Na opstartproblemen uiteindelijk een fantastische, klantgerichte oplossing!
Aanvankelijk liep de communicatie rondom een misgelopen kortingscode via de webshop wat stroef en liep ik vast in de systemen. Als ondernemer zat ik hier natuurlijk niet op te wachten.
Toen de klacht echter werd geëscaleerd, heeft Ryobi / Techtronic Industries Benelux laten zien hoe belangrijk klanttevredenheid écht voor hen is. Senior Customer Service medewerker Michelle Zwaan en manager Jasper Kleingeld hebben de zaak direct persoonlijk en uiterst serieus opgepakt.
Niet alleen is de misgelopen korting handmatig buiten het systeem om netjes teruggestort, maar als blijk van waardering voor het ongemak en de gemaakte uren is er ook een fantastische coulancevergoeding in goederen aangeboden. Er is geheel kosteloos een zware RYOBI EMS305RG afkortzaag naar mij opgestuurd, die inmiddels al netjes is bezorgd.
Dit is hoe je als topmerk een probleem omzet in een uiterst tevreden klant. Fouten maken kan overal gebeuren, maar de wijze waarop Ryobi het hier uiteindelijk heeft rechtgezet verdient een dikke pluim. Grote klasse, Jasper en Michelle!
De allerlaatste stap: