig en forskel! Troede jeg skulle have akne langt op i voksenårene, men sådan blev det ikke!
Min hud er virkelig blevet bedre, og er nu gået over til kun at bruge Nøie, både til kroppen, som solcreme og så selvfølgelig den trofaste ansigstcreme. Kan kun anbefales

Besvarelse fra NØIE
Min pakke dukkede ikke op efter de 3 dage, så skrev jeg til dem og Max svarede efter ja kun 20 minutter, hvor han skrev, at han ville sende en ny ordre afsted med det samme! det er virkelig god service:)) kan klart anbefales, har dog ikke prøvet produkterne endnu..

Besvarelse fra NØIE
Deres hudpleje virkede desværre ikke for mig, men servicen var bestemt i top. Jeg fik hurtigt svar på alle mine mails, og endda af rigtig søde, forstående og hjælpende ansatte. Da jeg havde brugt hudplejen i 30 dage og det ikke havde hjulpet, var de også flinke i forhold til at give er forslag til videre pleje men også forstående over for mit ønske om bare at få pengene tilbage. Så overordnet rigtig tilfreds!

Besvarelse fra NØIE
Fantastisk service. Hvis jeg har skrevet en e-mail til dem, er der Max gået 20 min, før jeg har fået svar. Jeg har været igang med min proces i en måned nu, og har ikke mere creme tilbage. Jeg skriver derfor lidt med dem, hvor de sender en GRATIS med det samme. Jeg synes virkelig det er fantastisk service. De gør noget for kunderne ❤️

Besvarelse fra NØIE
Intet mindre end FANTASTISK service. Jeg har været i kontakt med Max, som har været super professionel og hjælpende hele vejen i gennem processen.
Produktet har dog ikke været som forventet, meeeen de gør hvad de lover, jeg får nyt produkt og ser ud til at de ikke er tilfredse indtil kunden er tilfreds. 👏

Besvarelse fra NØIE
NØIE kunne desværre ikke hjælpe mig med mine hudproblemer, MEN de fortjener alligevel en god anmeldelse! For den gode service, hurtige svar på mail og efter jeg havde prøvet de første produkter, som desværre ikke virkede, fik jeg hurtigt tilsendt nyt.
Derudover synes jeg det er værd at pointere at de holder hvad de lover, med pengene retur (sådan en er jeg altid selv lidt skeptisk overfor).

Besvarelse fra NØIE
Jeg har kæmpet med hudproblemer i mange år og har været igennem hårde acne Kure osv. Nu har jeg prøvet Nøie og kan allerede efter to dage se gode resultater, med en roligere hud og færre urenheder. Derudover er det mega god service, hvor man føler der bliver taget tid og hensyn til ens personlige erfaringer og ønsker. Jeg vil bruge Nøie langt ud i fremtiden!

Besvarelse fra NØIE
Jeg har brugt Nøie i knapt et år og har været meget tilfreds.
Jeg har tør hud i ansigtet og fik pga. mundbindskrav perioral dermatitis omkring næsen. Lidt besværlig kombi. Det ansigtsprodukt jeg brugte før, hjalp på den tørre hud, men gjorde min periorale dermatitis værre. Med Nøie forsvandt problemet og sparede mig for en flere uger lang antibiotikabehandling. 💪
Jeg var ærgerlig talt lidt skeptisk, men gav det er skud og var i starten meget i tvivl om jeg fik fugt nok. Men min hud blev fint afbalanceret og jeg er nu fast bruger af Nøie.
Jeg har lige haft fat i kundeservice, da vinterhalvårets komme gør, at jeg har brug for mere fugt. Jeg ville gerne opgradere min nuværende creme til en mere fugtgivende version og det har jeg fået deres hjælp til. Skønt. 😊

Besvarelse fra NØIE
Først og fremmest så virker produkterne, for mig tog det noget tid før resultatet var synligt (2 måneder), for min mand var det allerede mere synligt efter et par uger. Jeg bruger mindre makeup igen og min mand har selv bemærket at hans hud ser bedre ud (for os begge er de sorte hudorme væk).
For det andet har det gjort min rutine meget nemmere, væk er flere lag af serum etc., Der er der min creme og solcreme - skønt! Jeg behøver ikke at researche i et væk og undre mig over om det jeg læser nu også er det rigtige for mig, udfylder blot testen og voila, herligt!
Derudover er der fantastisk service, der er altid hjælp og hurtigt svar at hente, mange tak for det.

Besvarelse fra NØIE
Gode produkter, der virker og i lækker emballage.

Besvarelse fra NØIE
Super lækker ansigtscreme som virkelig har hjulpet mig med at komme mine problemer til livs.
Har endda oprettet et abonnement så jeg aldrig løber tør. Bruger min creme både morgen og aften!
Super god kundeservice. Altid til rådighed og hurtige til at svarer tilbage.
Da jeg oplevede at Dao ikke havde afleveret min pakke korrekt og den var forsvundet sendte Nøie mig straks en ny! Det er SÅ god en service.. så tak for det!
Kan varmt anbefale at benytte Nøie produkter
Hilsen Maria

Besvarelse fra NØIE
3. gang er lykkens gang. Måtte igennem to andre cremer før der var "gevinst". Men når man bliver fulgt tæt af Nøie og deres team, føler man sig i sikre hænder. Der bliver fulgt op på alle udmeldinger.

Besvarelse fra NØIE
Er ret skuffet, efter jeg havde brugt noie i noget tid virkede det udmærket men det tog en drejning og min hud blev bare mere uren og fyldt med bumser og rimelig træt af det eftersom jeg havde store forventning til noget der koster 750 kr som gjorde det modsatte som det skulle 🙁

Besvarelse fra NØIE
Jeg har i et par år døjet med acne på hagen. Jeg har prøvet receptpligtig creme, uden nogen forbedring. Med cremen fra nøie, var det hurtigt pænere, men jeg turde ikke håbe på for meget. Efter ca. en måned med min nye creme får jeg stort set ikke bumser mere. Min hud er mere ensartet og rødmen er også stort set væk.