*Jeg foretog et køb online og havde problemer med leveringen fra DHL. Desværre tog leveringen ret lang tid, men med hjælp fra Christian fra kundeservice blev forsinkelsen ikke yderligere forvæ... Se mere

Virkelig lækker kvalitets tøj som stort set altid har en god pasform. Syntes dog kvaliteten er dykket en smule ved mine sidste 2 køb og håber dette bare har været uheldige oplevelser og ikke bli... Se mere

Jeg havde bestilt den eftertragtede Gael-jakke, som er blevet gjort berømt i kraft af dens optræden i serien 'The Bear'. Kort derefter fik jeg en besked om, at jeg ikke kunne få jakken - det var en fe... Se mere

NN07 er der både, når tingene går godt og skidt. Super service og produkter. Da min returforsendelse gik tabt hos Post Nord, efterlyste NN07 pakken, på trods af at jeg ikke kunne fremvise en kvitter... Se mere

3,8

God

Det tager typisk over 1 måned at svare

Rigtig god service i butikken i Frb

Rigtig god service i butikken i Frb. Centeret og altid materialer i høj kvalitet.

1. juli 2023

Hej Lasse,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi ser frem til at se dig igen i hhv. butikken og/eller webshoppen.

Christian, NN.07

Hul, hul, hul….

Har købt tre poloer, hvor der i alle tre er gået hul samme sted ved mærket i nakken inden for det første halve år. Jeg har også haft et par jeans, som efter maksimalt 10 gange brug, også var “slidt” ned. Kvaliteten af tøjet er dårlig og bæredygtigheden derfor ikke eksisterende. Køb fra andre mærker.

Svar: Det gjorde jeg inden, jeg skrev her. Men det fik jeg ikke så meget ud af. Derfor dette opslag.

1. juni 2023

Hej JTP,

Vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse med dine produkter.
Vi står klar til at behandle din henvendelse.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Nanna, NN07

Hurtig levering og nem returnering

Hurtig levering og nem returnering. Alt i alt en rigtig oplevelse. Jeg køber gerne igen.

10. april 2023

Hej Thomas,

Vi ser frem til at se dig igen på enten vores webshop eller evt. i en af vores butikker.

Jeg ønsker dig en god weekend.

Dårlig kundeservice og kvalitet

Jeg må desværre tilslutte mig, de mange anmeldelser om dårlig kvalitet og kundeservice. Købte en GOLF8181, vinterjakke, som allerede efter 1 år er ved at gå op i materialet utalligesteder. Materialet virker lynhurtigt slidt, og generelt af ringe kvalitet.
Alt bliver afvist på “slid” - selvom jakken måske har været brugt 3-4 måneder i perioden.

11. april 2023

Hej Malthe,

Vi er selvfølgelig kede af, at vi ikke kunne nå til enighed i denne sag. Vi tager stilling til hver enkelt sag ud fra dokumentation i form af billeder og dialog.

Jeg ønsker dig en god fredag.

Venlig hilsen,

Dårlig kvalitet af tøjet

Havde en sweatshirt og et par hørbukser derfra og efter blot 1-2 vask efter anvisninger, skrumpede sweatshirten og bukserne sprækkede efter brug.
Pænt tøj, og god service i butikken, tøjet holder slet ikke i længden.

13. januar 2023

Hej Anders,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse med din sweatshirt og dine hørbukser. Du er mere end velkommen til at kontakte os på customerservice@nn07.com så kan vi kigge nærmere på din sag.
Vi står klar til at behandle din henvendelse.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Nanna, NN07

Fik den allerbedste service hos NN07 i…

Fik den allerbedste service hos NN07 i deres butik i indre København. Skulle finde julegave til min mand, som ikke rigtigt ønsker sig noget og fandt de fedeste outfits ved hjælp af Nikolaj, som gav en helt ekstraordinær god service. For det første var han yderst behagelig at tale med og derudover ekstremt kyndig og vidende omkring stoffer, produkter etc. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler derinde.

21. december 2022

Hej Christina,

Vi ser frem til at se dig igen i hhv. butikken og/eller webshoppen.

Nanna, NN07

Gid man kunne give nul stjerner

Jeg kan ikke anbefale at købe tøj fra NN07 - reklamationsret er ikke en del af deres ordforråd!
Jeg købte vesten Clay, som jeg med det samme blev virkelig glad for. Efter jeg vaskede den på en skånsom vask (mere påpasseligt end der stod i vaskemærket) dukkede der flere fejl i syningerne op.
Jeg kontaktede deres kundeservice, hvor jeg fik at vide, at jeg nok har haft noget skarpt i vaskemaskinen, der har ødelagt den. Jeg kunne forsikre dem om, at det ikke var tilfældet, eftersom jeg vaskede den alene. Fra her oplevede jeg en uprofessionel kundeservice, som svarede undvigende og afvisende.
Mit bedste råd er derfor at holde sig væk fra NN07 og deres tøj, da de frasiger sig alt ansvar efter vask af varen - jeg gætter på, at det er fordi, det tydeligvis ikke kan holde til at blive vasket.

4. september 2022

Hej Jonas,

Vi er selvfølgelig kede af at vi ikke kunne nå til enighed i denne sag. Vi tager stilling til hver enkelt sag ud fra dokumentation i form af billeder og dialog. Ud fra vores korrespondance holder vi fast i vores beslutning om ikke at behandle din sag som en reklamation.

Fortsat god dag.

Venlig hilsen,
Christian, NN07

Min bedste anbefaling er at ikke købe…

Min bedste anbefaling er at ikke købe noget fra NN07.
Deres kvalitet stemmer ikke overens med pris, og såfremt du ønsker at reklamerer over fejl bliver du informeret om at det er slitage, dette påtrods af at fejlene er opstået efter kort tids brug.
Deres opfattelse er åbenbart at der ikke er noget der hedder reklamationer, kun slitage.

5. august 2022

Hej Pernille,
Tak for din besked. Vi er selvfølgelig meget kede af at høre, at du har haft denne oplevelse. Har du været i kontakt med os på webshoppen? Vi kan umiddelbart ikke se, at der ligger nogen sag fra dig, så du er velkommen til at skrive til os på customerservice@nn07.com.

Ha' en god dag.

Christian, Customer Service
NN07

Chinos Marco 1400

Jeres chinos er en fantastisk buks, og derfor har jeg gennem de seneste 2 år købt omkring 12 par bukser.
Desværre revner alle omkring baglommer - nogle allerede efter et par måneder, andre efter 5-6 måneder.
Til en pris af 1000 kr burde de holde længere.
Der må være andre der oplever dette, idet det sker for alle mine bukser.

1. maj 2022

Hej Henrik
Tak for din anmeldelse. Vi er kede at at høre, at du oplever denne fejl ved dine bukser. Send os gerne en mail på customerservice@nn07.com, så vil vi kigge nærmere på det.

Henriette, NN07

Tøjet holder ikke særlig godt

Tøjet holder ikke særlig godt. Har en ca 1-2 år gammel tshirt fra dem hvor printet er helt trevlet op.

18. april 2022

Hej Thor

Vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse med din t-shirt. Hvis du sender en mail med billeder og ordrenummer til customerservice@nn07.com vil vi tage os af din henvendelse.

Uprofessionelt og skidt service

Bestilt et par bukser på deres hjemmeside. 8 dage efter bestilling havde jeg intet hørt til afsendelse. Skriver til dem og spørger om status på ordren. Størrelsen var desværre udsolgt .... øhh kan jeres hjemmeside ikke holde styr på lager ? Og fedt at I først giver mig besked om, at størrelsen nu pludselig er udsolgt, når jeg rykker for status.
Uprofessionelt og skidt service.

14. marts 2022

Hej Kim

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse. Det er en beklagelig fejl fra vores side. Vi har været i dialog og forsøgt at imødekomme dig, men skulle der være det mindste er du velkommen til at kontakte os på customerservice@nn07.com.

Extremely bad delivery service

18. februar 2022

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af din oplevelse med leveringen. Der har været en fejl i forbindelse med håndteringen hos PostNord. Vi har gjort dem opmærksomme på problemet så det ikke opstår igen i fremtiden. Vi har som alternativ fået GLS som leveringsmetode i Danmark, så der er mere at vælge imellem.

Henriette, NN07

Fantastisk service :) Jeg købte et par…

Fantastisk service :) Jeg købte et par bukser til min kæreste i lørdags. Knappen på bukserne gik desværre ret hurtigt i stykker, hvorfor jeg kontaktede dem over mail med både billeder og kvittering søndag (Det skal lige siges at vi bor i Jylland og derfor ikke har mulighed for at tage et "smut forbi" butikken). Allerede mandag hørte jeg fra dem - de skrev både en mail og ringede til mig. De fik en skrædder til at se om det var muligt at fixe knappen - i så fald, ville de betale udgifterne. Onsdag hørte jeg fra dem igen - deres private skrædder vurderede (torsdag) at det ikke var så lige til. Jeg fik derfor besked på at de ville sende mig et nyt par, og at jeg kunne beholde det andet par bukser. Allerede fredag morgen (i dag) har vi modtaget bukserne.

Hele processen har været effektiv og meget professionel. De har flere gange haft ringet og har givet "en status" på selve forløbet. Det synes jeg er bemærkelsesværdigt. Det er absolut ikke sidste gang at vi handler hos dem.

11. februar 2022

Hej Josefine

Tak for din anmeldelse. Vi ser frem til at se dig igen i webshoppen!

Henriette, NN07

Fire af mine seks tencel-skjorter er…

Fire af mine seks tencel-skjorter er gået i syningerne ved ærmerne. Det virker ikke som et tilfælde, men derimod rigtig ringe kvalitet. Jeg har også et par Theo-uldbukser, som jeg har haft på to gange. De er nu gået i syningen ved foden… Det er ekstremt mange penge de kræver for tøj, som holder i maks. et par måneder 😔
Jeg vil ikke anbefale dem på nogen måde. Det er dog enormt ærgerligt, da designet er super, det hele sidder rigtig godt og tekstilerne virkede lækre. Men hvis jeg nogensinde skal købe for en krone af dem igen, skal de finde sig et andet sted at få tøjet syet.
Desværre meget skuffet…

21. januar 2022

Hej Jens

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse med dine tencel-skjorter og Theo bukser. Du er mere end velkommen til at kontakte os på customerservice@nn07.com såfremt du ønsker at reklamere på ovenstående. Vi står klar til at behandle din henvendelse.

Henriette, NN07

Dårlig kvalitet og dårlig service👎

Kan desværre tilslutte mig de mange dårlige anmeldelser herinde. Købte en vest inde ved deres butik i Frederiksbergcenteret, hvorefter sygningerne er gået op inden for en uge.

Da jeg kommer tilbage til deres butik med vesten, er der ingen mulighed for ombytning til trods for, at det er en fabrikationsfejl, når den går i stykker første gang jeg har den på.

Vesten kostede 1 t.kr. Så havde forventet en bedre kvalitet. Det bliver sidste gang med den behandling.

Alt i alt - Dårlig kvalitet og dårlig service. Min bedste anbefaling: Lad altid være med at købe noget fra dette mærke!!

23. september 2021

Regnjakke falder fra hinanden efter 2,5 år

Købte en regnjakke fra No Nationality til 3000kr. Efter 2,5 år er den ved at falde fra hinanden. Kvaliteten følger ikke den høje pris. Lynlåsen virker ikke og syningen der holder den er gået op. Stoffet er blevet brunt istedet for sort.

13. februar 2021