Jeg tager på det kraftigste afstand fra de voldsomme angreb på mig som person!
Jeg har ikke haft en elev ved navn D Sarah, men da det uheldige forløb er ganske usædvanligt for mig, kan jeg jo genkende dele af det i anmeldelsen. Den pågældende elev må være Duygu Can, og jeg sendte hende nedenstående gennemgang af fakta, da vores samarbejde sluttede, efter hun blev afvist for anden gang til teoriprøve. (Her er enkelte oplysninger dog ændret til x)
FØLGESKRIVELSE
Til Doygu Can.
Jeg skal beklage vores ophørte samarbejde vedrørende din generhvervelse af kørekort.
På vores møde d. 6. oktober kunne jeg ikke fremføre hændelsesforløbet, men blev miskrediteret med krav om penge, så derfor denne skrivelse.
Forløbet var som følger:
Du accepterede vores samarbejde og købte en tilbudspakke til kr. 4.940,- med indhold som beskrevet på min hjemmeside.
Du udfyldte ”Ansøgning om kørekort – P23”, og jeg afleverede den for dig på borgerservice sammen med dit XXX kursusbevis.
Borgerservice behandlede papirerne og sendte dem videre til Færdselsstyrelsen, som skal godkende din ansøgning, fordi der er tale om en X frakendelse.
Desværre er der lang sagsbehandlingstid hos Færdselsstyrelsen. Da godkendelsen kom tilbage fra
Færdselsstyrelsen direkte til dig, ringede du til mig med besked om, at du nu var godkendt, og at jeg kunne bestille en teoriprøve. Jeg bestilte, og sendte dig en sms med besked om, at det bliver d. 4.oktober. Sted: Værkstedsvej. Husk ansøgning P23, udfyldt kørebog til og med 8. modul og gyldigt pas.
Du ringede til mig og spurgte, hvad det er med en kørebog. Jeg fortæller, at det skal du se bort fra, da det kun gælder førstegangserhververe.
Desværre blev du afvist til prøven den 4. oktober, da du ikke havde P23 med.
Jeg får nu at vide, at du ikke har den. Jeg får borgerservice til hurtigt at lave en rekonstruktion af den oprindelige P23, som jeg afleverer til din kæreste, som kom til køreskolen. Der blev indbetalt nyt prøvegebyr (uden mit sædvanlige bestillingsgebyr) og jeg bestilte en ny prøve allerede til d. 6.
oktober.
På prøvestedet den 6. oktober bliver du desværre afvist af de prøvesagkyndige, fordi der ikke er udfyldt på P23 i felterne omhandlende ubetinget frakendelse, som Færdselsstyrelsen skal udfylde,
hvilket der var på den originale P23. De prøvesagkyndige kan let kontrollere i systemet om Færdselsstyrelsen har udfyldt og godkendt ansøgningen på den originale P23. Da der sædvanligvis ikke står noget i disse felter, må de
prøvesagkyndige derfor allerede have tjekket op, før du foreviser dem den rekonstruerede P23. Det
er mig også uforståeligt, at du ikke fremviser din kopi af den originale P23, da de afviser dig.
Da vi mødtes på køreskolen den 6. oktober om eftermiddagen, meddelte du mig, at du ikke ville
samarbejde med mig mere.
I stedet for blot at beholde det fulde indbetalte beløb, har jeg valgt af opsige aftalen og kun kræve betaling efter listepriserne for de ydelser, du har modtaget - jf. kreditnotaen af 06.10.22. Restbeløbet
på kr. 2.500 er tilbagebetalt via MobilePay d. 06.10.22 på xxxxxxxx.
Som det fremgår af kreditnotaen, har jeg også tilbagebetalt det sidste prøvegebyr på kr. 890,-
selvom det er indbetalt til Færdselsstyrelsen af ved mig prøvebestilling. Dvs. at du kun har betalt for det første prøvegebyr, hvor du burde have betalt for to.
Jeg forstår din frustration over det uheldige forløb, selvom jeg hverken er skyld i det eller er
ansvarlig for det. Men med baggrund i de temmelig ukonstruktive dialoger, vi har haft de seneste dage, beder jeg dig og din kæreste om ikke at kontakte mig og respektere, at forløbet hermed er endelig afsluttet.
Jeg håber, at du kommer dig over din skuffelse og hurtigt får dit kørekort.
Kim Juul Christoffersen