Postnl heeft het pakketje niet bezorgd staat nog steeds in de app dat het druk is, Nikko heeft direct een nieuwe pakket verstuurd goede service!!
Nikkosports is gewoon een top winkel👌💥 met de beste service die je maar kan wensen. Klantvriendelijkheid en klant tevredenheid staat hoog in het vaandel. Beste sportkleding, sportartikelen bijbehor... Se mere
Goed en professionele medewerkers die met je meedenken. Niet bezig met verkoopcijfers maar ervoor te zorgen dat je geholpen wordt. Ga hier graag naartoe en zal iedereen aanraden om hier heen te gaan... Se mere
Fijn bedrijf, goed in contact. Had de verkeerde maat besteld, omruilen was geen probleem. Medewerkers zijn vriendelijk in contact
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
KVK: 57459002 BTW nr. NL.852589086.B01 ING BANK INGB.0008.1888.92
Geldropseweg 61, 5611 SE, Eindhoven, Holland
- nikko.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Nou...op afgesproken dag geleverd maar…
Nou...op afgesproken dag geleverd maar wel veel later dan afgesproken
Snel en goed!
Snelle levering van de pads en de pads zelf zijn heel mooi sluitend om je handen. Werkt lekker!
Snelle levering
Snelle levering. Besteld de volgende dag al in huis.
Goede beschrijving op de website. Ik zocht bokshandschoenen en twijfelde over de maat.
Oplossingsgericht aan het werk gegaan
Oplossingsgericht aan het werk gegaan. Klantvriendelijkheid is top!
Snel en netjes
Het was snel en netjes verpakt . Bitje was beetje uit zijn vorm maar dat merk je zelf niet echt als het gebruikt wordt .
Op tijd geleverd en topproduct!
Goede service :)
Goede service :)
Al jaren nemen we onze producten af bij Nikko! Altijd met de beste kwaliteit, altijd met goede service!
Ontzettend behulpzaam en servicegericht…
Ontzettend behulpzaam en servicegericht toen ik een verkeerde soort handschoen had besteld.
Fijne, laagdrempelige en relaxte sfeer in de winkel, iedereen kan zich welkom voelen.
Toen het door mij bestelde artikel niet…
Toen het door mij bestelde artikel niet meer voorradig was werd ik meteen de volgende dag al gebeld, en het vervangende artikel is diezelfde dag nog verstuurd!
Ze komen hun afspraken na!
Mooie kickboksartikelen en snel, snel verstuurd
Goede aanbiedingen, prima materiaal en binnen 1 dag thuis ontvangen. Top!
Prima geleverd
Prima geleverd alleen jammer dat ik moest bellen. Bitje bleek in een junior doosje
verpakt.Wat verwarring gaf.
Pakje op uur en tijden…
Andere dag pakje ontvangen geen probleem en afgeleverd op de juiste plaats op afgesproken tijd
Snelle service
Snelle levering, netjes verpakt en nog als verassing matching bandage bij de handschoenen…top!
Ik kreeg goede hulp en een goede uitleg wat wat doet
Ik kreeg goede hulp met de kennis van het personeel en alls ik goed gegaan snelle levertijden fijne hulp