Produktet fejler som sådan ikke noget.. Bare rigtig rigtig ærgerligt der står en leveringsdato og denne ikke bliver overholdt, og det var ikke ups’ skyld, men Nikes. Jeg tror jeg finder mine Nike pr... Se mere

Umulige at komme i kontakt med så man kan få rettet deres fejl og da endelig lykkedes så har de aldrig solgt noget til mig. Meget mærkeligt da jeg har modtaget en vare samt en survey på mail fra dem.... Se mere

Jeg bestilte et par sneakers søndag aften og fik dem leveret fredag ugen efter. Varen var som forventet og leveringstid også helt fin. Jeg giver dog kun 4 stjerner og ikke 5, men udelukkende fordi der... Se mere

Har bestilt julegaver den 28/11 - stadig ikke modtaget noget. Ordren er tilsyneladende "gået tabt" hos PostNord den 3/12. Skriver / ringer men møder kun "bots", da jeg endelig efter lang ventetid, får... Se mere

1,8

Under middel

Jeg har nu handlet hos nike.dk 3 gange…

Jeg har nu handlet hos nike.dk 3 gange og har ikke rigtigt oplevet problemer, som de andre på trustpilot. Dog vil jeg sige det var mærkeligt at få en leveringsfaktura efter at vide, at min ordre er på vej. Jeg bestilte min sko en onsdag og modtog dem en mandag.
Håber ikke at der flere der oplever samme ting som andre

20. marts 2023

En måneds tid, uden held

Da vi længe har været på jagt efter et par Nike sko til min søn & har Nike appen samt skoen “ Nike Dunk Low Retro “ som favorit & der står at den lige er landet, men udsolgt, så undre det mig at man ikke kan reservere skoen hos Nike. Det har nu stået på i omkring en måneds tid & ser temmelig håbløst ud. Så tænker at nu må Nike se at komme på banen, med en løsning, som jeg & andre som står i samme situation, kan bruge.

17. marts 2023

Fik aldrig mine sko til 1700kr

Jeg købte et par sko til 1700kr fik en meddelelse om at skoene var købt men fik aldrig en mail efter om at de var kommet. Jeg kan ikke få kontakt til Nike!!!! LAD VÆR med at købe sko hos Nike😡😡

7. januar 2023

Undgå for alt i verden

Der er ikke mange rosende ord at sige omkring Nike når man køber via deres egen hjemmeside.
Ønsker at jeg havde tjekket Trustpilot inden...
Jeg skulle virkelig bruge en bestemt trøje til gave og kun Nike hjemmesiden havde den. Den skull bruges om 3 dage, så valgte express levering.. jeg nåede ikke at få den om eftermiddagen kl 14 på trejde dagen...
Efterfølgende skulle den returneres hvilket, som Søren også skriver, bør kunne gøres i deres butikker.
DET VIL DE IKKE! Totalt ved siden af det de selv skriver.
Gør jer selv en tjeneste og hold jer fra deres hjemmeside :)
Tjek evt. Nikestore og Nike.com for at se endnu flere grunde til at holde jer væk.
Trist at så stort et mærke er så dårlig i kundeservice anno 2022/23

22. december 2022

Jakke kom hurtigt - god kvalitet.

Jeg skulle bruge en jakke, som jeg kun kunne få fra denne side. Selv om jeg så de dårlige anmeldelser tog jeg chancen og bestilte. Min jakke kom hurtigt og var godt pakket ind. Så jeg er godt tilfreds.

6. november 2022

Dyr ekspres levering kom for sent

Bestilte at par sko, og levering var gratis som Member. Forsøgte flere gange at oprette som Member, men fik hele tiden fejlmeddelse. Alm. forsendelse kostede kr. 70,-, men jeg valgte så i stedet ekspres til kr. 100,- så jeg kunne få dem dagen efter på sønnikes fødselsdag. Men det nåede de ikke frem til☹️

16. november 2022

Event Dunk Low Retro White Black

Jeg sidder klar 1 time før, for at få Nike Dunk Low Retro White Black.
Alt er sat ind af oplysninger i appen, så jeg er bare klar. Da jeg så skal betale, bliver den ved med at skrive, at i mangler mit telefon nr. og jeg kan derfor ikke komme videre. Og jeg mister dermed min mulighed for at købe.
Jeg har fået bekræftels kode på sms (nu x flere). Men fik heller ikke sms 15 min før eventen startede.

14. november 2022

Super go service

Super go service. Kunne ikke passe de bestilte sko. Sendte dem tilbage og havde mine penge igen efter 2-3 dage.
Savner bare nogle som kan snakke dansk😊

19. oktober 2022

Købte et par løbesko på nike.dk

Købte et par løbesko på nike.dk i 2020 og returnerede dem, da de ikke passede. Opdagede tilfældigt for 10 dage siden, at jeg aldrig havde fået mine penge tilbage 😱 Ringer så til dem, og de lover at refundere….
Stadig ingen penge i dag. Ringer så igen og får at vide at der er gået to år, så reklamationsretten er udløbet!! Nu har de så både sko og mine penge.
Tak for ingenting til Nike…..🤬🤬

3. oktober 2022

Online shop nike.dk

Hurtig levering fra deres online shop og effektiv returnering.
Fik dog rimelig mange pakker som godt kunne have været pakket sammen.

12. september 2022

Air force 1 gået i limen

Var i en fysisk butik for at få lavet/byttet mine sko da limen var gået op. Kommer der ind og forklare sagen hvorpå jeg for atvide de ikke kan gøre noget.. så dårlige service.

18. september 2022

Jeg er rigtig træt af Nike???????

Jeg er rigtig træt af Nike???????
Vi køber Nike sko på Zalando der ikke kan holde i limningerne, også klager til både Zalando og Nike men alt ender blindt selvom Nike ringer fra hemmeligt nummer og beder om flere billeder af skoene men deres mail kan man ikke sende til og alt går stå?
//Klaus Jensen

10. august 2022

dårlig service........som i virkelig…

dårlig service........som i virkelig dårlig
har sendt sko retur ad flere gange med returlabel fra Nike(ups) og den bliver sendt retur til mig igen ...kan ikke komme i kontakt....bare afsindig dårlig service og det skal siges at det er jo ikke sko til 20 kr men dyre sneakers der er gået i stykker i syningen

18. august 2022

Er dette din virksomhed?