Virksomheden har svaret
Bij Noah Sneakers scoor je exclusieve en zeldzame sneakers die je nergens anders meer kunt vinden. Tegen de beste prijzen, snel verzonden en met de allerbeste service! Onze slogan is niet voor niets: ‘FOR THE COMMUNITY’. Groot geworden met de verkoop van zeldzame Nike Air Max 1 via Instagram vanaf 2020, en vanuit daar doorgegroeid naar het favoriete adres voor veel sneakerliefhebbers in Nederland en Belgie. Bij Noah Sneakers scoor je unieke sneakers zoals Premium Nike Air Max 1’s, Travis Scott Jordan 1’s, Asics Gel Kayano 14’s en New Balance 9060’s. Zijn ze ergens anders uitverkocht? Dan kun je ze bij Noah Sneakers nog krijgen!
Prinsendaalderhof 16, 3541GW, Utrecht, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De Nike Air Max 1 Familia besteld als verrassing voor mijn vrouw. De levering duurde iets langer dan ik had gehoopt, maar na de uitleg van Noah waarom dit het geval was, was dat voor mij absoluut geen probleem.
De schoenen zijn prachtig en de service van Noah was uitstekend! Goede communicatie en een fijne, persoonlijke service.
Zeker een aanrader! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Goede communicatie met eigenaar, schoenen netjes binnengekregen en passen perfect ! En lopen heerlijk

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Supergoede service, snelle reactie en bovendien veel aanbod tegen scherpe prijzen. Erg blij met mijn nieuwe sneakers, kan Noah Sneakers iedereen aanbevelen!

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Zoek je een uniek paartje Air Max 1, ben je hier gewoon aan het juiste adres! Service en passie zoals je het tegenwoordig niet meer vaak ziet. Top!
Bij NoahSneakers vond ik voor een goeie prijs twee paar mooie en authentieke Air Jordan 4’s. En deze zijn binnen de vermelde hoeveelheid werkdagen geleverd in topconditie. Ik kon ook altijd met mijn vragen terecht en er werd snel en duidelijk antwoord gegeven. Ik kan het niet beter wensen, zeker aan te bevelen!

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Gewoon alles goed. Betrouwbaar, snel, meedenkend en kwalitatief gewoon helemaal top. Noah is een super fijne gast bij wie je de mooiste sneakers kan krijgen zonder te twijfelen aan de echtheid ervan. Site zit ook goed in elkaar. Keep up the good work.

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Communicatie was duidelijk en de prijs was zeer aantrekkelijk, snelle levering ondanks de schoenen uit het buitenland moesten komen!
Ik kom zeker een keer terug om schoenen te kopen bij jullie !

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Snelle en betrouwbare service.
Nike air Max Travis Scott besteld binnen de aangegeven levertijd geleverd.
Goede communicatie en snel in huis.
Echt een aanrader.

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Ik heb een paar Nike San Diego Padres besteld via de website van Noah. Helaas heb ik langer moeten wachten dan de beloofde aantal dagen. Voor mij eerst geen probleem. Maar eigenlijk mede daardoor kon ik ze zelf helaas later en beter passen dan het moest. En daardoor kon ik ze niet omruilen voor een halve maat meer. Kortom, door eigenlijk hún iets van nalatigheid konden ze me geen extra service bieden, wat eigenlijk heel simpel was geweest. Voor mij dus eens maar helaas nooit weer.

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Ik heb mijn eerste paar Nike Air Max 1 gekocht via Noah sneakers. Via de website op een mooi paar beland, helaas in een te kleine maat. Maar het was geen enkel probleem om de sneakers te ruilen. Noah gaf ook andere suggesties qua sneakers in dezelfde prijsklasse. Noah reageert snel op vragen. Een echte aanrader als je opzoek bent naar mooie sneakers.

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Super tevreden met Noah Sneakers! De schoenen waren snel verzonden en precies zoals verwacht!

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en levertijd van de schoenen.
Ook wordt er snel gereageerd op vragen
Ik vind noah sneakers een erg duidelijke website, met veel verschillende items
Ik geef het een 10.

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Uitstekende ervaring met Noah Sneakers!
Groot assortiment aan sneakers voor dames en heren. De bestelling werd snel geleverd en alles was netjes verpakt. De klantenservice reageert snel, denkt mee en biedt uitstekende service. De kwaliteit van de sneakers is precies zoals omschreven en de prijzen zijn eerlijk.
Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar originele sneakers en een betrouwbare webshop. Ik bestel hier graag opnieuw! 👟🔥

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Paar Nike Air Max 1 x Patta 'Chlorophyll' gekocht.
Super tevreden. Scherpe prijs en product was super snel in huis en helemaal naar verwachting.

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
2 weken terug paartje Sean Witherspoons gehaald, super blij mee hele aardige gozer zou er zo weer wat halen 💪🏼
Nogmaals bedankt voor de service

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Geweldige schoenen van Noah ontvangen. Uitstekende kwaliteit en snelle service! Aanrader voor iedereen die van exclusieve schoenen houdt. Thanks Noah!

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Snelle service en schoenen waren naar wens en ook nog is in mijn maat! Wat wil je nog meer?!

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Snelle en fijne communicatie. Mooie schoenen voor een schappelijke prijs. Ik ben tevreden!

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Een tijdje geleden heb ik een paartje Nike Structures opgehaald bij Noah. Mega blij mee en wat een fijne service!

Besvarelse fra Noah Sneakers - Unieke Sneakers
Goeie ervaring met Noah Sneakers. Was wat mis gegaan met mijn bestelling (mijn fout), maar Noah heeft het op kunnen lossen door de bestelling aan te passen. Daarna snel geleverd. Heel blij met de schoenen en service!