Vask ikke jeres biler i Uno-X vaskehaller.
Jeg har detsværre haft denne kedelige oplevelse med en vaskehal i Holbæk på Roskildevej, og en Uno-X vaskehal -
Vaskehallens maskine en Ninki model starter fint op men der kommer ikke vand på bilen og vaskemaskine begynder at opføre sig mærkeligt og køre bestemt ikke som en sådan en plejer, vi kikker nøje igennem porten og kan se maskine ikke helt kan bestemme sig for hvad den vil og jeg ser mig straks om efter et nødtryk, som første gang ikke virker og ser så at min hækspøjler er revet af i vasken, det er væl og mærke en bilen er født med og er blevet vaske i vaskehaller mange gange uden nogen bøvl - vi melder starks skaden til Ninki Skadecenter som blankt afviser at det er sket i deres vaskehal - og vi står nu selv og skal betale bulerne og spøjlerne på skaden af vores køretøj.
Det siger også der er en video af forløbet, men den kan vi ikke få lov til at se ??.
det skal siges at vi ikke helt ved hvem der ejer vaskehallen der står Uno-X på vaskehallen men det viser sig det er Ninki der står for dem??.
og vi kan ikke få oplyst hvem der ellers står for det og denne vaskehal er ubemandet.
Ja vi bruger ikke dem mere og vil bestemt råde andre til at gøre det samme, og vi vil se os om efter vaskehaller som Ninki ikke har noget med at gøre..