NØIE Anmeldelser

4,9

Jeg kan varmt anbefale Nøie! Kundeservicen er helt i top og konceptet er virkelig godt. Selvom jeg endnu ikke har fundet en creme, som har forbedret mine hudproblemer, så giver de ikke op på mig. Med... Se mere

Fantastisk god service. Max var hjælpsom og ydede en ekstra service ud over det sædvanlige. Kan varmt anbefale deres kundeservice, hvis I skulle have store som små spørgsmål. Derudover er deres ko... Se mere

Super fantastisk produkter ! Elsker alt ved deres produkt. Min hud er blevet SÅ fin, selvom jeg har været på meget stærk akne medicin oplevede jeg ikke ret tør ud pga deres produkt. De overholder al... Se mere

De produkter jeg har valgt at benytte fungerer til perfektion. Jeg ser sjældent en bums mere, min hud er glat, fin og ensartet igen. Abonnementstjenesten er et kæmpe plus. Jeg tænker aldrig på... Se mere

1. Kosmetikproducent
  2. Leverandør af skønhedsprodukter
  3. Kosmetikindustri
  4. Kosmetikforretning
  5. Helse- og skønhedsbutik
  6. Hudplejeklinik

Data-backed and dermatologically tested solutions for acne, eczema, psoriasis, dry skin and more. We’re here to improve the quality of life for each individual struggling with skin issues. We’re caring for and supporting our users all the way throughout their journey towards healthy skin. Visit http://noie.com and http://noie.dk

4,9

NØIE produkterne lever VIRKELIG 100% op til mine forventninger!

Produkterne er super lækre og helt simple at bruge og konceptet er solidt.
Jeg er 29 år og har altid bøvlet med min hud, som har været uren, lige så længe jeg kan huske og ja, jeg har som mange andre også prøvet alverdens cremer og kosmetisk behandlinger, p piller osv... har aldrig fundet [PRODUKTET], der bare løste mine problemer..
Men jeg synes at min hud er blevet mere jævn og mine problemer er minimeret en del allerede.
Derudover synes jeg, at priserne på produkterne er HELT fair og til at betale sig fra.👍

Jeg har brugt produkter fra Nøie i nogle måneder nu og jeg har fået, en super god kundeservice, som levede 100 % op til, hvad præcis god kundeservice bør bestå i, ifølge mig! 👍🙂

Så alt i alt, MEGA tilfredsstillende at handle hos- og bruge NØIE produkter!👌

16. april 2022

Hej Nanna,

Tusind tak for din anmeldelse💛 Vi kan simpelthen ikke få armene ned over de pæne ord! 🙌

Det er så dejligt, at du deler din historie og ikke mindst hvor er det skønt, at NØIE har bare virket og været den rigtige løsning for dig 😍 Forhåbenligt får vi lov til at hjælpe en masse andre lige som dig 🥰

Vi ved nemlig hvor en hård kamp det kan være at finde den rette løsning til ens hud!
Vi ønsker dig en rigtig dejligt påske 🐣
Kh. Huda fra NØIE

Det virker!

Jeg har i årtier prøvet mange forskellige hudpleje produkter i ALLE prisklasser. Og INGEN har kunne opfylde mine behov.
Det startede med en online hudtest på noie.dk. Det er 2 år siden nu. Og jeg er fuldstændig blæst bagover af resultatet. DET VIRKER! Jeg er ikke ked af min hud længere. Jeg er vild med at Nøje er et Dansk brand. De har et fedt koncept som jeg tror på og gerne vil være en del af. Den største anbefaling herfra.

13. april 2022

Hej Camilla,
Hvor er det bare dejligt at høre at du har fundet NØIE og at det bare har virket og været den rigtige løsning for dig 😍 Vi kan simpelthen ikke få armene ned over de pæne ord! 🙌

Vi ved hvor svært det kan være at finde de rigtige produkter som både matcher ens ønsker om pris, men også nogle produkter som faktisk hjælper på de hududfordringer man nu engang har. Det er lige netop derfor vi valgte at gøre det vi gør idag!

Og hvor er det bare dejligt at du vil være en del af os, og at du ville dele din historie. Forhåbenligt får vi lov til at hjælpe en masse andre lige som dig 🥰

Ha' en rigtig dejligt påske 🐣

Ro på med markedsføringen

Jeg har haft en generelt set fin oplevelse med NØIE.

Jeg bestilte en creme, som jeg desværre endte med at have en allergisk reaktion overfor. Jeg kontaktede NØIE, som udøver god service og sender noget nyt uden beregning.

Jeg har ikke det store hud-eventyr med store før og efter billeder, men det er da helt fine produkter.

Mit irritationsmoment med brandet omhandler efterspillet. Her sender de en mail hvor de beder en deltage i omfattende markedsføring. Da jeg ikke svare på mailen, sender de ugen efter en besked om hvorvidt jeg “stadigvæk mangler hjælp” - nu jeg ikke har svaret.

Jeg svare, om jeg har misforstået noget, da jeg ikke har bedt om hjælp. Og hvorvidt de referere til deres markedsføringsmail.

Det gjorde de. Og så får jeg en ny lang mail om at deltage i deres markedsføring.

Hertil svare jeg helt kort, at jeg ikke er interesseret. Deres svar er at bede mig liiige anmelde deres trustpilot.

10. april 2022

Hej Rikke,
Tusinde tak for dit ærlige og konstruktive review.

Jeg er rigtig ked af at høre at vores e-mails til dig har skabt irritation og virket pågående. Det er helt klar ikke vores intention 🙏

Den markedsføring, som du nævner, er fordi vi lige nu tager kontakt til vores brugere, da vi gerne vil lære om hvorfor de lige netop har valgt NØIE, hvilken hudrejse de har været på og hvad vi kan gøre anderledes i fremtiden.

Vi værdsætter derfor også rigtig meget den feedback du giver os her. Der skal selvfølgelig ikke være nogen der skal føle sig overrumplet af e-mails fra vores side, og det er helt klart noget vi vil tage til efterretning når vi skriver ud 💛

Jeg vil hellere end gerne vil høre fra dig, hvis der er noget vi kan hjælpe med eller hvis der er noget vi kan gøre anderledes, for at du får en bedre oplevelse.

Rigtig god påske!

Mathilde og resten af NØIE

Skønne produkter og virkelig god service

Skønne produkter!
Fantastisk og personlig service. De er rare og omhyggelige, og det er fint at man både kan ringe, skrive sammen med dem, eller komme forbi.
Superfedt med mulighed for at finde og prøve de produkter, der passer allerbedst - også uden at det bliver for dyrt.
Dejligt at produkterne er lavet med omtanke.

7. april 2022

Hej Marianne,
Tusinde tak for dit flotte review og de 5 ⭐️

Hvor er det bare dejligt at høre at du både nyder vores produkter og service!

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi virkelig vægter hele oplevelsen højt. Fra produkterne til den service du får, skulle du have brug for hjælp🤗

Tusinde tak for at du har taget dig tid til at skrive et review. Vi værdsatter det virkelig!

Jeg håber du har en dejlig dag.

Mathilde og resten af NØIE 🤍

Lækker creme, som mine øjne ikke klør af

Dejlig creme, som er den eneste mine øjne ikke klør af. Jeg er stadig ikke vanvittig god til at bruge creme, men det er den eneste jeg bruger/køber.

Jeg er også glad for deres solcreme til ansigtet og deres Body Creme.

5. april 2022

Hej Anne,
Tusinde tak for de flotte 5 ⭐️

Sikke et kompliment at få, at vi er den eneste creme du bruger! Især når nu du siger at du ikke er så god til at bruge creme 😍

Det er også super dejligt at høre at du er glad for vores solcreme og kropscreme.

Tusinde tak for at du har taget dig tid til at lave et review, det betyder rigtig meget for os 🙏

Du kan altid skrive til os, skulle du have brug for hjælp til noget.

Ha' en dejlig dag!

Mathilde og resten af NØIE 🤍

Jeg er vildt godt tilfreds med den…

Jeg er vildt godt tilfreds med den creme jeg har købt! Den mindskede straks tør hud og irriterende kløe!! Så stort tak for det!

24. marts 2022

Hej Karny,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5-stjerner! ⭐️

Hvor er det dog skønt at høre, du har oplevet forbedringer med din Nøie Face Cream✨

Det er brugere som dig, der gør, at vi elsker at udvikle løsninger der er endnu mere brugerorienterede 💛 🌻

Lulu og resten af NØIE

Helt suveræn kundeservice

Helt suveræn kundeservice! Havde købt nogle produkter, og efter 30 dage syntes jeg ikke de gjorde noget for mig. Tog derefter kontakt til kundeservice og fik super god og personlig rådgivning om hvilke alternative produkter jeg skulle prøve, de blev sendt kvit og frit- og virker super godt!

21. marts 2022

Kære Oskar,

Tusinde tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner - den er vi simpelthen så glade for 😍
Det er fantastisk at se, at du har haft en god oplevelse med vores Community Care Team og vores Skin Improvement Guarantee - det er lige sådan det skal være! 🙋‍♀️

Tak for at lade os være med på din rejse mod sundere hud! Vi glæder os til at følge dig og ikke mindst hjælpe hvis der er brug for det.

Rigtig god dag.

Marie og resten af Team NØIE 💛

Klar anbefaling herfra

Klar anbefaling herfra! De svarer altid og tager imod feedback - og reagerer rent faktisk herpå. Min hud har sjældent været så tilpas. Og hvis noget ikke fungerer, kan man altid prøve en anden formular og ellers få pengene retur.

18. marts 2022

Hej Anne,

Tusind tak for de 5-stjerner og din anbefaling! ⭐️

Det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med dine produkter! ✨

Vi glæder os til at følge dig på din hudrejse.

Lulu og resten af NØIE

Jeg har brugt Nøie helt fra deres spæde…

Jeg har brugt Nøie helt fra deres spæde start og er virkelig glad for produkterne. Jeg bruger ansigtscremerne og de har virkelig hjulpet min eksem på hverdagsbasis. Og hvis der kommer et udbrud eller jeg har brug for lidt justering af cremerne, skriver jeg til det søde servicepersonale, som kigger på formularen og laver de små justeringer der er behov for og jeg får en ny creme tilsendt gratis.
Jeg har haft svært ved at finde en formular der passer til min håndeksem, men den udfordring har Nøie taget med optimisme og jeg har lige haft en rigtig god kommunikation med Christian, der har fundet to forskellige cremer til mig med hvert sin effekt og har sendt dem til mig til at prøve helt uden beregning.
Og til alle dem der er træt af at de skal lave ny test hver gang de skal have en ny creme, kan jeg kun anbefale deres abonnement ordning - så kommer cremerne med det tidsinterval du selv ønsker og du får gratis fragt.
Jeg er kæmpe fan af Nøie som virkelig har hjulpet mine hudproblemer ❤️

15. marts 2022

Hej Annette,
Sikke et dejligt review at læse! 😍

Hvor er jeg bare glad for at høre at du har været med siden vores spæde start og været en del af vores rejse 🙌

Det er simpelthen så dejligt at høre, at vi har fundet nogle formularer som hjælper dig i hverdagen og at du skriver til os, når der er brug for forbedring - det er nemlig lige netop derfor vi er her 🙏

Forhåbenligt får vi mulighed for at hjælpe en masse andre og svare på alle de spørgsmål der kan komme når man leder efter ens nye hudpleje rutine i fremtiden!

Jeg håber du får en dejlig tirsdag 🌻

Mathilde & resten af NØIE

Super god service og meget venlige…

Super god service og meget venlige medarbejdere! Jeg så en stor forbedring af min hudproblemer efter 2 måneder.
Kan kun anbefales.

10. marts 2022

Hej Klara,

Tusind tak for de 5-stjerner og din anmeldelse! ✨

Det er virkeligt dejligt at høre at du har oplevet en forbedring og du har været glad for vores service! 💛

De bedste hilsner,
Lulu og resten af team NØIE

Sødt team

Jeg havde noget bøvl på deres website, og får skrevet til dem om det. Hurtigt svar, og vi fik løst problemet virkelig nemt. Sådan et sødt team, især Marie, som var hende jeg skrev med frem og tilbage over mail. De tog mine idéer og tanker til sig og det var generelt bare en god oplevelse. Man kan virkelig mærke hvordan de ikke kun går højt op i deres produkter men også deres kunders velfærd. Glæder mig allerede til at mine produkter kommer👍🏼

3. marts 2022

Kære Naja,

Mange tak for din feedback, du skal vide at vi tager den meget alvorligt og altid gerne vil lære af den. 🙏

Derfor vil jeg også enormt gerne i kontakt med dig for at finde en løsning på situationen, men også for at tale med dig om de udfordringer du har oplevet på vores website. Jeg har anmodet om dine oplysninger herinde, da jeg ikke kan se dig i vores systemer med det navn du har oplyst her. 👀

Vi ønsker selvfølgeligt, at det skal være en nem og smooth oplevelse for vores skønne brugere, og vi bliver rigtigt ærgerlige og kede af det når vi læser sådan en anmeldelse som din.
Din anmeldelse betyder nemlig, at vi ikke har lykkedes med at gøre oplevelsen nem og behagelig, og det må du virkeligt undskylde!

Jeg håber meget på, at høre tilbage fra dig, så vi kan tage en snak om det hele.

Du ønskes en dejlig weekend 💛

Marie og resten af Team NØIE

Godt koncept… fungerer dog ikke optimalt længere

Jeg har haft nøie i cirka 1,5 år og har lavet en ny hudtest hver gang, jeg skulle købe. Den forrige tube face cream virkede fantastisk! Helt revolutionerende. Da den var løbet tør, og jeg skulle genkøbe, så kunne jeg ikke købe denne version længere. Derfor lavede jeg en ny test, og denne har jeg nu haft i 3 uger. Min hud er forværret drastigt siden da. De har også fået ny brand launch hvilket ikke ser ud til at have forbedret noget… tværtimod. Det er blevet langt mere forvirrende på deres hjemmeside.

Alt i alt. Det er gået fra fantastisk til forfærdeligt med dette firma. Hvis blot der var en funktion hvor man kunne genkøbe gamle produkter:/

14. februar 2022

Hej Christian,

Tak for din ærlige anmeldelse! 🙏

Det er virkelig ærgerligt at høre, du har brugt tid på at tage vores hudtest, hver gang du har bestilt produkter. Det skal helst være enkelt at købe og anvende sine tilpassede hudplejeprodukter.

Derfor har vi knappen “genbestil” så det er nemt at bestille de produkter, som man er glad for.

Som bruger af NØIE, er du dækket af vores Skin Improvement Guarantee, der sikrer at du får tilsendt en ny formulering uden beregning, hvis den du har købt, ikke har gjort forbedringer.

Netop derfor har jeg sendt dig et eksemplar af din tidligere creme, som gav gode resultater.

Vi håber, det er med til at ændre din oplevelse af NØIE, så det kan gå fra forfærdelig og tilbage til fantastisk ✨
Hav en dejlig dag!

Emma W. og resten af NØIE

Ingen tomme løfter!!

Jeg sloges med store bumse udbrud i ansigtet. Havde aldrig haft succes med i det hele taget at vedligeholde en hudpleje rutine, (svært at holde motivationen når man ikke oplever effekt)
Forsøgte mig med Nøie - og så skete der ting og sager!
Og det gik hurtigt også!
Det virker fantastisk, og derfor er det nemmere at holde ved lige!
Minimale udbrud, og heller ingen tørre områder.

Begyndte i foråret, og da det var blevet efterår/vinter, oplevede jeg at effekten ikke var lige så god. Så tog jeg blot en ny hudtest, ny rens og creme, og så blev min hud fin igen!
Giver jo fin mening at behovet kan ændre sig med årstiden!

Alt er bare lækkert ved Nøie! I har givet mig kæmpe livskvalitet!! Tak!

11. februar 2022

Hej Sandra,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️

Vi føler os meget priviligeret over at være en del af din hudplejerutine, og hvor er det fantastisk at vi har kunnet bidrage til at styrke din livskvalitet gennem vores produkter 💛

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi sætter vores brugeres behov meget højt og altid vil gøre vores ypperste for at din NØIE-oplevelse bliver den bedste.

Vi glæder os meget til fortsat at være en del af din hudrejse!

Du må have en skøn weekend 🌞

Cathrine S og resten af Team NØIE

Fantastisk service

Fantastisk service.

Det første produkt blev jeg vejledt i, og informeret godt omkring. Desværre opfyldte det ikke behov som jeg kunne have håbet på. Men så gav jeg min feedback til virksomheden, som lever op til deres garanti og sendte mig et nyt produkt, som jeg glæder mig meget til at prøve.

Firmaet er bestemt ikke fup. De er venlige, de kender deres produkter og leverer genial service.

10. februar 2022

Hej T,
Sikke et dejligt review at få 🤩

Jeg er så glad for at høre at du har haft en god oplevelse hos os. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi sætter vores kunders behov meget højt og altid vil gøre alt hvad vi kan for at NØIE-oplevelsen bliver den bedste!
..også hvis vi er nødt til at gå formularene igennem mere end en gang for at ramme helt rigtigt 🤍

Lad os krydse fingre for at den nye formular du har fået er lige akkurat det din hud har brug for 🤞 og ellers, så skriver du selvfølgelig bare til os igen!

Endnu engang tak for de søde ord,
Jeg håber du får en dejlig dag! 🌻

Jeg er vild med NØIE

Jeg er vild med NØIE. Deres skincare produkter har virket fremragende for mig, og de er super nemme at bruge. Jeg har haft brug for guidance i forbindelse med online bestillinger, og har modtaget en god og personlig kundeservice.
Jeg kan klart anbefale NØIE

9. februar 2022

Hej Julie,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️

Her hos NØIE går vi ind for en simpel rutine, der er nem at bruge. Det er derfor virkelig dejligt at høre, at det også er den oplevelse du har 🙌🏻

Hvor er det bare fantastisk at høre, at du oplever vores produkter virker fremragende for din hud. Vi føler os meget taknemmelige for, at vi må være en del af din hudplejerutine 💛

Cathrine S. og resten af Team NØIE

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Jeg har først modtaget en creme og ansigtsrens, som jeg ikke følte hjalp det den skulle. Efter mails frem og tilbage med Cathrine fra kundeservice fik jeg den afklaring og regulering af produkterne, som var mest optimal for mig. Cathrine var virkelig indstillet på at hjælpe, så jeg får en formular, som fungere til min tidligere meget akne ramte hud.
Nu er jeg igang med at teste den nye sammensætning og håber at det kan hjælpe. Men indtil videre en rigtig god oplevelse med Nøie!

8. februar 2022

Hej Pernille,

Hvor er det fantastisk at høre, du er glad for den hjælp du har fået af Cathrine 🤩

Vi er så glade for, at du har rakt ud til os, så vi sammen har fundet frem til nogle nye produkter, som forhåbentlig har en bedre virkning for din hud og kan gøres os fortjent til 5 stjerner 🤞

Tak fordi du deler din oplevelse!

Emma W. og resten af Team NØIE

Super god kundeservice

Super god kundeservice, med mange mails frem og tilbage hvor rådgiveren virkelig var indstillet på at hjælpe.
Jeg oplevede et tektisk problem med at ændre i kurven, men rådgiveren fik insisterende løst problemet sammen med teknikafdelingen.
Jeg modtog mine vare under et døgn senere. FREMRAGENDE!

1. februar 2022

Hej Jane!

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores Community Care team. Det er SÅ vigtigt for os, at du føler dig i gode hænder, og oplever at vi tager eventuelle problemmer alvorligt.

Cathrine S. og resten af Team NØIE

Fantastiske produkter og eminent kundeservice!

Jeg har nu brugt Nøie i noget tid, og jeg er så tilfreds. Min hud har aldrig set bedre ud eller haft det bedre. Derudover er kundeservicen helt i top. Jeg kontaktede dem, da min fugtighedscreme ikke lige ramte rigtigt, hvorefter jeg fik sendt en ny helt gratis.
Har intet dårligt at sige om Nøie :)

30. januar 2022

Hej Kirstine,

Tusind tak for de 5-stjerner og din anmeldelse! ⭐️

Det er fantastisk at høre at du har oplevet forbedringer og at du vil dele den her! Vi prøver altid at hjælpe vores brugere så godt vi kan, så vi værdsætter virkelig dine søde ord omkring vores kundeservice 💛

Utroligt godt!

Jeg er ellevild med NØIE!

Deres produkter, service, loyalitet og meget mere, er helt ubeskriveligt godt.
De har hurtig levering, lækre skræddersyet produkter, og vanvittigt flotte resultater, på ens hud.
De har en dejlig nem proces, og har man spørgsmål?… så kontakter man dem bare, og får et hurtigt og brugbart svar.

Jeg har anmeldt NØIE adskillige gange, simpelthen fordi, at jeg er SÅ glad for dem.

Ønsker man et lækkert og troværdigt produkt? Så er det NØIE man skal gå med.

29. januar 2022

Hej Kasper!

Tusind tak for de 5-stjerne og din anmeldelse! 🤩

Vi er simplethen så glade for at høre at du er ellevild med vores produkter, det betyder virkelig meget for at os og vi håber at andre vil blive lige så begejstret for vores produkter!

Lulu og resten af Team NØIE

Jeg altid være glad for deres produkter og hurtige levering. Jeg havde en enkelt sending som ikke levede op til min forventning, men jeg kunne gøre brug af deres Skin Improvement Guarantee og har nu fået en ny formular. Hurtigt og nemt tak for hjælpen

28. januar 2022

Hej Malene,
Tusind tak for de 5-stjerner og din anmeldelse ⭐️

Det er dejligt at høre at du har været glad for vores produkter og at du gjort brug af vores Skin Improvement Guarantee, vi krydser fingere for at du vil opleve en forbedring med din nye formulering!