Nooit doen
Nooit doen. Je wordt volledig opgelicht. Betaal bij bestellen. Bij klachten krijg je een voorstel, maar dat wordt niet nagekomen. Dure les.
Eigenlijk geen ene ster waard. Zelfde verhaal als hieronder: veel te laat geleverd, toen bleek t Chinese rommel ipv foto’s bij een NL bedrijf. Nergens contactgegevens, niets terug te sturen,
Ik post deze review als waarschuwing: Koop hier niets.
Eigenlijk geen ster! Pure oplichting. Is geen Nld bedrijf, heel vreemde track en trace, Chinese rommel. Lijkt totaal niet op de afbeeldingen in de website. Krijgt geen contact meer. Maar eens uitzoeken of er vervolgstappen mogelijk zijn!
Eigenlijk geen ster. Oplichters. Kleding komt uit china. Gaan niet met pensioen etc. verhaal. Retour, je krijgt geen geld terug. Je krijgt een raar verhaal. Je mag het terugsturen naar China. Moet je wel zelf betalen ... blablablabla verhaal. Oplichters 1e klas. Trap er niet in.
Linda's modehuis hoort bij Nijboer Mode zelfde bedrijf.
Super oplichters !
Waardeloos beleid houden ze er op na....
Niet bestellen mensen.... zonde van je geld
Bedrijf doet zich voor als Nederlands bedrijf, echter zodra je hebt besteld én betaald blijkt het in Azië te zijn gevestigd.
Kortom bestel hier niets, retourneren kost meer dan het gene je besteld hebt.
Tip: toch besteld en niet tevreden, onderhandel door tot je op 75% teruggave geld bent en retourneer niets!!!!!!
Wat een rot kwaliteit en wat kunnen we doen met deze oplichters!
Goedkope troep -alles synthetisch.
Heel slecht bedrijf,adverteert als modehuis Nijboer maar verkoopt gewoon rommel uit Hongkong.
Je kan ze niet bereiken en niets terugsturen.
Oplichters koop hier niks😡
Heel lang op levering moeten wachten, na herinnering gestuurd te hebben, toch nog ontvangen. Kleding zat volledig gekreukeld in een plastic zak. De maatvoering klopt helemaal niet. Ik heb normaal een L maar heb een XL besteld. Het pak is echter eerder een M . Tevens ontbreekt er een knop. Naam van het bedrijf doet vermoeden dat je met een Nederlandse zaak te maken hebt maar ik vermoed van niet. Chinese rommel.
Zeer slecht! Je kan ze niet bereiken. Ik krijg nog geld terug van 1 jurkje. En de 3 andere zijn zeer slecht van kwaliteit. De site klopt niet! Je kan ze niet meer bereiken. Zijn ook niet meer terug te vinden. Jammer dat ik er in ben getrapt
2 jurken besteld. Het leek zo betrouwbaar maar zo stom dat ik niet verder gezocht heb. Het is geen winkel in Hoofddorp. Als ik een mail stuur krijg ik een vage track and trace die niet klopt.
Helaas. Koop hier niet.. ik ga dit melden.
Oplichters!!! Na 3 weken ipv 2 /3 dagen alsnog de jurkjes ontvangen maar het is allemaal van polyester zeer slechte kwaliteit, lijkt bij lange na niet op het bestelde! Komt uit china. Terugsturen kan niet! Reageren nergens op.
Ik had hier gezegd dat ik het zou melden als ik geld terug zou ontvangen. Ik had dit na 2 maanden niet meer verwacht....maar het is gebeurd. Ik heb zowaar een flink deel van het bedrag teruggekregen, zo'n driekwart. Mijn tip: blijven mailen.
Dit is een oplichter. Zelfde als de andere evaluatie. in juni 2 jurken besteld. Winkel wekt de indruk in Hoofddorp te zitten. Adverteert nog veel op Facebook. Ik annuleerde de volgende dag omdat ik een niet pluis gevoel kreeg door de bevestiging. Bestelling was nog niet verzonden. Dat kon ik aan de tracking pagina zien die nu niet meer online is. Niets ontvangen, mailadres werkte niet. Men weigerde te annuleren want bestelling zat al in systeem. Vervolgens was het annuleringsformulier nog in ontwikkeling en terugzenden moest naar Azie. Kreeg ik het aanbod om 50% terug te krijgen. Om er vanaf te zijn onderhandelde ik een hoger %. Vervolgens allemaal vage beloftes. Natuurlijk nog geen cent gezien en ook geen jurken. ALS ik mijn geld terugkrijg dan zal ik dat hier meteen melden en dan trek ik de aangifte in.
Doe aangifte als je dit ook mee hebt gemaakt!!!!!
Wie dacht bij een oerdegelijk en betrouwbare Nederlandse winkel te kopen, NIJBOER in Hoofddorp, is er aan voor de moeite. Het verhaal van de eigenares om na zoveel jaar mode te stoppen, klopt niet. Achter het bedrijf zit een Chinese oplichter, het kleedje dat ik bestelde kostte 139€, en werd voor 39,95€ aangeboden. gezien het sluitingsverhaal dacht ik een koopje te doen. Na betaling kreeg ik onmiddellijk een trace en track nummer en zag ik herkomst CHINA. Maar ook de betaling onder naam van SP NIJBOER MODE staat op naam van KWIJN TONG HK 999077.
De winkel is in Hoofddorp,ze hebben een website, die momenteel niet bereikbaar is! ook trace en track code niet meer na te kijken... En het kleedje, daar zit ik nog op te wachten
Læs mere om andre typer anmeldelser.