Nineteen Student Anmeldelser 85

TrustScore 4.5 ud af 5

4,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag rekommenderar verkligen nineteen. Dem hjälpte mig att få den bästa möjliga studenten. Min studentmössa var alldeles för liten som jag beställt från annat företag. Men oavsett så tvekade dem aldrig... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Rekommenderar starkt Nineteens mössor ifall du vill ha en mössa med flera defekter och kundtjänst som slutar svara! Rekommenderar ännu mer ifall du uppskattar sena leveranser!🤩🤩

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk köpupplevelse! Fick hjälp från fantastiska Ella och Axel på min mössprovning där de hjälpte mig hitta rätt storlek och inspiration till min mössdesign. De var väldigt kunniga inom det dem g... Se mere

Virksomheden har svaret

Kontaktoplysninger

4,6

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

Har besvaret 33 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bra pris

Bra pris, bra leverans, nice hattar

13. februar 2026

Besvarelse fra Nineteen Student

Hej Isak! Kul att du gillar våra hattar.. det gör vi med!! :)

Hoppas du får världens bästa student! Lycka till med allt i framtiden!💙🤩🥳 Bästa hälsningar, Nova Lisa och hela teamet på Nineteen Student

Nöjd

Nöjd, allt var bra. Inget att klaga på

13. februar 2026

Besvarelse fra Nineteen Student

Vad glada vi blir!! Ha så kul på studenten🎉

Så himla nöjd

Så bra priser på studentmössor, fixar verkligen de bästa alternativen för studenter och alla på nineteen är så trevliga!

11. februar 2026

Åhh tack snälla Tilda!! Lycka till med studenten!🩷🥳

Duktiga mössutprovare

Nineteen var på min skola i år, jätte duktiga och professionella mössutprovare!

23. oktober 2025

Åh tack fina du!!

Bra Jobbat Nineteen

De gör ett bra jobb med att erbjuda studentmössor.

4. februar 2026

Besvarelse fra Nineteen Student

Hej William! Tack snälla vi blir så glada!!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Så trevliga och hjälpsamma!!

Så trevliga och hjälpsamma!!

4. februar 2026

Besvarelse fra Nineteen Student

Hej Elsa! Vad snällt sagt! vi blir så glada!!

Fantastisk studentmössa

Fantastisk studentmössa! Galet bra pris och grym service!

Besvarelse fra Nineteen Student

Hej Otto! Tack snälla vi blir så glada!!

Riktigt sjyssta mössor!

Riktigt sjyssta studentmössor! Sjukt trevlig säljare!

Besvarelse fra Nineteen Student

Hej Fabiam! Tack snälla vi blir så glada!!

Klass mössor

Besvarelse fra Nineteen Student

Hej Douglasss! Vad snällt sagt! vi blir sååå glada!!
Hoppas du får världens bästa student! Lycka till med allt!💙🤩🥳 Bästa hälsningar, Nova Lisa och hela teamet på Nineteen Student

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fick ingen bokningsbekräftelse..Har…

Fick ingen bokningsbekräftelse..Har försökt maila för att fråga vad som händer men det kommer inget svar. Har ingen aning om bokningen gått igenom eller ej!

24. november 2025

Besvarelse fra Nineteen Student

Åh vad tråkigt att höra!! Så ska det självklart inte vara! Om du mailar till mig på vår kundtjänst info@nineteenstudent.se så kan jag skicka en ny orderbekräftelse till dig!! Hoppas att du kommer bli nöjd med din studentmössa och får en fantastisk student. Hej Måns! Vad snällt sagt! Tack snälla vi blir så glada!! Lycka till med allt!💙🤩🥳 Bästa hälsningar, Nova Lisa och hela teamet på Nineteen Student

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.