Ikke som det plejer
Det plejer at være mega lækker sushi, men i dag fik vi nogen med laks der smagte af havvand og kold sushi.
Altid god mad og god service. Kvaliteten af fisken er i top 👍 super lækkert
Endnu en super god oplevelse hos Niso sushi, nu Kings, i Fredericia. Altid friskt og lækkert, super betjening. Kan varmt anbefales.
Jeg kan ikke engang give resturanten en stjerne 😡
Maden som man bestilte som hovedret, endte på båndet der køre rundt 😡 så andre kunne tage det istedet. I talte det over personalet og de svarede at det jo bare kom på båndet 😡😡 der kom intet nyt på båndet, det var bare det samme der kørte rundt...
Dårlig mad samt betjening. Bordet blev lige pludselig ikke ryddet. De havde mere travlt med og snakke samt se som om de skulle vise de havde travlt. Vi var kun mig og min søn tilsidst. Der var bananfluer inde ved maden på båndet 😡 hvor klamt 😡😡😡 kan så absolut ikke anbefale og spise der.
God modtagelse, nem bestilling med tablets, godt udvalg i running sushi, samt kvalitet. Prisen matcher oplevelsen.
God service, meget opmærksomme.
Jeg har været der nede og spise i aften. De var dog ret langsomme om at tage imod os i døren trods der langt fra var fuld hus. Desuden må jeg sige at Hår i maden og en lilleflue gemt mellem 2 stk sushi , det er altså ikke guf 🤢.
Det var rigtig klamt faktisk.
Trods vi gjorde personalet opmærksom på det så blev der smilet og sagt det beklager jeg og så var den ligesom afsluttet.
Personalet var dog venlige og var gode til at få bordene ryddet.
Vi kan intet sige om maden, men vi kom til en låst dør på trods af bekræftet booking efterfulgt af 2 reminder om, at vi havde bestilt bord. Det er no go.
Jeg har ALDRIG! Betalt 650kr for mig og 11årig datter, for en Kina” buffet. Dette er direkte at platte på folk jo.
Det var rent røveri.
Bestilte take away til familiens aftensmad, og det var utroligt frisk og lækkert. Personalet er meget søde og venlige. Vi fik tilmed kage og frugtsalat med uden beregning. Kan kun anbefales.
Min kæreste og jeg var nede og spise running sushi på Niso. Hvor vi fik en utænkelig god service. En medarbejder kom og spurgte hvilke sushi-varianter vi foretrækker. Han var supersød og spurgte altid ind til om vi manglede noget. Han gav os et menukort hvor vi kunne bestille speciellavet sushi varianter så vi kunne få lige det vi kunne tænke os. Medarbejderen Zuqin gik over alle forventninger, og det er klart værd at besøge Niso-sushi igen.
Vi kan klart anbefale at tage der ned.