Lookfantastic Anmeldelser 1.522

2,0

1. Skønhed og velvære

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Lookfantastic Norge har alt i luksus skjønnhetsprodukter , og er en offisiell forhandler av kjente produkter som: Aveda, Redken, L'Oreal, Decléor, Ole Henriksen og mange flere. Ved å være en verdensomspennende merkevare har Lookfantastic den kompetansen du trenger for å finne nye favoritter.

2,0

Under middel

2 t anmeldelser

Det var bra

Jeg syns alt var bra

13. maj 2023

Hej

Vi elsker at modtage feedback fra vores kunder, og dette vil altid blive brugt til at forbedre vores tjenester.

Hvis vi kan hjælpe dig med noget, så tøv ikke med at give os besked!

Pas på, og hav en god dag.

Kayleigh

Bra produkter/pris. Lang leveringstid!

Bra produkter og pris! Men helt hinnsides lang leveringstid….

1. maj 2023

Hallo,

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihre Bewertung abzugeben. Wir schätzen und schätzen Ihre Kommentare.

Wir sind stets bestrebt, Ihr Einkaufserlebnis zu verbessern und zu verbessern, und wir könnten dies ohne Ihr wertvolles Feedback nicht tun.

Bitte zögern Sie nicht, uns zu kontaktieren, wenn Sie weitere Fragen oder Anliegen haben, wir helfen Ihnen gerne weiter.

Mit freundlichen Grüße,

Jane

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse, vi værdsætter og værdsætter dine kommentarer.

Vi stræber altid efter at forbedre og forbedre din shoppingoplevelse, og vi ville ikke være i stand til at gøre dette uden din værdifulde feedback.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller forespørgsler, da vi vil være mere end glade for at hjælpe.

Claire

Grei bestillings system

Ok webside og bestillingsrutine

9. januar 2023

Tak for din anmeldelse!
Det er altid en fornøjelse at modtage denne feedback fra vores loyale kunder.
Din feedback hjælper os altid med at vedligeholde og forbedre vores tjenester, og teamet vil være så glade for at høre dine venlige kommentarer.
Skulle du tilfældigvis have spørgsmål eller forespørgsler, så tøv ikke med at kontakte os, og vi vil med glæde hjælpe.
Pas på og hav en dejlig dag.
Jane

Useriøst Firma

7. december 2022

Hallo,

Jeg beklager å høre om frustrasjonen angående denne saken.

Jeg løser gjerne dette problemet for deg. Vennligst oppgi bestillingsnummeret ditt eller kontakt oss via kontoen din, så kan vi løse dette umiddelbart.

Vennlig hilsen

Som mange andre bestilt kalender uten å…

Som mange andre bestilt kalender uten å motta denne. Styr unna!

28. november 2022

Hej Line Solhaug Fauchald
Jeg er ked af at høre om den frustration, der er opstået i denne sag.
Jeg er glad for at løse dette problem for dig. Angiv venligst dit ordrenummer eller kontakt os via din konto, så kan vi løse dette med det samme.
Med venlig hilsen, Lookfantastic

Epsonsalt

Rask bestilling

8. november 2022

Hej Kristen,

Vi er virkelig glade for at læse denne feedback fra dig og takker dig for denne anmeldelse.

Hvis du har brug for hjælp i fremtiden, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice via din online konto, så vil vi hjælpe dig.

Hav en dejlig dag.
Chris
Kundeservice Team

Lang leverings tid

Har ventet i snart over 2 måneder på 2 varer jeg bestilte. Aner ikke om de kommer frem da det ikke er sporing. (Anbefaler ikke den gratise frakten for å si det mildt). Hvis disse varene ikke kommer er det masse penger ut av vinduet.

23. september 2022

Besvarelse fra Lookfantastic

Hejsa, tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre om dette og vil meget gerne løse problemet for dig. Kan du venligst kontakte os via din konto, hvis dette stadig er et problem?

Med venlig hilsen!

Hej Anna,

Tak fordi du delte din oplevelse. Jeg er ked af at høre om dette, grundet GDPR regler er vi ikke i stand til at dele oplysninger om din ordre, dette er for at beskytte dit privatliv.

Vi tager alle forholdsregler for at undgå, at disse situationer opstår, og vi hjælper dig gerne videre med din forespørgsel, hvis du kontakter os via din onlinekonto eller vores sociale platforme.

Chris
LOOKFANTASTIC Kundeservice.

Jeg har venta på min bestilling siden…

Jeg har venta på min bestilling siden 03.6. Nå er datoen 21.7. Sykt treig levering!?

21. juli 2022

Hei Knut,

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemeldig!

Vi beklager virkelig for å høre om denne saken og vil gjerne se på dette nærmere. Ta gjerne kontakt med oss fra din konto for videre etterforskning.

Ha en fin dag,
Feedback team

Hei,

Vi er virkelig glade for å lese denne tilbakemeldingen fra deg, og takker for at du tar deg tid til å legge igjen en tilbakemelding til oss!

Hvis det er noe vi kan helpe deg med i framtiden, ta gjerne kontakt med vårt kundeservice team via din online konto og vi vil hjelpe deg.

Ha en nydelig dag,

Feedback Team

Hello Refel,

Thank you for taking the time to write a review! We're happy to hear that you were satisfied with our service.

If you need more information in the future, please feel free to contact our customer service team from your online account.
We wish you a wonderful day,

Lookfantastic Customer Service Team.

Rask

Rask og billig

6. juni 2022

Tak for din anmeldelse!

Det er altid en fornøjelse at modtage denne feedback fra vores loyale kunder.

Pas på, og hav en dejlig dag.

Charlotte

Tar alt for lang tid fra bestilling til…

Tar alt for lang tid fra bestilling til du får varen. Tommel ned

25. maj 2022

Hej Trond,

LF Kundeservice.

Ventet på min pakke i 2 mdr

Jeg har allerede tidligere kontaktet jer vdr denne forsendelse, og skulle have fået den sendt på ny - endnu engang uden sporing. Jeg er endnu ikke modtaget pakken, og er svært utilfreds med at jeg nu har ventet 2 mdr. uden at få min bestilling, og uden at høre fra hverken jer eller fragtselskabet. I må hive fat i jeres fragtfolk og fikse det og/eller sende en ny SPORET sending. Jeg forventer desuden at der må falde en form for rabat eller gode som godtgørelse for hvor problematisk dette har været. Jeg har tidligere været glad for at købe produkter hos jer, men at det kan gå så fejl går simpelthen ikke an.

24. marts 2022

Ussel firma og service

Ussel firma og service. Vi har købt en el-tandbørste som ikke dur fra 1. dag. Firmaet her mener at vi skal klage til producenten og ikke til dette dårlige firma. Sikke noget bull!!!
I sælger vare til Danmark og resten af EU, så er det måske meget smart at følge forbrugerloven i EU.
27. December talte vi med en engelsktalende Julian, som ville sende returmærke. Men nu for anden gang skriver de at vi skal klage direkte til producenten.
Pas på med at bruge dette firma. Masser af fusk og ingen service !!!kr!

11. februar 2020
Vis anmeldelser på alle sprog (1.522 anmeldelser)