Produktet fejler som sådan ikke noget.. Bare rigtig rigtig ærgerligt der står en leveringsdato og denne ikke bliver overholdt, og det var ikke ups’ skyld, men Nikes. Jeg tror jeg finder mine Nike pr... Se mere
Umulige at komme i kontakt med så man kan få rettet deres fejl og da endelig lykkedes så har de aldrig solgt noget til mig. Meget mærkeligt da jeg har modtaget en vare samt en survey på mail fra dem.... Se mere
Jeg bestilte et par sneakers søndag aften og fik dem leveret fredag ugen efter. Varen var som forventet og leveringstid også helt fin. Jeg giver dog kun 4 stjerner og ikke 5, men udelukkende fordi der... Se mere
Har bestilt julegaver den 28/11 - stadig ikke modtaget noget. Ordren er tilsyneladende "gået tabt" hos PostNord den 3/12. Skriver / ringer men møder kun "bots", da jeg endelig efter lang ventetid, får... Se mere
Jeg har købt rigtig mange sko og tøj på…
Jeg har købt rigtig mange sko og tøj på deres hjemmeside, returnering går altid godt og jeg har altid mine vare til tiden.
Reklamation på Nike sko
Jeg gav min bror et par Nike sko Nike P-6000 By You, til 1149 som du selv kunne vælge farve osv. Han fik dem til jul 24 december i gave. Men her lige præcis 6 måneder efter er der et stort hul i sålen og han må kassere skoene. Jeg mener ikke det kan være rigtigt at dyre Nike sko kun holder i et halvt år, hvor kan jeg henvende mig for at reklamere over købet, der er ingen adresser jeg kan skrive til, hvordan kan jeg få reklameret over disse sko, og gerne få mine penge igen, da de ikke har levet op til det jeg forventer af Nike sko.
I bunden af bekræftelsen står der
NIKE Retail B.V., Colosseum 1, 1213 NL, Hilversum, Holland
Elendig kundeservice – aldrig Nike igen
Min 80-årige mor købte et par Nike-sko til mit barnebarn i god tid før hans fødselsdag. Skoene var desværre for små – men at få dem byttet viste sig at være et mareridt.
Min kone ringede til Nike, men fik at vide, at kun min mor selv kunne håndtere returneringen. Altså skulle en 80-årig dame ringe til en engelsktalende kundeservice, eller sidde ved siden af mens vi ringede. Hun prøvede – ringede flere gange, men blev mødt med modstand og afvisning. Vi blev henvist til en dansk butik, som aldrig tog telefonen.
Vi ville bare bytte skoene – ikke have pengene tilbage. Nu sidder vi med en dreng, der ikke kan bruge sin fødselsdagsgave, og som sværger aldrig at købe Nike igen. Jeg er enig.
Nike burde bruge færre penge på markedsføring og lidt mere på basal kundeservice. Køb et andet mærke. Det her er ikke værdigt.
Mine sko var i stykker da jeg fik dem
Nike does not do it.
Jeg havde et gavekort liggende som jeg så valgte at bruge hos Nike. Det var så både første og sidste gang det skete.
Jeg kunne godt få lov at bestille og taste mit gavekort, men så var det også slut med at kunne kommunikere med dem. Jeg prøvede mange steder men uden held. Så begyndte der at komme mails fra dem, altså de kunne kontakte mig men ikke omvendt. Det var mails med skemaer for bedømmelse af handlen, som jeg selvfølgelig svarede på også med åben kritik af dem, men som forventet kom der ingen tilbagemeldinger.
Jeg indløste mit gavekort, hvor der så var penge tilovers, som jeg så gerne ville vide hvordan jeg fik dem, men ingen steder kunne jeg se, hvad der skete med de penge. Jeg ved da at hvis jeg havde købt over gavekortsbeløbet, ville jeg da blive opkrævet, men den anden vej sker der bare det at de stjæler " de penge. Det har jeg også skrevet om i de spørgeskemaer som de lystigt sender af sted, men som ingen værdi har når de ikke bliver læst.
Varen passede mig så ikke, så jeg har sendt den retur, og har nu fået at vide at beløbet, altså det varen kostede, og ikke det beløb fra gavekortet bliver refunderet. Men ikke hvornår, hvordan eller yderligere besked.
Så hvis I har for mange penge kan I handle hos Nike, for de rager til sig, når muligheden er der.
Så er det jo også fint at sponserer folk, når det ikke er med ens egne penge man gør det.
Virkelig dårlig kundeservice..
Virkelig dårlig kundeservice ifm. Øv en dårlig oplevelse
Fantastisk oplevelse!!!
Fantastisk oplevelse!!!
Jeg købte en julegave til min kæreste online.
Jeg kom til at købe en for stor hoodie, jeg returnere den et par dage efter, og det gik super stærkt, med både levering af den første hoodie og returnering af den. Jeg får pengene tilbage et par dage efter, og køber en ny hoodie som kommer 2 dage efter.
Super god oplevelse med Nike!
God oplevelse
Nemt at bestille. God pris. Blev leveret til døren af UPS.
Jeg kan slet ikke genkende alt det negative, der står herinde. Pakken blev sendt mandag med UPS og var her onsdag. Og skoene var som de skulle være
Produktet fejler som sådan ikke noget.
Produktet fejler som sådan ikke noget..
Bare rigtig rigtig ærgerligt der står en leveringsdato og denne ikke bliver overholdt, og det var ikke ups’ skyld, men Nikes. Jeg tror jeg finder mine Nike produkter andetssteds fremover.. Den trøje jeg købte skulle bruges til gave, med en lovet levering senest 31/10, faktisk inden 31/10 stod der på min kvittering. Den ankom 1/11 (og dermed for sent), fordi Nike ikke havde bestilt den rigtige levering ved ups.
I skylder mig 1700 kroner.
I har for mere end 3 uger siden modtaget er par defekte sko, som jeg returnerede. hvor bliver mine penge af?? jeg kan hverken ringe eller skrive. alt afvises.
Svar udbedes!
Leverance kom ikke til tiden og…
Leverance kom ikke til tiden og uhjælpelig kundeservice.
Min søns gamle fodboldstøvler var gået i stykker. Jeg bestilte et par fodboldstøvler og betalte et hastegebyr, så de kunne komme inden min søns kamp i weekenden. Imidlertid blev de ikke leveret, og hver gang jeg har talt med en medarbejder, er det helt tydeligt, at de intet kan gøre. Det er et call-center, som på ingen måder har kontakt til øvrige dele. Så de giver høflige undskyldinger, men gør intet. Jeg har nu efter flere opkald fået refunderet mit hastegebyr, og som jeg fik at vide, var en undtagelse. #nikenoservice #nikenotforatletes #nikedontcare #nikedontdoit
Jeg har købt Nike produkter i mange år…
Jeg har købt Nike produkter i mange år altid god kvalitet. Super service og levering.
- 5 stjerner her fra
Min søn har haft sine Nike sko i 2.5 mdr og er allerede gået i stykker. De er købt online.
Jeg forsøger at finde mail til dem, hvilket man ikke kan. Ringer man op på et nr snakker de kun engelsk.
Har nu forsøgt at komme igennem til Nike butik i Herlev, hvilket os er umuligt. Efter en time i vente, lagde jeg på.
efter hvad jeg kan se, tager de kun retur i Nike Herlev, mit spørgesmål var så om det også var reklamation varer?? Men svært og få svar når de ikke tager telefonen.
Dårlig dårlig stil. Anbefaler absolut ikke og købe sko ved Nike.
Ingen reklamationsmuligheder
Det er umuligt at reklamere til Nike, når ens sko er gået i stykker. Jeg har ledt overalt på deres hjemmeside og app, for at finde en mulighed for at reklamere over et par sko. Når man ringer op tages telefonen ikke og der er ingen andre måder at henvende sig på.
Jeg har egentlig heller ikke nogen forventning om at få svar her.
Mange giver op til 5 stjerner i købsprocessen. Det ville jeg også have gjort, da den forløber perfekt, når de skal have pengene. Men ved reklamation skulle de faktisk have -5 stjerner, med den dårlige kundeservice.
jeg elsker nike jeg har et nike…
jeg elsker nike jeg har et nike tracksuit jeg er en nike fan
Modtog i går som gave en fin t-shirt…
Modtog i går som gave en fin t-shirt fra min kone. Har sovet med den på i nat, og i dag er den gået total ud af form. Den er krøllet og skæv og ligner noget der er fejlvasket og gammelt. Jeg kan have en mistanke om nogen har ombyttet den undervejs med en billig kopi, og scoret prisforskellen. Nike er muligvis blevet snydt af deres distribution - håber de følger op på dette. Deres varer plejer altid ellers at være i orden!
Nb. Varen er returneret. Håber også for deres egen skyld de får undersøgt sagen tilbunds.
Skrækkelig service
Skrækkelig service.
For det første har de ikke dansk kundeservice, og heller ikke en E-mail. De kan ikke finde en som kunde hvis man har handlet som gæst på hverken adresse, e-mail eller noget som helst, og til sidst blev røret bare lagt på.
Bestilte et par løbesko fra Nike
Bestilte et par løbesko fra Nike blot for at det var noget der lignede størknet blod på da de kom ud af kassen. Da jeg kontaktede Nike support var det næsten umuligt at kommunikerer med dem om at få problemet løst ente efter 30 minuter af kunne returnere produktet uden muglighed for at få sent et par der var ordenlige. Ville ikke købe fra Nike hjemmesiden igen.