Vi bestilte dagens menu, som var italienske forretter, efterfulgt af kalvefilet med fyld af skinke, asparges og ost og til sidst tiramesu. God betjening som hele tiden kredsede for os og sikred... Se mere
Ved ankomsten blev vi modtaget med stort smil fra en venlig tjener. Vi var alle meget tilfredse med den blandede forret, som bestod af forskellige frisklavede små antipasti med vitello ton... Se mere
Andre kiggede også på
Fin mad, dårlig betjening
Jeg havde købt en Sweetdeal med 4 retter. Jeg kom ca 20 minutter før den reserverede tid og kunne ikke få lov til at sætte mig, selvom restauranten var tom. Det var heller ikke muligt at bestille en drink og sidde udenfor i ventetiden.
Tjeneren virkede både sur og gnaven og ikke særlig serviceminded.
Maden var super lækker, og der var ikke noget at udsætte på den.
Mht drikkevarerne må jeg konstatere, at det var verdens mindste Aperol Spritz, jeg fik serveret til en pris på 70 kr.
Derudover kunne man forvente, at der ikke var udsolgt af cola zero allerede kort efter åbningstid.
Jeg kommer bestemt ikke igen.
Alt var stort set i orden
Alt var stort set orden. God italiensk restaurant til prisen. Enkelte af retterne manglende en smule balance mellem mængden af balsamicoeddike og de andre elementer.
Hyggelig restaurant
Hyggelig restaurant, super søde tjenere, lækkert og velsmagende mad. Italiener med alt hvad der følger med, afslappende atmosfære.
Værste oplevelse en tjener der tøffer…
Værste oplevelse en tjener der tøffer rundt og roder sig i sit fedtede hår mens han serverer,modtager mønter og vasker eller spritter ikke sine hænder,1 time og 15 min før man fik serveret en tomatsuppe på dette tidspunkt var vi 4 gæster i restauranten,tomat suppe er så en sjat tomatsuppe med 4 hele sherrytomater i.desserten der bestilte vi is med likør over og fik 2 kugler vanille is slut ingen pynt af nogen art. Meget laaaannnnngggsom betjening stedet var mere end nusset ligeså personalet.tjeneren mindede om te bakkemanden fra toomb raider lige så sløv og snøvlende
Italiensk hygge
Super hyggeligt sted, en herlig betjening med humor og glimt i øjet.
Rigtig dejlig mad.
Et lille stykke Italien vi nød meget, nu hvor corona gør, at vi ikke kan tage der ned på ferie.
Fremragende familierestaurant med…
Fremragende familierestaurant med autentisk italiensk køkken. Søde og humoristisk betjening.
Ægte Italienere.
Aftensmad efter biograf tur. Ægte Italienere der snakker med deres kunder. Sublim vin. Pizza for første gang her. Er nu ked af at de ikke levere. Stemning uden stærk strøm, krom og spejle. Tiramisu og "avec". Atmosfære i overflod. Man føler sig velkommen og velbetjent. Og så til at betale! Bedst i test.
Nino e Franco
Italiensk mad, som italienere spiser den. Dejlig atmosfære, hyggelig betjening med varme og humor. Godt sted!
sløv betjening/middelmådig mad
Vi havde bestilt fødselsdagsmiddag med fri bar og 4 retter.
Vi blev vist hen til bordet med det samme, men måtte vente i 20 min på at afgive vores ordre, vi bestilte da et glas rødvin, cola og øl. 10 min. efter kom sodavand og øl- rødvinen kom først længe efter og den var meget kedelig/nærmest terpentin. Maden var okay, temaet var rødkål hele vejen igennem undtagen på desserten- der lå revet rødkål ud over forretten som bestod af 6 små appetizers - de var okay. Mellemretten som var ravioli med salvie og smør var rigtig god og kan anbefales. Hovedretten var igen rødkål i små stykker og et stort stykke som pynt- min teori er- hvis ikke det skal spises skal det ikke være på tallerkenen. Kødet var godt, men grønsagerne som bestod Af gennemkogt squash og 1 asparges var meget kedeligt. Desserten var meget kedelig, pannacotta med syltetøj og en kugle kaffeis som var krystalliseret. Vi fik 2 sodavand/2 øl/2 glas vin- der var ingen der spurgte om vi ville have hvidvin til forretten eller kaffe og cognac til desserten. Tjeneren forstod næsten ikke hvad vi sagde- og glemte når vi havde bedt om noget- hvilket gjorde at vi gav op- betalte og tog hjem, vi kommer ikke igen- øv
Skøn italiensk middag
Skøn italiensk middag, stedet er autentisk og lige til. Priserne er passende og der er intet at klage over.
0 stjerner!
0 stjerner!
Hvis jeg kunne give 0 stjerner, havde jeg valgt dette.
Ubehøvlet, flabet og uforskammet betjening. Vi blev serveret af ejeren af stedet som simpelthen var så ubehøvlet at jeg aldrig har oplevet noget lignende.
Det var et earlybird tilbud, og vi skulle fejre min fars 64 års fødselsdag. Jeg kan nærmest ikke huske maden, fordi betjeningen var det mest uforskammede jeg har oplevet til dato, hvorfor det overskyggede alt. Så meget at min far fødselsdagsaften vil blive husket som en rigtig øv aften.
Hold jer fra dette sted!
Tvivlsom oplevelse, - kan ikke anbefales.
Netop hjemvendt fra en tvivlsom oplevelse. Mad som bar præg af at være til dels præfremstillet. Utrolig dårlig og uvenlig betjening. Havde ikke den rosé-vin som var angivet på kortet, under påskud af at det jo var en sommervin. Glemte det bestilte vand og var næsten umulig at få kontakt til.Trods flere forsøg lykkedes det ikke at få en omgang Irish Coffee. Kan ikke anbefales.
Dejlig mad og super oplevelse
Italienske autentisk mad og venlige imødekommende værter.God italienske stemning.Både kødretter og pastaretter er utrolig velsmagende og tilberedt af friske råvarer,hvilket tydeligt kan smages.En fornøjelse.
Aldrig mere, dårlig betjening og dårlig mad.
Vi havde 4 bestilt en 4 retters igennem earlybird til 259,-
Menuen hed
Forret: Carpaccio
Hovedret: Ravioli
Hovedret 2: Tounedos
Dessert: trøffelis
Forretten var desværre smagsløs, raviolien var også smagløs og virkede som hvad jeg kunne købe selv i en butik, Tounedosen var ret mør og smagte godt. Isen smagte desværre af en generisk købe chokolade is.
Vi bliver betjent af ejeren der virker ret flabet og ret ubehøvlet, der var ikke ret mange kunder men alligevel virkede personalet fjern og ligeglad når de stod og hængte ud midt i resturanten. Da vi spurgte efter mere brød blev vi råbt ud i hele resturanten, hvorfor vi skulle have det og at det ikke var morgenmad de serverede. Vi måtte også rykke 4 gange efter en cola før den kom.
Væggen op af vores bord var sprøjtet til med hvad jeg håber var cola fra en tidligere gæst, samt Toilet forholdet var ikke imponerende.
Hver gang vi fik en ret blev der ikke oplyst nogen om selve retten, og til kødet blev der heller ikke spurgt hvordan den skulle tilberedes.
Vi har 4 gange før brugt earlybird til restauranter i samme prisklasse, og alle gange fået en 5 stjernes behandling.
Sådan blev set desværre ikke igår.
Fantastisk god mad og i rigelige mængder.
God betjening som hele tiden kredsede for os og sikrede de ønskede pauser i de store mængder mad.
Månedens vin, passede perfekt til menuen.
Kommer helt sikkert igen.
Fantastisk oplevelse!
Autentisk Italiansk mad lavet lige fra bunden med friske råvarer, god vin og atmosfære. Vores søde og serviceminded tjener har gjort vores oplevelse endnu mere speciel. Kan klart anbefale til en romantisk aften eller en hyggelig aften med familie.
Én gang og ALDRIG mere.
Havde købt fire sweetdeals lydende på tre retters menu til 149,-
Havde bestilt bord til lørdag aften. Ankom og blev mødt af meget uengageret tjener, hvis kropssprog tydeligt ønskede, vi havde fundet et andet sted at indtage vores aftensmad.
Vi sad i små 40 min og ventede på forretterne.
Til tre af forretterne hørte trøffelolie. Det var der ikke. Da vi påtalte fejlen, fik vi den forklaring, det var der så mange, der ikke brød sig om, så det havde de droppet. Vi insisterede dog på at få den, hvortil tjeneren tvært svarede at vi også kunne få sennep og ketchup. Den fjerde forret var også forkert. Fik andet end det bestilte. Valgte dog at se gennem fingrene med det, da vi frygtede, det ville tage meget lang tid at få en ny forret.
Ifølge tilbuddet kunne vi få lammemørbrad. Det kunne vi så ikke alligevel. Tjeneren påstod, det var helt og aldeles umuligt at skaffe disse mørbrad. Kunne meddele ham, dem kunne man få rigtig mange steder. Så var årsagen pludselig, de kostede 490 kr pr kg. Så vi ikke som vores problem. De havde jo selv lavet tilbuddet/menuen. ( på trods af de ikke vil servere retten, har jeg d.d. modtaget mail om selvsamme tilbud fra restauranten, hvor én af hovedretterne er LAMMEMØRBRAD )
Vi kunne få lammekrone i stedet. Vi accepterede....og fik lammeryg, der end ikke var skåret ud.
Desserten var uden fejl. Stor ros for det.
Maden vi fik, var i orden. Det er ikke den, jeg klandrer. Udelukkende den lade og arrogante/uforskammede tjener, der er skyld i den dårlige bedømmelse. Ud fra et billede på væggen fornemmer jeg, det oven i købet er ejeren af stedet, der udviser denne opførsel over for sine gæster.
Ét står fast. Ingen af os fire kommer der igen og kan på ingen måde anbefale stedet.
Super oplevelse :-)
En rigtig dejlig oplevelse. Maden smagte fantastisk. Lavet fra bunden. :-). Meget imødekommende personale. Et hyggeligt sted som helt sikkert kan anbefales. Vi skal ihvertfald derhen igen.
Dejlig mad
Fantastisk Italienske restaurant,er det bedste steder vi nogen sinde har spist, man smager tydeligt,at her tale om ægte italienske mad fra bunden lavet med friske råvarer.Personalet yder en yderst dejlig service,kan klart anbefales.
Uengageret betjening
Vi var kørt fra Helsingør for at få en god aften i København og den skulle starte med lidt god mad.
Lad mig starte mef at sige, at maden på restauranten var fin nok - ikke prangende og lækker, men OK.
Betjeningen derimod var elendig.
Tjernerne var klædt i noget der lignede hverdagstøj og modtagelsen af os, føltes lidt som om at vi var kommet ulejligt på trods af at vi havde bestilt bord og var de første gæster denne aften.
Vi fik anvist et bord med to menukort og så forsvandt tjeneren, uden et ord sagt.
Da han kom igen spurgte vi til en forret, som vi ikke forstod indholdet af. Tjeneren svarede: "forskellige ting, det er lækkert" - mere kunne vi ikke få at vide.
Da maden kom, blev den nærmest kastet på bordet og væk var tjeneren igen. Det samme skete med kaffen og desserten. På intet tidspunkt blev vi spurgt om maden smagte godt, om der var noget vi manglede eller andet.
Det meste af tiden var der 3-4 andre borde der var optaget og restauranten havde 3 tjenere så travlhed kan næppe være en undskyldning.
Vi betalte og forlod restauranten uden at modtage en hilsen fra personalet.
En skuffende oplevelse og ikke et sted jeg vender tilbage til.