Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

This site mentions news that is either purposefully ignored by mainstream media or is misrepresented.The site gives you "the story behind the story".

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

For me, it is essential to be able to check the sources of the news. Nine for News gives this. Mainstream newspapers often cite only the same source they use, such as a single official office. In... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Deze site is een verzameling van tweets van een voormalig neuroloog, huisarts, schrijver, rechtsfilosoof, journalist, onderzoeker e.a. ooit zogenaamd hoog opgeleide mensen, die blijkbaar niets anders... Se mere

Virksomhedsoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Whistleblower site

3. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Referring to the sources they use

In the Netherlands, the ANP, DPG Media, Mediahuis, Reuters/AP, platforms like Google, Facebook, and their own journalists and correspondents.
This experience is from the moment we got to know Nine for News, years ago..

8. december 2025

Alleen desinformatie

Alleen desinformatie.
Je ziet het vaak al aan de titel.
Rechts gebrabbel uit de onderbuik.
Er worden wetenschappers genoemd die veelal in de academische wereld uitgerangeerd zijn. Maar ja bij de lezers van deze site is wetenschap ook maar een mening.
Snappen ook niet hoe wetenschap werkt en hoe te duiden. Daar moet je immers moeite voor doen.
Kortom lees een fatsoenlijke krant die alle kanten belicht en journalistiek onderzoek heeft gedaan, dan kom je al een heel eind.

12. august 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Toch niet zo slecht als wordt gesteld

Ook ik ben een regelmatige bezoeker van Nine for News en voorzie op deze site sommige artikelen ook van commentaar en wordt overigens gewoon geplaatst. Het is wat kort door de bocht, te stellen dat het lezersniveau niet veel verder gekomen is dan de 6e klas lagere school. Zeker, sommige commentaren zijn dom en tenenkrommend en ook nog eens in uitermate slecht Nederlands geschreven-er is soms geen touw aan vast te knopen!- hetgeen meer een bewijs is dat er kennelijk iets goed fout zit met het taalonderwijs in Nederland en is daardoor de (veelal jonge) reageerders niet geheel te verwijten. Het verschil tussen ouderen en jongeren is hierin duidelijk waarneembaar!. Overigens kom je dit overal tegen en niet alleen op 'alternatieve' platforms.
Om tot de kern te komen: zou het niet zo kunnen zijn, dat sites zoals NFN in het leven zijn geroepen daar waar de MSM het liet afweten?. Waarbij ik niet beweren wil, dat sites die een ander geluid laten horen altijd gelijk hebben maar zie het meer als het belichten van de achterkant van het nieuws. Maar laten wij vooral elkaars mening blijven respecteren, wel of niet voorzien van spelfouten...

1. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tegengeluid voor de mainstream media die niet meer oprecht en eerlijk zijn

Gezien het feit dat de mainstream media alleen naar buiten komt met hun eigen "waarheden" is Ninefornews de website die een tegengeluid laat horen en met goede bewijzen komt van dat tegengeluid. Wat eerst gezien werd als wappie voer blijkt gewoon de waarheid geweest te zijn. Veel mensen willen die waarheid niet weten en daarom kraken ze deze site af. Totdat ook hun ogen open gaan..... Ik hoop dat de site het hoofd boven water kan houden want er wordt vanalles gedaan om hen het zwijgen op te leggen. Bedankt Ninefornews voor alles wat ik mede dankzij jullie te weten ben gekomen!

25. juni 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nog geen desinformatie tegen gekomen…

Nog geen desinformatie tegen gekomen hier, allemaal feiten. Het aanhalen van meningen op X zijn irritant. Verder passen ze helaas ook censuur toe op reacties, waar ze de overige media altijd van beschuldigen. Maar kortom een waardevolle nieuwsbron.

2. juni 2025

Manipulatieve site van haat

Wat je op Ninefornews ziet is steeds weer dezelfde herhaling van dezelfde polariserende manipulatie. Het enige doel: zo veel mogelijk ongenoegen, ontevredenheid en haat aanwakkeren.

Halve waarheden, misrepresentaties, dingen uit de context of gewoon kant en klare fantasie, alles is geoorloofd.

En de mensen uit de vaste kliek aan figuren die dagelijks in de artikelen met een eigen quote de haat nog extra komen aanwakkeren hebben allemaal een eigen persoonlijke vete met de overheid gehad of zitten sowieso vuistdiep in de complotkont.

Wie een ander geluid laat horen wordt per direct permanent geblokkeerd. En zo is het vrije nieuws dat Ninefornews claimt te zijn in werkelijkheid èèn grote censuur en echokamer.

De simpele zielen die dat allemaal prachtig vinden komen dat vervolgens ook hier melden, maar komisch is dan weer dat ze inhoudelijk niets te melden hebben en niet verder komen dan simplistische oneliners.

2. juni 2025

9fornews pleegt dezelfde censuur waar ze de msm van beschuldigen

als ik iets schrijf wat niet naar jullie mening, de mening van 9fornews gezind is… wordt het niet geplaatst… heb ik gemerkt. En hiermee… met dit gedrag doet u in feite hetzelfde als de massamedia kanalen, namelijk iedereen censureren en uitslluiten dat niet in lijn is met de propaganda of agenda.

Want als ik hier nu ook de voordelen ga benoemen van een 15-minuten stad of autovrije stad, dan word de reactie niet geplaatst… maar waarom moeten reacties op een internetplatform altijd gecensureerd worden? Zijn we niet allemaal in evolutie en met elkaar en van elkaar aan het leren over wat werkt en niet werkt?

Is het niet heel kinderlijk om alle andersdenkenden te censureren,
denkt u echt dat dat de manier is?
Ik geloof van niet, ik geloof in een samen maatschappij, oké anderen onnodig beledigen of andere niet zuivere intenties zijn niet oke, maar mijn intentie is dat wel, ik zit ook niet juist… niet altijd… maar al kunnen we dat niet met elkaar uitzoeken in verband met de censuur voering van uw redactie, dan voelt dat voor mij zo oneerlijk en het zou eens niet om jou of mij moeten gaan, maar misschien ook de lef hebben om sommige zaken op een natuurlijke wijze, natuurlijke en vrije discussie … te laten ontstaan. want mijn intentie is puur en ik heb absoluut niets tegen Ninefornews.
Ik kan de redactie van ninefornews ook niet bereiken.

15. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alternatief nieuws in een wereld waar…

Alternatief nieuws in een wereld waar de MSM een sturende functie heeft en als spreekbuis van de overheid en andere belanghebbenden Msm is totaal gefinancierd door de Eu overheid en NGO,s de publieke opinie wordt gestuurd met nieuws over klimaat en oorlogs propaganda.

17. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Over censuur en/of framing gesproken, zeg...

Ook ik heb op NineForNews een reactie geschreven met een eigen kritische mening, deze paste blijkbaar niet in het straatje van NineForNews. Men kon eigenlijk al raden dat m'n reactie niet geplaatst zou worden, want deze had geen papegaaien-effect namelijk.

Zelf schrijven zij, daar op NineForNews over 'mainstream-media' dat deze graag de boel / info / nieuws en/of dergelijke verwanten berichtgevingen... censureren en/of framen - maar... laat nou net, ditgeen, dat ze daar op NineForNews het toch echter zelf ook doen.

Iedereen praat elkaar na en dat lees je héél véél in de reacties terug. Heb je een totaal andere mening - dat keurig binnen perken en zonder haat valt - dan plaatst men daar je reactie echter niet.

Nog sterker je IP-adres wordt ineens geblokt, zodat je helemaal niks meer kunt lezen. Ach, hoeft ook niet... een waardeloze site dat opgericht is, voor hen eigen klik-gewin (verdien-model) en veelal berichten via X (twitter), YouTube-nonsens, ed.. bijeen verzamelt om zo even vlug een blogje te schrijven.

Links / Rechts nieuws, ik ben niet voor Links en niet voor Rechts, soms met punten eens en soms oneens. Heb zelf zo m'n eigen kritische meningen namelijk. Maar was zo nu en dan, best entertainment, om wat aan onzin en/of nonsens te lezen :-)

28. marts 2025

Domme wappie site

NineForNews pronkt met termen als 'onbevooroordeelde informatie' en steekt met zinnen als 'wij belichten vele onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken' en 'op ons platform is voor elke mening een plaats' op voorhand een paar veren in de eigen reet.

In werkelijkheid is NineForNews een misleidende, manipulatieve, haat zaaiende en ophitsende extreemrechtse echokamer die zich bewust schuldig maakt aan alles waar ze de mainstream media zelf van beschuldigt. Uit een vaste kliek extreemrechtse populisten mag dagelijks iemand de artikelen van oneliners voorzien waarna in de comments de boel wordt gepapegaaid door mensen die laten zien groep 6 niveau Nederlands nooit bereikt te hebben. Ruimte voor andere meningen is er al helemaal niet, want censuur viert hoogtij op NineForNews.

Maar laat dat nou precies het doel zijn omdat daarmee de vaste kliek volgelingen zuiver blijft en wordt gevoed in hun eigen overtuigingen. En zo ontstaat een dagelijks theaterstuk van het Dunnig-Kruger effect in de reacties waarbij de ene na de andere wappie met de meest kansloze opmerkingen komt verkondigen dat hij of zij het allemaal wel weet.

En zo is NineForNews niet meer dan een digitale makelaar die vraag en aanbod van domheid, intolerantie, haat en ontevredenheid bij elkaar brengt om er vooral zelf financieel beter van te worden. En de waarheid? Die is nooit relevant geweest en is al lang en breed begraven onder een dikke laag complotpuin.

20. marts 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Op zoek naar de waarheid

Als kritische en zelfdenkende burger kan ik zelf wel uitmaken wat ik geloof of niet. Dat geldt trouwens ook voor berichten op tv of in de krant. Die ik helaas steeds vaker NIET geloof. Er worden gretig etiketjes geplakt op ninefornews en andere alternatieve media: 'Fake news', 'misinformatie', 'desinformatie'. Heel vaak onterecht. Neem nu Corona. Ninefornews was een van eersten om te wijzen op een lablek in Wuhan. Dat was een 'complottheorie', werd dan gezegd. Terwijl nu openlijk wordt toegegeven dat veiligheidsdiensten in Nederland, Duitsland en Amerika dat al in 2020 wisten én hadden gemeld aan de regering. Maar het werd in de doofpot gestopt. Virologen, politici en journalisten hielden jarenlang vol dat de vaccins efficiënt en veilig waren, ons of anderen beschermden tegen ziekte, overdracht van besmetting, hospitalisatie of dood. Talloze studies hebben intussen aangetoond dat van al die beweringen weinig of niks juist of waar was. Als ik op zoek naar de waarheid ben, schuim ik dus liever alternatieve nieuwssites af dan te vertrouwen op door de overheid betaalde media of zgn. 'factcheckers'. Dat geldt trouwens ook over klimaat, immigratie en genderkwesties...

18. marts 2025

Reactie op Sara de Jong

Er is tegenstand tegen het belichten van een andere narratief zodra die narratief niets meer is dan het verspreiden van haat & angst d.m.v. BS en leugens en dat, net zoals de waarheid, kunnen jullie niet accepteren.

Dat alle negatieve reviews voor jou identiek lijken zegt alles over jou, net zoals het feit dat je alle punten uit die negatieve reviews volledig negeert om de waarheid te ontlopen.

Aan allen die niet 'leven' vol haat & angst en die wel zelf nadenken en onderzoek doen: geloof niet in de leugens & BS van deze website en hen enkele vaste bezoekers.

13. marts 2025

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.