Nobina bør ikke være i Danmark!
Kør aldrig med disse busser, virksomheden tager ikke hånd om klager/anmeldelser hvad angår personskade m.m. samt kontakter eget forsikringsselskab. Jeg har været ude og køre med deres busser og hertil kan jeg kun være forarget over at chaufførene ikke viser hensyn til deres kunder, min kæreste og jeg trykkede stop i GOD TID, dog reagerede chaufføren for sent og lavede en decideret hård nedbremsning/kladset bremserne, hvilket resulterede i jeg som 29år gammel mand enda mister grebet og skynder mig i ren refleks at gribe ud efter noget andet, for bla. ikke at slå mig, hvortil jeg så får ridset mit armani ur flere steder, samt et par mindre hudafskrabningerne ved at have slået hånd, uret havde sågar lavet hudafskrabning. Hvilket fortæller lidt om trykket der komme i bussen ved den hårde nedbremsning foruden det kørte chaufføren over for direkte rødt ved bilka i Vejle d. 05/10 - 2021. Tid forinden var det en gammel dame i kørestol som fik en tur bagover med kørestol og alting, uden chaufføren opdaget noget.
- VELKOMMEN TIL NOBINA.
Nu så jeg der ikke var nogen anmeldelser, så tænkte jeg hellere måtte tilkendegive min sag, hvilket JEG nu må kontakte deres forsikringsselskab for at få løst, for de sagde i tlf at det ville de selvfølgelig tage hånd om og jeg havde svar indenfor en uge. Dagen før der er gået præcist en uge ringer jeg ind til selskabet igen. Her bliver jeg mødt af en utilfreds person, som udmærket husker min sag, dog har personen sine personlige holdninger med på arbejde og dertil er yderst arrogant og siger; "hvornår var det jeg sagde du ville have svar? Jamen hvorfor spørger du så?" hvortil jeg svare; "der er ingen grund til at blive arrogant eller nedladende, husk på du repræsenterer dit firma professionelt, desuden kontakter jeg dig fordi forsikringsselskaber normalt er hurtigere, men fair enough, ret skal været ret".
Jeg kontakter hernæst det oplyste forsikringsselskab, da min mavefornemmelse fortæller mig firmaet ikke har anmeldt skaden. Hvilket firmaet så fortæller mig "Der er intet og se af anmeldelser", så nu har deres forsikringsselskab PROTECTOR selv taget hånd om sagen og vil nu kontakte Nobina selv.
Jeg vil hertil understrege alt er retmæssig dokumenteret såfremt lydoptagelser af samtaler m.m. I overensstemmelse med straffelovens § 263. Det betyder, at man kun må optage samtaler, som man selv deltager i, eller hvor man har fået samtykke fra mindst en af deltagerne i den samtale, der optages.
Jeg håber protector tager bedre hånd om kundeservice/generelt lovgivning end man kan sige om Nobina.
11. oktober 2021