Här har vi en fantastisk coach som ser helheten med människan, både med kost, träning och den mentala biten som är otroligt viktig i en viktnedgång som han hjälper mig med. Han har otroligt mycket kun... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Som ett bra komplement till gruppträning har jag valt Niklas för PT-träning på gym. Niklas är engagerad och kunnig och anpassar träning till mina önskemål och förutsättningar. PT-timmarna med Nikla... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Personlig Träning & Online Coaching med 12 års erfarenhet. Jag värdesätter alla mina klienter och deras mål till en sundare och mer balanserad livsstil. Vare sig det handlar om att tappa några kilon i kroppsfett eller öka i muskelmassa så skapar jag en individuell plan för att nå det önskade målet. Jag har arbetat med allt ifrån nybörjare som aldrig satt sin fot i en gymmiljö till erfarna idrottare som önskar avancera i sin respektive sport. Som PT är jag inkännande och anpassar coachningen efter personen jag har framför mig. Med aktivt stöd och positiv inställning så skapar vi en miljö med god stämning där du som klient känner dig trygg och framförallt motiverad till förändring.
Kontaktoplysninger
Tack vare Niklas trivs jag i gymmet
Tack vare Niklas trivs jag i gymmet och har blivit mycket starkare! Jag har tränat under olika former i många år – dans, yoga, löpning, styrkepass mm – men aldrig riktigt känt mig hemma i gymmet. Att gå runt på egen hand har bara känts dumt, halvhjärtat, planlöst och tråkigt. Niklas har hjälpt mig att hitta rutiner för styrketräning som istället gör det meningsfullt, utvecklande och roligt. Han har varit lyhörd för vad som funkar för mig och samtidigt utmanat mig precis lagom. Vi har provat oss fram och han har sedan tagit fram olika övningar som verkligen passar mig. Han är en duktig instruktör, ambitiös, pedagogisk och påhittig. Dessutom är han väldigt trevlig och kul att hänga med!
En personlig tränare av högsta klass
Jag fick mycket bra hjälp när jag anlitade Niklas för att utveckla mitt styrketränings-program under fyra månader. Niklas började med att analysera mitt nuläge och vad jag ville uppnå med min träning. Sedan gav han mig nya övningar som gjorde att min tid på gymet blev ännu mer produktiv. Niklas är en bra pedagog som gjorde sitt yttersta för att jag skulle bli nöjd. Jag kan varmt rekommendera Niklas som personlig tränare.
Stöttande och tillgänglig coach från dag 1!
Letat efter en PT som kan vara tillgänglig och ge tips och kunskap på just den nivå jag är på. Niklas har från start varit tillgänglig och inte ”pratat” över mig, utan varit väldigt inlyssnande och kommit med bra pepp samt balanserade kost och träningsplaner! Vilket har givit resultat direkt och hjälpt mig få tillbaka motivationen att det är roligt att gå till gymmet och göra de bästa man kan! Han har stötta mig i hela processen och peppat till 100%! Hatten av till Niklas helt enkelt. Bättre coach är svårt att hitta 🫡
Mina varmaste rekommendationer!
Jag vill verkligen ge mina varmaste rekommendationer till Niklas Danilov som PT och coach! Han besitter en gedigen kompetens inom träning och kosthållning och har dessutom den unika förmågan att möta människor precis där de befinner sig. Han hjälpte mig att peppa och stärka min självkänsla och fick mig att tro på att jag faktiskt kan. Dessutom med en stor dos energi, värme och humor.
Niklas e en riktigt bra PT! 🤗
Det jag uppskattar med Niklas coaching är att han gör att det blir roligt att både att träna och följa en kostplan. Mycket positivt snack och en hel del humor ingår coachingen med och det är värt mycket!!!! Jag är helnöjd med träningen han lärt mej vilket gjort mej mer rörlig i min vardag! Känner mej mycket piggare på dagarna och fått en rätt hyfsad kondition av den! Är helnöjd med min förändring p.g.a hans coaching!!!! Helt klart, bättre PT får man leta efter! 😉💪
Jag har tränat med Niklas i flera…
Jag har tränat med Niklas i flera månader och är otroligt nöjd med resultaten. Hen är inte bara kunnig och professionell, utan också väldigt engagerad i sina klienters utveckling. Träningspassen är alltid välplanerade och anpassade efter mina mål och förutsättningar, vilket har gjort att jag har kunnat utvecklas både fysiskt och mentalt.
Det jag uppskattar mest är hans förmåga att motivera och skapa en positiv atmosfär under varje pass. Det gör träningen både rolig och effektiv. Dessutom är Niklas alltid tillgänglig för att svara på frågor om kost, återhämtning och träningsstrategier.
Jag rekommenderar varmt Niklas till alla som vill ta sin träning till nästa nivå, oavsett om man är nybörjare eller mer erfaren.
Niklas är otroligt kunnig och…
Niklas är otroligt kunnig och motiverande. Har kört två PT-pass på en timme var, där Niklas lärt mig nya övningar och ökat glädjen i min träning. Har även fått en hel del hjälp och råd med kosten. Känner mig oerhört motiverad att fortsätta min träning med Niklas hjälp.
Great personal trainer
If you're looking for a personal trainer who truly understands you, look no further than Niklas. He's an exceptional listener who takes your problems and habits into account. His support and motivation are invaluable, and you can feel his genuine enthusiasm for your progress. He's a real advocate for his clients.
Rekommenderar starkt
Jag har tränat med PT Niklas i två omgångar under sommaren 2024 och igång nu igen under vår/sommar 2025, och jag kan varmt rekommendera honom. Han är både lyhörd och flexibel, vilket gör att man alltid känner sig trygg och förstådd, oavsett var man befinner sig på sin träningsresa.
För mig, som började utan någon tidigare träningsvana och med ett mål att gå ner 40 kg (pågående) har det varit avgörande att ha en tränare som inte dömer, utan i stället ger ett tydligt helhetsperspektiv på vad som behöver göras – både fysiskt och mentalt – för att nå sina mål. Träningen anpassas utifrån dagsform och långsiktiga mål, och jag känner mig motiverad att fortsätta när jag väl är på gymmet.
Jag uppskattar verkligen det engagemang och den kunskap han förmedlar, och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas med hans stöd.
/A
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.