Door een sms van Prostreamers kwam ik er achter dat in dec. 2025 € 10,- werd afgeschreven, via Vodafone, voor een abonnement dat ik nooit heb afgesloten. Ik heb mij afgemeld via: e-bill.mobi. Op 7 j... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Ook ik schrok van meerdere smsjes van mijn telco provider dat ik geabonneerd was voor €10 per maand. De oorzaak lijkt te zitten in een reclame van een kinderspelletje. Wat ik alleen nog niet beg... Se mere
Virksomheden har svaret
Op 10 mei kreeg ik opeens een SMS dat ik een abonnement zou hebben afgesloten op game loft i mobi? Ik heb mij nergens voor aangemeld dan wel toestemming gegeven. Vodafone heb ik dezelfde da... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Increase your gaming skills with ProStreamers. The best-produced esports coaching across a variety of video categories. Exclusive coaching with goals. Ready to get better? Learn from the best.
Kontaktoplysninger
Dimitsanis 24A, Kato Polemidia, 4156, Limassol, Cyprus
- +31 71 808 0814
- contact@cfm.mobi
- nl-prostreamers.com
Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Grootste oplichting
Wat een oplichters!
Dit is niet te accepteren. Het is puur diefstal.
Ongevraagd 10 euro per maand in rekening brengen. Kom ik nu na 10 maanden achter. Dat dit zomaar kan? Ik heb niks getekend, nergens toestemming voor gegeven en toch! Via automatische incasso voor mijn mobiele abonnement van kpn. Echt schandalig voor woorden. En dat per direct dit stopt. Vandaag weer 10 euro in rekening gebracht. Kan in mijn app store niks vinden om het op te zeggen. Ik verwacht dat dit per direct stopt en
ik wil graag mijn 100 euro terug!! Hier hebben jullie totaal geen recht op.

Besvarelse fra Nl Prostreamers
Ook bij mij meerdere maanden een…
Ook bij mij meerdere maanden een afschrijving waar ik niet voor heb gekozen. Ik eis mijn geld terug, het is een dienst waar ik voor heb betaald maar niet voor heb gekozen. Alleen een sms ontvangen en daarna schrijft kpn gewoon maandelijks af.

!!Oplichters!! Prostreamers mobiele abonnement Tele2
11 juli 2023
Wat een oplichters!
Dit is absurd en niet acceptabel!!
Ongevraagd 10 euro per maand in rekening brengen. Kom ik nu na 7 maanden achter. Dat dit zomaar kan? Ik heb niks getekend, nergens toestemming voor gegeven en toch! Via automatische incasso voor mijn mobiele abonnement van Tele2. Echt schandalig.
Ik wil graag mijn 70 euro terug!!

Wat een oplichters!
Kom ik er achter dat sinds december 2022 elke maand 10 euro extra met de automatische incasso van mijn mobiele factuur betaald wordt.
Ik heb helemaal geen abonnement afgesloten bij Prostreamers! Ik wil mijn €80,- terug!
De berichtjes dat ik een abonnement zou hebben afgesloten zijn dan ook ik mijn spam box terecht gekomen.

Besvarelse fra Nl Prostreamers
Als reactie op de scammers
Als reactie op: "Reply from Nl Prostreamers".
Beste scammer,
Mijn bericht was niet aan u gericht.
Mijn bericht was bedoeld om bewustzijn te creëren van dit soort internet criminaliteit.
Ik heb niets met u te maken, en wil ook niets met u te maken hebben.
U bent een OPLICHTER die zonder duidelijke overeenstemming een abonnementsvorm via telecomaanbieders in rekening brengt.
Het enige wat ik aan u wil berichten, is om met deze praktijken onmiddellijk per ommegaand hiermee te stoppen.
[Edit] ik heb mijn geld teruggekregen. Heel vervelend, ik heb nooit een sms met dit bedrijf uitgewisseld, en ik blijf erbij dat het absoluut niet mag kunnen dat 3den ongewenst geld kunnen innen via de Telecom provider. Het lijkt hier te gaan om veelvuldige ICT blunders (ik ben niet de enige gedupeerde), en ik hoop dat dit bedrijf snel zijn zaakjes op orde zal krijgen, in plaats van excuus berichtjes te moeten posten.

Wat een oplichters!
Kom ik er achter dat sinds november 2022 elke maand 10 euro extra met de automatische incasso van mijn mobiele factuur betaald wordt.

Besvarelse fra Nl Prostreamers
Ineens wordt er 10 euro afgeschreven…
Ineens wordt er 10 euro afgeschreven omdat ik een abonnement heb afgesloten? Ik heb niks afgesloten! Wat zijn dit voor vreemde oplichterspraktijken! Hoe kan ik dit opzeggen??

Besvarelse fra Nl Prostreamers
Ook ik betaal al maanden een
Ook ik betaal al maanden een. Abonnement waar ik niet om heb gevraagd. Geen idee waar dit op gebaseerd is.

Besvarelse fra Nl Prostreamers
Zonder mijn medeweten of toestemming is…
Zonder mijn medeweten of toestemming is er geld afgeschreven door prostreamers via mijn provider. Dit is misselijkmakend en het kan toch niet zo zijn dat ik zonder aanmelding opeens een abonnement zou zijn aangegaan. Ik heb net gebeld en via het vage Belgische bandje het abonnement stopgezet wat ik überhaupt niet ben aangegaan. Ik verwacht geld terug te krijgen !

Gewoon oplichting!
Gewoon oplichting!! Mijn zoon betaald via kpn elke maand 10 euro voor niks. Hij heeft zich nooit aangemeld en afzeggen via E-bill lukt niet. Zit je eeuwig op het sms'je te wachten.

Besvarelse fra Nl Prostreamers
Onterechte kosten afgeschreven, daarna wel correct opgelost.
Zoals voorgaande reviewers: al 5 maanden worden kosten afgeschreven vanaf mijn telefoonabonnement voor diensten waar ik niet om heb gevraagd en nooit gebruik van heb gemaakt. Ik heb ook nooit toestemming gegeven voor het gebruiken van welke dienst of abonnement dan ook. NL Prostreamers Neem aub zo snel mogelijk contact op om dit op de enige juiste manier af te handelen.
Edit 15/05: Nadat ik bovenstaande bij NL Prostreamers heb aangegeven zijn de genoemde afgeschreven kosten teruggestort en daarmee is het wel correct opgelost.

Besvarelse fra Nl Prostreamers
Wat een stelletjes oplichters zijn…
Wat een stelletjes oplichters zijn jullie! Hier wederom, geen enkele aanknoppingpunt voor deze zogeheten dienst/abo? Voor wat? Ook ik heb me nergens voor ingeschreven! Sowieso geen toestemming gegeven. Graag z.s.m. geld terugstorten wat jullie afgelopen jullie van mij hebben gejat! Gewoon dieven zijn jullie.
Ik heb jullie mail gestuurd met mijn nummer!

Besvarelse fra Nl Prostreamers
Halen gewoon geld van abbo af
Halen gewoon geld van abbo af! Zonder dat wij getekend voor hebben!! Dit kan niet!

Diefstal door nl prostreamers
Komen er bij toeval achter dat er al vanaf januari elke maand 10euro bij kpn online wordt afgerekend voor abonnement dat we nooit hebben afgesloten. Ik heb jergens voor getekend.
Stiekem hoor en geld terug is erg ingewikkeld.

Besvarelse fra Nl Prostreamers
Inmiddels voor een 4e keer €10…
Oplichterspraktijken!!!! Inmiddels voor een 4e keer €10 afgeschreven voor een abonnement die ik niet eens af heb gesloten!? Mijn vraag is hoe doen jullie dat???? Waarop zou ik geklikt moeten hebben en waar heb ik toestemming gegeven??? en wil graag mijn geld terug !!! In totaal nu dus €40

Besvarelse fra Nl Prostreamers
Na eerder een klacht te hebben…
Na eerder een klacht te hebben geschreven presteren jullie het om gewoon nog eens 2 keer 30 euro af te schrijven, ipv de 30 euro uit te betalen die jullie onterecht hebben afgeschreven!

Vieze oplichters
Vieze oplichters! Nooit een abonnement afgesloten en er is gewoon al 4 x €10,- afgeschreven bij de factuur van kpn.

Besvarelse fra Nl Prostreamers
Nooit iets afgesloten en alsnog wordt…
Nooit iets afgesloten en alsnog wordt er maandelijks 10 euro van de rekening van mijn moeder afgehaald. Vreselijk dat je zulke kwetsbare mensen hier mee moet lastig vallen.

Besvarelse fra Nl Prostreamers
Ineens een abonnement waar ik me niet…
Ineens een abonnement waar ik me niet voor heb aangemeld. Oplichting dus, dit krijgt nog staartje

Besvarelse fra Nl Prostreamers
Læs mere om andre typer anmeldelser.