Har ikke kunne komme i nogen form for kontakt med jer og har stadig ikke modtaget min pakke, men pengene er self trukket. Virkelig dårlig kundeservice.

Hvorfor kan jeg ikke få lov at vælge hvilken pakkeshop min pakke skal sendes til? Jeg kan vælge levering og GLS, men ikke hvor den skal leveres henne, som man plejer at kunne på andre sider.

Jeg har købt de smukkeste øreringe til min datter i julegave 🎁🎄 Super service 👌🏻✔️ Hurtig levering 👌🏻✔️ Smukke og unikke smykker👌🏻✔️ De bedste anbefalinger fra en glad og tilfreds kund... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Butik med modetilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi designer, producerer og sælger vores egne inhouse brands med mere.

2,3

Under middel

En super god kundeoplevelse

En super god kundeoplevelse. Jeg havde bestilt et mundbind til vores barnebarn som hun selv havde valgt, det kom så desværre i en forkert farve. Det fik Nobelz hurtig rodet bod på, de sendte mig det korrekte uden omkostninger for mig. Det er lige kommet idag, og var det pakket fint ind, så glæder mig til at give det til vores barnebarn.

15. marts 2021

Besvarelse fra Nobelz

Hej Helle, tak for din søde kommentar - vi håber dit barbebarn bliver glad for mundbindet? Vi er glade for at du er tilfreds med din service, og vi fik afleveret din ordre korrekt (anden gang)

Yvonne

Leveringssted.

6. marts 2021

Hej Cecilie,
tak for din kommentar, det er noteret og vi vil arbejde på sagen

Like

Like. Cheap price good products!

12. januar 2021

Besvarelse fra Nobelz

Perfect match - happy you like it - made our day
love the Nobelz team

De bedste anbefalinger fra en glad og tilfreds kunde🥰

Jeg har købt de smukkeste øreringe til min datter i julegave 🎁🎄

Super service 👌🏻✔️
Hurtig levering 👌🏻✔️
Smukke og unikke smykker👌🏻✔️

De bedste anbefalinger fra en glad og tilfreds kunde 🥰

3. januar 2021

Hej Dorthe,
tak for din dejlige kommentar, det betyder alverden for os. You made our day :)
Yvonne
Nobelz_

God service og med en herlig…

God service og med en herlig personlighed og et dejligt venskab ❤️❣️

6. december 2020

Besvarelse fra Nobelz

Hej Maria, lige hvad vi har brug for at høre i denne svære tid. Tak for de søde ord. Vi glæder os til at se dig igen.
KH Nobelz_

Fantastisk service

7. november 2020

Hello hello Rikke,
tak for den fine anmeldelse - vi elsker når vores kunder forlader butikken glade og tilfredse

kh
Y & I

Super dejlig sted at handle

Super dejlig sted at handle. Altid smiler og Go service

6. november 2020

Besvarelse fra Nobelz

Tusinde tak for de søde ord. Det gør bare dagen så meget bedre :) vi elsker det

Super god service .

20. oktober 2020

Hej Sandra,

tak for dig og din søde kommentar. Vi håber du bliver glad for uld vesten.
Kh
Y&I

Jeg har kun stjerne til Nobelz🤩 en…

Jeg har kun stjerne til Nobelz🤩 en super spændene butik, med fede design og gode priser- jeg er vild med butikken👏🏻

7. oktober 2020

Besvarelse fra Nobelz

Kære Leni, tusinde tusinde tak for dine søde ord - det betyder alt for os. Tak for smilet og rigtig god weekend. Vi glæder os til at se dig i butikken eller online igen. :)
KH

Fin butik, fantastisk hjælp og service

Har besøgt og handlet hos Nobelz flere gange. Det er den fineste butik med masser af smukke ting, fantastisk service og stor hjælpsomhed fra personalet.
Og så er jeg mægtig glad for de fine ting, jeg har købt med derfra 🤩

17. september 2020

Besvarelse fra Nobelz

Hej Anne, sikke da en dejlig review at starte dagen op med at læse, det betyder bare så meget for os at høre vores kunder er tilfredse og glade for deres køb og IKKE mindst vores service. Tak for smilet.

KH og rigtig god weekend
Nobelz_ teamet

Kun positiv

Jeg bestilte en kjole og et sæt, hurtig levering og tøjet er perfekt. Ikke sidste gang jeg bestiller derfra

17. september 2020

Besvarelse fra Nobelz

Kære Victoria, hvor er det dejligt at læse og tak for smilet. Vi er så glade for dine ord og endnu mere glade for at du er glad for dine nye smukke designs fra Elvira's egen kollektion.
ian