Neurokirurgisk Smerteklinik Anmeldelser 14

4,5

1. Privathospital
  2. Specialiseret klinik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Neurokirurgisk Smerteklinik er den eneste lægeklinik i Danmark, der tilbyder kirurgisk behandling for kroniske smerter og hovedpine. København og Aarhus

4,5

Top professionel og dygtig læge

Top professionel og dygtig læge. Tom er en fagligt velfunderet og meget grundig neurokirurg. Han giver en grundig behandling af patienten med stor respekt og anerkendelse. Jeg har sjældent været ved en læge med så stor kompetence. Behandlingen med medicinsk botox ved brug af EMG, mod smerter pga dystonisk aktivitet I muskler, efter ulykker, har været over al forventning. Stor taknemmelighed herfra.

22. februar 2026

Hovedpine Mirakel

Personalet var venlige og særdeles professionelle, så man følte sig helt tryg ved behandlingen.
Det virkede næsten som et mirakel, da en enkelt GON blokade fik min hovepine til at forsvinde i 14 måneder, så nu har jeg fået en ny tid.

1. august 2023

Kæmpe advarsel

Enig med alle de dårlige anmeldelser her på siden. ”der blev ikke lytte til en”, ”rapporten ikke stemmer overens med selve undersøgelsen”, ”der er ikke overensstemmelse med det, der skrives flot om på hjemmesiden, og det der reelt sker under et besøg”.

Jeg har ikke fået den ydelse ved første konsultation, som jeg blev lovet på hjemmesiden og ved telefonisk henvendelse inden bestilling af tiden.

Meget informativ hjemmeside, og jeg havde store forventninger til den første konsultation, men sidder tilbage og har betalt for en første konsultation, der intet er værd. Samt ved efterfølgende kontakt til klinikken bliver så dårlig behandlet, og de undviger at svare på mine saglige kommentarer samt jeg bliver fuldstændig affærdiget.

’ ”Henvisningsårsag” som meget udførligt skrevet i patientskemaet inden konsultationen, er ikke gengivet korrekt i journalen. Konsultationen blev konstant drejet over på en tidligere diagnose, som ikke var årsagen til, at jeg kom. I løbet af samtalen gjorde jeg opmærksom på det, men blev afbrudt og fik at vide, at vi kom tilbage til det. Det skete ikke, da tiden så var udløbet. Der blev ikke lyttet til mig. På deres hjemmeside står at ”sidste del består af samtale om diagnose og behandlingsmuligheder”. Det fik jeg ikke og står heller ikke i journalen, som jeg fik efterfølgende.

’ Mange informationer som jeg selv oplyste til konsultationen (bl.a. tidligere behandlinger, datoer samt type af smerter) er fejlagtig gengivet i journalen. Ved henvendelse til klinikken, vil de ikke rette det.

’ På hjemmesiden står ”Er du ikke tilfreds med den sundhedsfaglige behandling på Neurokirurgisk Smerteklinik, vil vi meget gerne høre om dette direkte fra dig.” Det er så ikke korrekt. De imødekommer ikke patienter efterfølgende. I stedet lukker forløbet og skriver, at regningen nu forfalder.

Dårlig behandling af patienter, der har smerter og er i en meget sårbar situation. De lover noget og leverer det ikke, og afviser en ved henvendelse. Jeg har kontaktet ”Styrelsen for patientklager” og vil opfordre andre til at gøre det samme, hvis dårlig oplevelse med klinikken. Havde ønsket jeg havde læst Trustpilot og afholdt mig fra at kontakte klinikken.

5. december 2022

God behandling

God behandling, gode råd, god forståelse. Vældig brugbart at man kan få de behandlinger, som Hovedpinecentrene ikke gider give en, men som hjælper kolossalt.

5. maj 2022

Behandlingen reddede mit liv

Jeg opsøgte Frederikke efter halvandet års fejlslagen diagnosticering og behandling for hortonshovedpine i det offentlige, læger, neurologer og smerteklinik i Århus. Jeg havde afprøvet al medicin og standardbehandling og mit håb var ude, ligesom mit funktionsnivesu.
Hun lavede en grundig udredning, fremlagde flere behandlingsmuligheder efter én session. Efterfølgende fulgte hun mig i medicinsk behandling for de komorbide smeter jeg havde i nakken.
Efter første samtale tilbød hun at henvise mig til second opinion til Rigshospitalet, hvor de er specialiseret i hortonshovedpine. Selvom hun bare kunne have beholdt mig isin egen praksis og tjent penge på mig. Noget jeg selv havde forsøgt at komme til af flere omgange men havde fået afslag.
Imens jeg venter på min tid får jeg en forfærdelig klyngeperiode, som ikke kan slås ned. Her ligger hun botoxbehandling på mig og dét får mig ud af min klyngeperiode.

Siden da er jeg blevet vurderet på Rigshospital - udelukkende pga den henvisning hun skrev! - og jeg er blevet komplet velbehandlet og symptomfri.

Frederikke blev min billet til at få mit liv tilbage. Det var ALLE!!!! pengene værd. Hendes visensniveau, service og ordentlighed og grundighed er hver en krone værd.

Tak til Frederikke, for at redde mit liv.

8. december 2021

Desværre ikke brugbart

Første konsultation var en positiv oplevelse, men derefter var det, desværre, ligesom at være tilbage i det offentlige system.

Der blev ikke lyttet til en, der blev ikke fulgt op på tingene og selvom jeg flere gange prøvede at få en konsultation hos lægen (som jeg selvfølgelig skulle betale for), lykkedes det ikke.

Så med mindre du har for mange penge, kan jeg ikke anbefale at bruge neurokirurgisk smerteklinik.

10. juni 2021

Jeg har været enormt glad for mit…

Jeg har været enormt glad for mit forløb. Kan virkelig anbefale NKSK. Man prøver en masse ting af som kan tage år at få lov til i sundhedsvæsnet. Også er Frederikke meget professionel og venlig som dagen er lang.

27. maj 2021

Bedre end egen læge.

Klinikken ligger ikke på den lade side. Man kan kun forvente, der sker noget i forløbet her. Bedre end min egen læge og tager en seriøst.

19. januar 2021

Spild sf tid

Rigtig flot hjemmeside mend mange informationer. En meget veltalende personen i klinikken, on det er længde vides ikke da det ikke har været muligt finde at fine cv eller udgivelser på lægen.
Der er ikke overensstemmelse med det, det skrides flot om på hjemmesiden, og det der reelt sker under et besøg.

11. marts 2020

Tjek rapporten der bliver sendt til…

Tjek rapporten der bliver sendt til forsikringsselskabet grundigt igennem, da rapporten ikke stemmer overens med selve undersøgelsen eller det skrevne i fht. hvad du har oplyst lægen om.
Lægen samarbejder med forsikringsselskaberne og skriver nøjagtig de samme konklusioner i adskillige borgeres journaler/rapporter, at der ikke kan påvises årsagssamenhæng trods det at andre speciallæger er kommet frem til en helt anden vurdering!

23. januar 2020

Er dette din virksomhed?