Nørrebro Apotek Anmeldelser 10

2,4

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Meget Ubehagelig oplevelse

Meget Ubehagelig oplevelse. En apoteker havde solgt mig forkert insulin ( parallel import) selv om jeg udtrykkeligt havde bedt om original. Jeg forsøgte at forklare og blev mødt med anklagende og nedladende kommunikation. Da jeg sagde at jeg syntes det var en uprofessionel reaktion fik jeg af vide at det var mig der var uprofessionel. !!!! Well. Så ærgerligt at det skal føles utrygt at gå på apoteket.

21. september 2022

Arrogant kundeservice med karlsmarte bemærkninger

Vælger en stjerne kun fordi man absolut skal for at kunne skrive en anmeldelse.
Jeg var på Humletorvets apotek som har samme ejer som Nørrebro apotek og fik den dårligste apotekoplevelse jeg nogensinde har fået på et apotek.

Har aldrig oplevet så arrogant og dårlig uinteresseret kundeservice før. Beder om nogle tabletter som har en glat overflade så de er nemme at sluge, så siger ekspedienten kækt, at man bare skal tage dem med youghurt. Alle andre apoteker har været venlige og slå pillen op og vise mig overfladen på deres skærm.

Jeg fortryder så meget, at jeg købte medicinen hos ham og ikke bare gik. Ps jeg var den eneste i butikken så det var ikke fordi der var travlt at han ikke ydede mig en god betjening. Aldrig skal jeg købe derfra igen!

10. juni 2022

Kan ikke anbefales. Dårlig behandling og dårlig ekspedition.

Behandlingen er decideret ubehøvlet. De opfører sig dårligt, kortfattede og sure. Ingen af dem smiler. Sidst jeg var derned stod jeg og lagde mærke til om de smilte og i de 20 minutter jeg var der, var der ingen af dem der smilte.
Selve ekspeditionen er også ringe. Man bliver fejet af når man forsøger at sige noget og de lytter åbenbart heller ikke. Sidst jeg var dernede gav de mig to pakker af noget jeg udtrykkeligt kun ønskede én pakke af og undlod helt at give mig andet jeg udtrykkeligt bad om. Desværre opdagede jeg det først da jeg var kommet hjem.
Og det er hver gang og alle ekspedienterne. De har åbenbart en dårlig virksomheds kultur.
Behandlingen og ekspeditionernes kvalitet er så ringe at man bør undgå Nørrebro's apotek.

17. december 2021

Venligt personale

Jeg kan se, at vandene er delt. Vi har ikke haft andet end gode oplevelser. Venligt og ekstraordinært hjælpsomt personale.

30. september 2021

Din lokale grønthandler

Nørrebro Apotek benytter ufaglært personale, der hverken kender til principperne for God Apotekerskik eller anden relevant lovgivning, hvorfor en ekspedition hos dem bedst kan beskrives som en tur i den lokale grønthandler. Ubehageligt og ubehøvlet personale der ikke kender til begrebet diskretion, og som ikke kræver samtykke ved udlevering af receptpligtig medicin afhentet af pårørende, men som kræver fremvisning af sundhedskort eller anden ID før udlevering af receptpligtig medicin til den person, der står på recepten og som ellers kan oplyse cpr-nr, præparat, dosis mv. Hvis du betaler for en pakke medicin, som ikke er klar til afhentning, så påstår apoteket, at du ikke har betalt og henviser til, at du skal bevise det med en kvittering, selvom det fulde beløb er indberettet til Sygeforsikring Danmark og naturligvis 100% fremgår af apotekets betalingssystem. Nørrebro Apotek overholder heller ikke deres tavshedspligt og fortæller beredvilligt din pårørende, hvilken diagnose du har, selvom de ikke er blevet spurgt eller bedt om det.

Nørrebro Apotek er derfor indklaget til Apotekernævnet, Lægemiddelstyrelsen og Styrelsen for Patientklager, og kan forvente en politianmeldelse for svindel og tyveri for betaling af medicin, som de kræver dokumentation for har fundet sted med begrundelsen, at de ikke kan se i deres system, at der er betalt, selvom kvitteringen dokumenterer det modsatte.

Nørrebro Apotek responderer ikke på klager over deres æreskrænkende diskriminerende nedladende og fuldstændigt uacceptable behandling af deres kunder og er på ingen måde værdige til at forvalte så vigtigt et erhverv som et apotek

16. april 2021

Fantastisk service!

Fantastisk service!

Jeg var lige herinde for at shoppe, og ekspedienten kunne se jeg havde frosset, efter at have været ude i kulden.

Så kommer han med min medicin, og siger, at jeg kan sætte mig på en stol, og så kom han med varm kakao til mig.

Fantastisk service!!!

12. februar 2021

Nedværdigende betjening

Nedværdigende betjening
Nedværdigende, uimødekommende og uhjælpsom betjening på nørrebro apotek - Nørrebrogade 8 :-(

Har du brug for receptpligtig medicin, så vælg et andet apotek i københavn. Der er mange.
Har du brug for håndkøbs medicin så gå i supermarkedet. Der er medarbejderen i det mindste ikke nedværdigende, men derimod imødekommende.

18. april 2020

Er dette din virksomhed?