No.1 køreskole Anmeldelser 9

No. 1 Køreskole, din exclusive køreskole,

3,8

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg var godt tilfreds med No 1…

Jeg var godt tilfreds med No 1 køreskole.
Kim var en stille og rolig mand som var god til at forklare ting. Meget tålmodig og nede på jorden.
Han vil have sine elever bedst muligt igennem sit kørekort. Og så hurtigt som de kan for ikke at bruge unødvendige penge.

6. august 2023

Hej Mathilde.
Håber du har glæde af dit kørekort så du selv kan køre ud dine kampe.
Tak for de pæne ord.
Kim

Vi har nu æren af at barn nr

Vi har nu æren af at barn nr. 2 netop har bestået køreprøve hos No. 1 Køreskole v/Kim Juul Christoffersen.

Er super tilfredse med Kim som person og som en yderst tålmodig, forstående og meget dygtig kørelærer og er sikker på at barn nr. 3 også skal til Kim!!

Så en klar anbefaling herfra👍🏻

9. juni 2023

Besvarelse fra No.1 køreskole

Det har været en fornøjelse at coache ham til sit kørekort. Glæder mig til nr. 3 i familien.

Jeg kan til enhver tid anbefale Kim!

Jeg kan til enhver tid anbefale Kim og no.1 køreskole. Kim er pædagogisk, let at planlægge køretimer med og formår at gøre køreundervisningen afslappende. Han giver en lige det antal timer bag rattet der skal til for, at man kan bestå sin køreprøve!

Hans teori undervisning er desuden relevant, levende og let spiselig!

Jeg er stærkt uenig i at han er utilregnelig, så jeg håber, at alle der læser disse anmeldelser, kan sortere skidt fra kanel!

10. maj 2022

HOLD JER VÆK KIM ER EN FUSKER!

Som nævnt fra tidligere elever her, så spar dine tid og penge! Kim han er en FUSKER! Har ikke styr på sine aftaler og er en meget ubehagelig person at være sammen med, han stresser meget og er meget ubehøvlet når det ikke lige går hans vej. Kan IKKE anbefales! Også sjovt at han selv laver gode anmeldelser på min egen Kørerskole! HOLD JER VÆK!

2. november 2022

Hej Doygu.
Kan du nu have en rigtig GOD JUL.

Kan klart anbefale køreskolen

Kan klart anbefale køreskolen. Kim er en fantastisk kørelærer, som er virkelig god til at gøre den tekniske kærerevner bedre. Og så er Kim et utroligt behageligt menneske at kære sammen med.

10. oktober 2022

Besvarelse fra No.1 køreskole

Hej Tobias. Tak for de pæne ord. Det var en fornøjelse at køre med dig. Håber du får glæde af kortet.

Den værste oplevelse. Hold jer væk fra den mand. Såkaldte “kørelærer”

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så havde jeg gjort det! Jeg kontakter ham, fordi jeg gerne vil generhverve mit kørekort. Alt starter “fint” og jeg betaler ham det beløb, som står på hans hjemmeside under generhverv. Han Beder mig om at aflevere p23 papiret, så han kan gå til borgerservice og få min sag “oprettet”. Han får mig oprettet forkert! 1. Teori prøve = Først fortæller han mig at jeg ikke skal have andet med end et pas til min første teori prøve, selvom jeg spørge ham 3 gange om det kun var det. Jeg tager til prøven og bliver self afvist adgang fordi jeg mangler papir og foto. Han benægter alt og giver mig alt skylden. Derefter overfører jeg ham yderligere penge til en ny teori prøve. 2. Teori prøve= han har i borgerservice oprettet mig forkert hvilket resultere i at jeg endnu engang ikke bliver taget ind til teori prøven. Det benægter han også!! Han bander og hæver stemmen når man siger ham imod!
Jeg bedte ham om at frigive mig fra hans system og overfører de resterende penge jeg havde betalt ham for at “leje bil”, “køreprøven” og “opvarming før køreprøven”, hele 3000kr! . Efter en lang diskution med ham hvor han bander og råber, så overførte han mig 2500kr! Jeg har siden prøvet at ringe og skrive men han igronere. Jeg står uden en teori prøve og skal starte helt forfra med alt papir arbejdet. Han glemmer og husker ikke et eneste ord fra hvad han siger. Han er ligeglad med eleverne og er vold forvirret under teori undervisningen. Han giver ikke ordentlige forklaringer hvis man har spørgsmål og han har den grimmeste attitude. Hold jer væk fra ham, spar jeres penge og tid. Den mand er virkelig intet værd.

10. oktober 2022

Besvarelse fra No.1 køreskole

Jeg tager på det kraftigste afstand fra de voldsomme angreb på mig som person!
Jeg har ikke haft en elev ved navn D Sarah, men da det uheldige forløb er ganske usædvanligt for mig, kan jeg jo genkende dele af det i anmeldelsen. Den pågældende elev må være Duygu Can, og jeg sendte hende nedenstående gennemgang af fakta, da vores samarbejde sluttede, efter hun blev afvist for anden gang til teoriprøve. (Her er enkelte oplysninger dog ændret til x)

FØLGESKRIVELSE
Til Doygu Can.
Jeg skal beklage vores ophørte samarbejde vedrørende din generhvervelse af kørekort.
På vores møde d. 6. oktober kunne jeg ikke fremføre hændelsesforløbet, men blev miskrediteret med krav om penge, så derfor denne skrivelse.
Forløbet var som følger:
Du accepterede vores samarbejde og købte en tilbudspakke til kr. 4.940,- med indhold som beskrevet på min hjemmeside.
Du udfyldte ”Ansøgning om kørekort – P23”, og jeg afleverede den for dig på borgerservice sammen med dit XXX kursusbevis.
Borgerservice behandlede papirerne og sendte dem videre til Færdselsstyrelsen, som skal godkende din ansøgning, fordi der er tale om en X frakendelse.
Desværre er der lang sagsbehandlingstid hos Færdselsstyrelsen. Da godkendelsen kom tilbage fra
Færdselsstyrelsen direkte til dig, ringede du til mig med besked om, at du nu var godkendt, og at jeg kunne bestille en teoriprøve. Jeg bestilte, og sendte dig en sms med besked om, at det bliver d. 4.oktober. Sted: Værkstedsvej. Husk ansøgning P23, udfyldt kørebog til og med 8. modul og gyldigt pas.
Du ringede til mig og spurgte, hvad det er med en kørebog. Jeg fortæller, at det skal du se bort fra, da det kun gælder førstegangserhververe.
Desværre blev du afvist til prøven den 4. oktober, da du ikke havde P23 med.
Jeg får nu at vide, at du ikke har den. Jeg får borgerservice til hurtigt at lave en rekonstruktion af den oprindelige P23, som jeg afleverer til din kæreste, som kom til køreskolen. Der blev indbetalt nyt prøvegebyr (uden mit sædvanlige bestillingsgebyr) og jeg bestilte en ny prøve allerede til d. 6.
oktober.
På prøvestedet den 6. oktober bliver du desværre afvist af de prøvesagkyndige, fordi der ikke er udfyldt på P23 i felterne omhandlende ubetinget frakendelse, som Færdselsstyrelsen skal udfylde,
hvilket der var på den originale P23. De prøvesagkyndige kan let kontrollere i systemet om Færdselsstyrelsen har udfyldt og godkendt ansøgningen på den originale P23. Da der sædvanligvis ikke står noget i disse felter, må de
prøvesagkyndige derfor allerede have tjekket op, før du foreviser dem den rekonstruerede P23. Det
er mig også uforståeligt, at du ikke fremviser din kopi af den originale P23, da de afviser dig.
Da vi mødtes på køreskolen den 6. oktober om eftermiddagen, meddelte du mig, at du ikke ville
samarbejde med mig mere.
I stedet for blot at beholde det fulde indbetalte beløb, har jeg valgt af opsige aftalen og kun kræve betaling efter listepriserne for de ydelser, du har modtaget - jf. kreditnotaen af 06.10.22. Restbeløbet
på kr. 2.500 er tilbagebetalt via MobilePay d. 06.10.22 på xxxxxxxx.
Som det fremgår af kreditnotaen, har jeg også tilbagebetalt det sidste prøvegebyr på kr. 890,-
selvom det er indbetalt til Færdselsstyrelsen af ved mig prøvebestilling. Dvs. at du kun har betalt for det første prøvegebyr, hvor du burde have betalt for to.
Jeg forstår din frustration over det uheldige forløb, selvom jeg hverken er skyld i det eller er
ansvarlig for det. Men med baggrund i de temmelig ukonstruktive dialoger, vi har haft de seneste dage, beder jeg dig og din kæreste om ikke at kontakte mig og respektere, at forløbet hermed er endelig afsluttet.
Jeg håber, at du kommer dig over din skuffelse og hurtigt får dit kørekort.
Kim Juul Christoffersen

Jeg var super tilfreds med resultatet

Jeg var super tilfreds med det resultat jeg opnåede. Jeg følte mig tryg under mine køretimer og godt hjulpet på vej når der var noget, som jeg ikke kunne finde ud af. Super flink teori og kørelærer, han var super tilbøjelig til både at hente hjemme og på skole, og derefter at sætte af hvor jeg havde behov for det. Anbefaler 100 procent No. 1 køreskole, da jeg har haft en super god oplevelse.

4. december 2020

Hvis du vil have en dårlig oplevelse, så skal du vælge N1 - ellers skal du bare lade vær

Med No1Køreskole skal du forvente, at du skal sætte mere tid af til at vente. Enten fordi han har glemt at du skulle ud og køre, han skulle måske have en sandwich, han har kørt det forkerte sted hen, eller bare fordi han ikke kan finde rundt i aftaler. Jeg har før hver køretime mindet ham om tid og sted, fordi jeg var usikker på, om han kunne huske vores aftale. Han bytter også om på navne. Jeg er blevet droppet før, hvor vi stod to personer med det samme navn, fordi han har lavet 2 aftaler på samme tid. Det samme skete på glatbanen, hvor jeg var heldig ved et afbud. Med andre ord, så er planlægningsdelen helt godnat. Du kan slet ikke være sikker på, om du faktisk har en aftale. Jeg har oplevet 6 tilfælde, hvor han har lavet en fejl mht planlægning. Det er alt fra glatbane-booking til helt basale køretime-aftaler.

Kørselsdelen synes jeg også er meget skræmmende. Jeg kunne ikke finde ud af koblingspunktet de første par gange, og jeg har fået følgende kommentar mange gange: “Du skal øve dig og få styr på dit koblingspunkt. Ellers bliver det et dyrt kørekort. En ny gearkasse koster 44.000 kr”. Jeg var en helt ny, uerfaren bilist, der i forvejen var nervøs. Det hjalp sgu ikke på det. Det var et af mange eksempler. Jeg følte virkelig, at jeg blev talt ned til - og jeg har andre bekendte der har samme opfattelse. På en af mine sidste køretimer, der sagde jeg ham lidt i mod. Der endte han med at sidde og pege fingre af mig - han er virkelig på grænsen til det hensynsløse, og man skulle tro han havde andre ting at se til, siden han kan have så travlt med at beskylde alle andre for hvor dumme og uduelige de er. Han har i hvertfald ikke lavet nogen fejl. Heller ikke når han kommer for sent og taler ned til en. Han er virkelig ikke rar at køre med, og det burde en køretime som en ny bilist være.

Han sender også folk op til køreprøve, selvom de nødvendigvis ikke er klar. Jeg bestod, men jeg har hørt fra andre bekendte, at han troede, at jeg ikke ville bestå. Jeg mistænker ham for at gøre det, så han ganske enkelt kan tjene flere penge. Hvis jeg havde dumpet, så havde jeg skiftet kørelærer, og så havde jeg gjort det færdigt med ham.

4. december 2020

Besvarelse fra No.1 køreskole

Tak for de positive ord. Jeg behøver vist ikke at kommentere på ovenstående, det taler for sig selv. Desværre er der nogen som forventer at de kan "købe" et køre kort. Det kræver en indsats fra eleven selv. Mikkel bestod både teori og praktiske prøve første gang.

6. december: Pengeafpresning er ulovlig.
Nej Mikkel Hald, jeg vil ikke betale kr. 500,00 for at du sletter den. Jeg har taget et print af den sms du har sendt til mig.