Na plaatsing van bestelling helaas het verkeerde product ontvangen. Geen probleem, kan gebeuren. Hiervan melding gemaakt met het verzoek en de voorkeur om het aankoopbedrag terug te storten. Keurig ge... Se mere
Het bestellen ging super makkelijk Beschrijving product was goed Hopelijk gaat het leveren ook zo snel 😄
Alles ging mis. Bestelling accu + 2 laders. Heeft langer dan 1 maand geduurd. Ontvangen gedeeltelijke, incomplete order. Schikking voorgesteld: voucher voor bestelde waarde + 10%. Ingestemdonde... Se mere
Ik heb bij Grandado 2 touch lichtschakelaars besteld. Deze zijn heel snel geleverd, ondanks dat ze uit China moesten kmmen. Deze bleken echter niet te functioneren op onze aanwezige bedrading. Na cont... Se mere
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra NL Grandado
Really good service but the return policy can be better.

Besvarelse fra NL Grandado
Product as advertised and in good working condition. Cheap product. Build quality and price as well. Took a few wheeks to arrive, but they mentioned this in advance, so no complaints there.

Besvarelse fra NL Grandado
The customer is very friendly and helpful. Fast delivery!

Besvarelse fra NL Grandado
bestelling opgegeven en direct bevestigd en in 10 dagen tijd aangeleverd op huis adres

Besvarelse fra NL Grandado
Goede en snelle levering van hoesje. Paste perfect om mijn mobieltje. Gelukkig geen krassen meer van de broekzak. TOP.

Ordernummer: GRAN-NL-1585589
Graag duidelijker aangeven dat het dropshiment is vanuit China. Wel duidelijke communicatie over levertijden en bezorgproces.

Besvarelse fra NL Grandado
The product ordered arrived within a week and it was exactly what i wanted to order.

Besvarelse fra NL Grandado
Erg tevreden met de bestelling en mooie producten en goede service.

Besvarelse fra NL Grandado
Levering duurde een week, maar we kregen precies het onderdeel dat we verwachtten. Keurig verpakt

Besvarelse fra NL Grandado
Goedenavond, ik zat met smart te wachten op miin rode handschoenen, liever gezegd miin wanten. Voriqe week kwam het pakie en ik moet zeggen dat ik blij ben, mijn wanten zijn van een mooie rode kleur en hebben een fiine ribbel. Ik hoop ze deze winter niet meer nodiq te hebben, maar zodra het weer nodig is ga ik ze trots dragen.
Met vriendelijke groeten, H. Oudshoorn