App laadt tijdschift extreem langzaam en elke pagina in blokjes van 4 te beginnen links boven en san rechtsboven etc. Elke pagina duurt nu 3 seconden. Dat leest heel erg traag en vervelend, zeker als... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Super leuk, veel verschillende type magazines. Handig voor onderweg overal neemt weinig ruimte in beslag. Millieu vriendelijker en het is niet duur vele malen goedkoper dan alles los kopen Het motive... Se mere
Virksomheden har svaret
Met Readly blijf je bij met het laatste nieuws op het gebied van o.a. sport, lifestyle, financien, hifi, auto’s, fotografie, hard- en software en politiek. Er is een ruim assortiment beschikbaar met v... Se mere
Virksomheden har svaret
Grote keuze aan tijdschriften. Ik lees graag tijdschriften over fietsen en muziek. Ik kocht ze vroeger wel maar een tijdschrift is snel, in anderhalf uur, gelezen en dan ligt er weer een nutteloze sta... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Onbeperkt toegang tot meer dan 7.000 tijdschriften. 's Werelds toonaangevende titels op je smartphone, tablet en desktop Geen verplichtingen, op elk moment te annuleren. Slechts €14,99 per maand.
Kontaktoplysninger
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Inspirerend
Heerlijk een tijdschrift te lezen op jouw moment , krijg veel inspiratie voor vakantie, weekend weg, gezondheid, tv, recepten.

Besvarelse fra Readly Netherlands
De variatie aan tijdschriften is groot.
De variatie aan tijdschriften is groot, zowel in onderwerpen als talen. Jammer dat er geen Nederlandse kranten zijn.

Besvarelse fra Readly Netherlands
Dé uitvinding voor een ‘veellezer’ !
Dé uitvinding voor een ‘veellezer’ als ik met talloze interesses. Fantastisch om voor een zeer redelijke prijs zoveel verschillende tijdschriften uit binnen- en buitenland te kunnen lezen. Een aanrader!

Heerlijke app!
We gebruiken de app nu enkele jaren Heerlijke app met toegang tot immens veel uitstekende magazines uit veel landen en in navenant veel talen. Zowel mijn vrouw als ik kunnen als familie de app gebruiken. Sommige magazines zijn hier niet te krijgen. Er is een goede zoek mogelijkheid. De app is zowel op een iPad als op een iPhone te gebruiken. Op een kleiner scherm is de “artikel modus” een prettige optie: die haalt enkel de tekst op, en geeft die dan prettig leesbaar vergroot weer.
Ik mis alleen nog een paar Belgische toppers: Knack en Automagazine. Hopelijk komen die nog….

prima app
prima app, kan op voordelige manier tijdschriften waar ik interesse in heb lezen. Heel fijn. Datum van ervaring is in dit verband kulvraag. ik heb al een aantal jaren een abonnement en ben tevreden. Misschien een tip. Zou graag mijn favorieten op een plaats bewaren met mogelijkheid tot rubriceren en eventueel ook de pagina waar ik gebleven was te onthouden.
beveel deze app aan!!

fijne selectie internationale magazines

Besvarelse fra Readly Netherlands
Goede app, doch heeft het een aantal mankementen
Er staan veel tijdschriften op die erg interessant zijn, met name die over geschiedenis en wetenschap. Ook de pushmeldingen zijn erg aangenaam, omdat ik iedere keer als een van mijn favorieten erop staat, er meteen een melding over krijg. De zoekfunctie is prima, maar naar mijn mening heeft wel wat mankementen. Ten eerste is het jammer dat je niet kunt zoeken op tijdschrift als je een term intypt. Nu is het zo dat artikelen van verschillende tijdschriften door elkaar staan en dus niet op volgorde van tijdschrift. Ook zou het voor de geschiedenis bladen fijn zijn als er een functie beschikbaar komt waarbij je kunt zoeken op de geschiedenis van een land, omdat ik bezig ben met een document over de geschiedenis van allerlei landen. Denk dus bijvoorbeeld aan een knop waarbij alle landen van de wereld staan en artikelen die betrekking hebben op dat land, dus dat er bij de knop voor Nederland bijvoorbeeld artikelen over Rembrandt of Michiel de Ruyter, bij vermeld staan. Bovendien is het jammer dat Quest Historie van Readly is verdwenen en dat ik daar nooit van op de hoogte ben gebracht. Hopelijk kan de Quest Historie dus terugkomen, want het was wel een super leuk en interessant tijdschrift.

Readly is super.
Readly voorziet in een uitgebreid aanbod van tijschriften/bladen/kranten die gemakkelijk en goed te lezen zijn. Voor mij de uitkomst om van veel onderwerpen op de hoogte te blijven.

Lees het graag
Lees het graag. Kwaliteit en snelheid goed. Ik mis wel Nederlandse kranten en opinietijdschriften als Elsevier of HP

Besvarelse fra Readly Netherlands
Veel tijdschriften spreken mij aan maar…
Veel tijdschriften spreken mij aan maar mis er nog wel een paar.
Erg fijn vind ik ook de mogelijkheid om offline te kunnen lezen.

Ipv 1 eigen tijdschrift heel veel tijdschriften altijd bij je
Ipv een eigen tijdschrift is dit een mogelijkheid om vele verschillende tijdschriften te lezen!

Besvarelse fra Readly Netherlands
Elke week stipt mijn favoriete bladen.
Elke week stipt mijn favoriete bladen.
Ook relevante extra informatie van sommige buitenlandse bladen
Mis wel de belangrijkste Britse kranten

Verrassend uitgebreid
Het aanbod aan tijdschriften is echt uitgebreid. Niet alleen de voor mij essentiële bladen zitten er in, maar ook nieuwe ontdekkingen. Ik lees niet alles, maar alleen al door het doorbladeren kom je op nieuwe ideeën.

Besvarelse fra Readly Netherlands
Een top abonnement met zeer ruime keus
Enorme keus, meest recente uitgaves, zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ook de pushmails m.b.t. nieuwe uitgave van je favorieten is een welkome service.

Besvarelse fra Readly Netherlands
Een fantastische manier om heel veel…
Een fantastische manier om heel veel tijdschriften te lezen!

Nooit zonder leesvoer
Met readly heb ik altijd toegang tot een interessant tijdschrift of artikel.

Besvarelse fra Readly Netherlands
Het bevalt me nog steeds prima
Het bevalt me nog steeds prima, vooral door de grote keuze in bladen. Ik mis echter wel de bladen uit het (Nederlandstalige) België. Met name de Humo.

Besvarelse fra Readly Netherlands
Je kunt op elk moment van de dag kiezen…
Je kunt op elk moment van de dag kiezen en genieten.
Eigen interesses volgen en je kennis uitbreiden…..

Besvarelse fra Readly Netherlands
Ik vind het wel een leuke app
Ik vind het wel een leuke app, ik lees graag kook magazines er is voor ieder wat wils

uitgebreide keuze in tijdschriften
uitgebreide keuze in tijdschriften. Zowel Nederlands als buitenlands. Prijs redelijk. mis nog wat financiële tijdschriften ( beleggen ed) Neemt niet weg dat het aanbod ruim is.
Heb al van het begin een abonnement op readly en ben zeer tevreden.

Besvarelse fra Readly Netherlands
Læs mere om andre typer anmeldelser.