Noble Matcha Anmeldelser 35

4,6

Matcha met een leuk verhaal en echt rechtstreeks uit japan komt. Het is anders dan alle andere merken en heeft een aangename smaak en groene kleur. Voor herhaling vatbaar!

Supersnelle levering: besteld en de volgende dag al in huis in een mooi doosje. De premium matcha ruimt en smaakt heerlijk. Ook weleens andere geprobeerd maar deze is mijn favoriet.

Goede kleur en geen zoete troep, het is echt pure matcha. Ik ben er helemaal tevreden mee, maar ik vind het wel jammer dat ze geen bamboo whisk en lepeltje verkopen. Je verwacht wel dat wanneer je een... Se mere

mihran zain datum van ervaring 19 februari 2024 5 sterren lang gezocht naar een goede matcha. deze komt onwijs in de buurt als ik hem drink ben ik weer in japan. prijskwaliteit verhouding is uit... Se mere

Noble Matcha is de enige Nederlandse brand die direct samenwerkt met een Japanse theemeester. Voor kenners die niet voor hype gaan, maar voor vakmanschap.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Beste matcha

26. maj 2026

De matcha is prima, bezorging niet

De matcha is prima, alleen jammer dat er staat dat het de volgende dag bezorgd wordt, en dat dat niet zo is.

18. august 2025

Beste SL,

Bedankt voor je review! Normaliter verzenden we inderdaad altijd de volgende dag, dus wij kunnen ons goed voorstellen dat je dit als vervelend hebt ervaren. Jouw bestelling heeft helaas vertraging opgelopen, je hebt hier een mail over ontvangen.

Bedankt voor je begrip en fijn dat de matcha goed beviel 💚

Groetjes,
Romy

Amazing

Super goede matcha, rijk van smaak! Mochten jullie zelf thuis matcha willen maken, is dit echt een aanrader :)

12. marts 2025

Top matcha

Ik bestel vanaf nu mijn matcha bij NobleMatcha ik ben supertevreden. De smaak is echt zacht en puur, en je merkt dat het van goede kwaliteit is. Bestellen gaat makkelijk en alles wordt netjes verpakt. Zeker een aanrader als je van echte matcha houdt.

10. juli 2025

Besvarelse fra Noble Matcha

Bedankt voor je lieve woorden, Delnaz! We kijken ernaar uit je opnieuw van matcha te mogen voorzien. 💚

Een van de beste matchas ooit

Een van de beste matchas ooit! Het is echt heel lekker en goed betaalbaar vergeleken met andere merken. De kwaliteit van de matcha is echt top! De bestelling werd ook snel opgestuurd en de klantenservice is ook heel aardig! Kortom: echt een top bedrijf, zeker bestellen!! Ik ben echt zeer tevreden.

30. juni 2025

Heerlijke matcha!

Allereerst is de kleur supermooi groen – dat zie je niet altijd, dus dat viel meteen positief op. De matcha schuimt ook mooi op. En het belangrijkste, de smaak is lekker zacht, niet te bitter, met een fijne umami en een licht zoete nasmaak.

2. juli 2025

Top ervaring

Ik heb voor het eerst matcha besteld bij NobleMatcha.
De smaak is echt heel erg lekker.
Ook had ik een vraag en werd meteen heel erg goed geholpen.

18. juni 2025

De bezorging is goed, de matcha is niet sterk genoeg kwa smaak hoeveel scheppen ik er ook in doet

De bezorging etc is goed! Alleen de matcha proeft op de een of andere manier niet sterk genoeg. Nu 2 keer gedronken maar toch is de sterkte niet aanwezig

30. juni 2025

Besvarelse fra Noble Matcha

Hi Loubna, bedankt voor je review en voor je bestelling! 💚

Jammer om te horen dat je de matcha toch niet helemaal sterk genoeg vindt.. voor ons is het eigenlijk de eerste keer dat wij dit horen. Je kunt ons zeker een dm of een mailtje sturen, zodat we samen even kunnen sparren over de verhoudingen die je gebruikt? Het zou fijn zijn als we ervoor kunnen zorgen dat je toch nog optimaal kunt genieten van de matcha <3

Top product

Toen ik mijn pakketje bestelde, kreeg ik dezelfde avond nog een mailtje dat mijn pakket al verzonden was. Snelle levering en netjes verpakt. De thee is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een lekkere smaak.

30. januar 2025

Matcha

De eerste matcha die ik gekocht heb om zelf iced matcha lattes te maken. Erg tevreden met de smaak! Ik heb nu alweer een nieuwe verpakking besteld!

12. maj 2025