Nieuwenhuis Keukens Anmeldelser

1.113
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

We liepen spontaan de vestiging in Groningen binnen om ons te oriënteren voor een nieuwe keuken. We werden door de gastvrouw vriendelijk te woord gestaan. En als we vragen hadden konden we die ste... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Na een aantal jaren bleken de deurtjes van onze kasten heel erg te gaan afwijken van elkaar in kleur. Dit betrof op de een of andere gekke manier alleen de middelste deurtjes. Nieuwenhuis keukens heef... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Prachtige Siematic keuken, WAARDELOZE service. Keuken geleverd in maart 2022, keukenblad was uiteindelijk klaar in juli 2022. In dec 2022 ladegeleider kapot. Ca 6 weken na melding komt monteur om te k... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenrenovering
  3. Køkkenudstyrsbutik

Om Nieuwenhuis Keukens

Skrevet af virksomheden

Liefhebbers van keukens

Bij Nieuwenhuis zijn we gek op alles wat met keukens te maken heeft. Wij zien de keuken als het hart van het huis en als de plek waar belangrijke momenten uit jouw (gezins)leven plaatsvinden. We maken al ruim 40 jaar van keukens ons vak, omdat we liefhebbers van keukens zijn. En die passie delen we met jou.

Want wij weten als geen ander dat jij voor jouw nieuwe keuken voor kwaliteit gaat. En je zoekt een lokale specialist die je daar goed bij kan helpen. Bij Nieuwenhuis ontvangen we je graag, zoals een goede buur dat zou doen.

Eindeloze inspiratie en persoonlijk advies

Zodra je binnenkomt in een van onze showrooms kan je eindeloze inspiratie opdoen. Of je nu op zoek bent naar een bepaalde stijl, kleur of opstelling. Als liefhebbers staan we altijd voor je klaar en verdiepen we ons in jouw wensen. Zo kunnen we samen jouw ideale keuken samenstellen die nu én later bij je levensstijl past.

Met onze eigen huiscollectie Selekt en als erkend SieMatic dealer zijn we er voor liefhebbers met elke wens en elk budget. Zo krijg je bij Nieuwenhuis altijd een goede service en een topkwaliteit keuken voor de beste prijs.

Want iedere liefhebber verdient een bijzondere keuken. Daar staan we voor.

Nieuwenhuis, liefhebbers van keukens

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.113)

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Keuken nieuwbouw Assen

Op 24 januari hebben wij onze keuken gekocht bij Nieuwenhuis Keukens in Assen. We zijn super geholpen en hebben onze droomkeuken kunnen realiseren. Heel blij met de geboden service. Bedankt Sylvia!

24. januar 2025

Beste meneer Leeuw,

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij Nieuwenhuis Keukens! Het is altijd geweldig om uw droomkeuken te kunnen realiseren. Alvast veel kookplezier gewenst.

Nicole Peeters - Nieuwenhuis Keukens

Kostenloze vervanging verloren onderdeel

We waren een eindkapje van een wand van ons keukeneiland kwijtgeraakt tijdens een verbouwing. Gevraagd of dit tegen vergoeding nageleverd kon worden. Is vervolgens kostenloos toegezonden. Super!

15. december 2024

Beste Michiel,

Dat is de service die je van Nieuwenhuis Keukens mag verwachten! Bedankt voor de positieve beoordeling.

Babs van Maurik - Nieuwenhuis Keukens

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Keuken kastjes en lades gevoelig voor water

Wij hebben het zelfde probleem als door Marian hieronder beschreven. De frontjes van de lades en kastjes zwellen op bij de lasnaad. Nieuwenhuis vond dit waterschade en we moesten enkele honderden Euros betalen om de frontjes te laten vervangen. Het probleem is dat elke druppel water tussen de lasnaad kan kruipen en in korte tijd schade aanricht. De keuken is nu een paar jaar oud en ik ben uiteindelijk niet echt tevreden met deze keuze.

10. december 2024

Beste meneer De Jonge,

Kunt u ons aub in het privé bericht uw (order) gegevens doorgeven dan kijken we graag even mee in uw keuken order.

Prima keuken geleverd

Prima keuken geleverd. Netjes geplaatst. Geen opmerkingen, keurig gedaan.

8. december 2024

Beste mevrouw Post,

Dank u voor deze mooi 5 sterren review. Geniet lekker van uw nieuwe Nieuwenhuis Keuken.

Franke Quooker

Prima keukens en zeer behulpzaam personeel. Alleen verkeerde adviezen betreffende de te installeren Quooker. Ervaringen over het algemeen slecht op het internet, zo ook die van ons.

Boiler 5 liter defect na 4 jaar. 1 x per jaar filter vervangen door Claris filter, net zo goed en goedkoper. Jammer, geen garantie omdat het filter niet bij Franke vandaan komt. Voor max 5 jaar garantie moet je aantoonbaar dus 5 originele Franke filters hebben gekocht. Investering van ongeveer €500,-. Franke kan niet verklaren dat er een relatie bestaat tussen een defecte printplaat en of warmwater spiraal en het gebruik van een Claris filter. Ik noem dit spijkers op laag water zoeken. Gewoon een originele Quooker installeren dus. Nooit geen Franke meer!!!!

Pas (12-12-2024) naar Nieuwenhuis keukens geweest. Zij hebben ons een prima vervangend voorstel gedaan tegen een gereduceerde prijs. Hulde! Zo kan het dus ook. Waar Franke het laat liggen, pakt Nieuwenhuis keukens het op. Klasse!

2. december 2024

Beste meneer De Vries,

Heel erg spijtig om te vernemen dat u een defect heeft aan uw kokend water kraan. We begrijpen dat het een hele vervelende situatie is, echter als niet aan de betreffende garantievoorwaarden is voldaan vervalt de garantie. Hierin kunnen we u niet anders berichten maar mocht u opties willen bespreken, neemt u dan zeker even contact op met onze klantenservice.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ontzettend fijne vriendelijke maar ook…

Ontzettend fijne vriendelijke maar zeker professionele medewerkers! Aanbeveling voor iedereen.

5. december 2024

Beste Jolanda en Johan,

Dank u wel voor deze complimenten! Onze vakkundige adviseurs staan altijd voor u klaar.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Mooie keuken maar kwaliteit laat enorm…

Update: bedankt voor de reactie. Een reactie waar we weinig mee kunnen en verre van een normale oplossing. €530 voor twee frontjes en dan met een jaar weer moeten bellen of plaatsen jullie dan wel frontjes van goede kwaliteit ? Drie jaar deze keuken en al voor de tweede keer schade vinden wij echt heel veel!

Mooie keuken maar kwaliteit laat enorm te wensen over. Al voor de tweede keer dat de frontjes van de lades bij de lasnaad opzwellen. Als je belt met de klantenservice zijn ze bekend met dit probleem want het blijkt waterschade te zijn en volgens deze dame bellen daar vaker mensen voor waarbij iedereen wordt doorgestuurd naar de afdeling niet garantie. Misschien moet er dan ook gekeken worden naar de kwaliteit die verkocht wordt. Een keuken moet je af kunnen nemen met een vochtige doek en daarna na kunnen drogen. We waren tevreden over Nieuwenhuis maar jammer dat we zo afgewimpeld worden.

29. november 2024

Beste Marian,

Bedankt voor het plaatsen van uw review. Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft. We kunnen u geen belofte doen op een andere conclusie maar we zouden graag met u meekijken in uw dossier. Kunt u ons hiervoor alstublieft uw (order)gegevens doorgeven via het privébericht van Trustpilot?

-----------------------------------------------------------------------------
05-12-2024

Beste Marian,

Ik heb van mijn collega vernomen dat ze telefonisch contact heeft gezocht maar u helaas niet kon bereiken. Zij heeft u ook een mail gestuurd waarin wij u aangeven een offerte te kunnen aanbieden voor nieuwe fronten, indien u vragen heeft over deze mail kunt u contact opnemen met mijn collega, telefonisch of via mail.

Topervaring

Prettig verloop vanaf het advies tot aan de montage. Mooie keuken van goede kwaliteit. Goed advies ontvangen, waar ook de tijd voor genomen werd. De status van de order en levering waren duidelijk en overzichtelijk. Inmeting werd professioneel uitgevoerd waardoor vertrouwen al gauw werd gewekt. Eventuele bijzonderheden of nodige aanpassingen tussentijds worden tijdig gecommuniceerd en afgestemd. Levering was op tijd en door vriendelijke koeriers. Montage was op tijd geregeld en kwalitatief hoogwaardig. Aansluiting van apparatuur dag erna, op tijd en goed geregeld. Afval werd netjes opgehaald, dus al met al een topervaring.

11. november 2024

Beste heer/mevrouw,

Voor elke kook- en keukenwens bent u bij Nieuwenhuis aan het juiste adres, dank u wel voor het vertrouwen! Het is daarom goed om te horen dat het hele traject naar tevredenheid is uitgevoerd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

goede informatie en een fantastische…

goede informatie en een fantastische montage ploeg een super dikke 11

10. november 2024

Beste meneer/mevrouw Koornstra,

Super bedankt, wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken! Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top adviseur die meedenkt en niks te…

Top adviseur die meedenkt en niks te veel is. Goede service

10. november 2024

Beste Stuiver,

We denken graag met u mee! Bedankt voor de 5 sterren.

Babs van Maurik - Nieuwenhuis Keukens

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

goed en vriendelijk ontvangen

goed en rustig ontvangen. eerst rustig rond kunnen kijken zonder gezeur. later aangeschoven aan tafel. aan tafel een warme appelgebak gekregen met drinken. omdat de wensen en onderhandelingen en aanpassingen wat langer duurde rond 12:30 een broodje met een kopje soep gekregen. onze verkoper was goed meedenkend en had een goede adviserende rol. uit eindelijk met een tevreden gevoel de deur weer uitgegaan.

22. oktober 2024

Beste meneer/mevrouw Wildeboer,

Nieuwenhuis is de keukenspecialist die u graag helpt bij het maken van keuzes op een nuchtere en praktische manier.
Fijn om van u te horen dat dat goed is gelukt bij u een tevreden gevoel over ons heeft. Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Blij met mijn nieuwe keuken!

Blij met mijn nieuwe keuken! Van ontwerp (mogelijkheden) met dank aan Sylvia van der Laan (Nieuwenhuiskeukens Assen), levering, montage en aansluiting tot dit uiteindelijke resultaat. Een aanrader!

4. oktober 2024

Beste mevrouw Ooms,

Helemaal blij vanaf aankoop tot en met montage van uw keuken, dit is wat wij heel graag horen. Dank u voor de geweldige waardering en fijn dat u Nieuwenhuis Keukens aanbeveelt.

Geweldige, exclusieve keuken!

Alweer ruim 5 maanden geleden een meer dan geweldige keuken laten plaatsen door Nieuwenhuis Keukens. Hierin is meer dan uitstekend meegedacht in maatvoering. Het betreffen 2 keukens in 1 woning. Omdat wij aan 1 kant alles graag laag wilden houden was het even goed brainstormen hoe de juiste verdeling gemaakt kon worden, met voorin het hoofd ook de symmetrische uitstraling. Esthetisch moest deze keuken volledig kloppen en qua materiaal tevens luxe uitgevoerd worden. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit volledig is geslaagd. Er staat een one-of-a-kind keuken die men niet snel elders zal treffen. Ik (wij) danken hiervoor onze adviseur; Sander Hummeling die van grote waarde en toevoeging is geweest en uiteraard ook een grote pluim naar Nieuwenhuis Keukens met hierin in het bijzonder de volledige en ruime collectie aan materialen. Verder kijken niet benodigd!

10. april 2024

Beste Falke,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Het doet ons enorm goed dat u zo tevreden bent over het advies van mijn collega. Het was voor hem dan ook een waar genoegen om met u een one-of-a-kind keuken samen te stellen.
Wij waarderen het dat u Nieuwenhuis Keukens aanbeveelt.

Superkeuken

Van het eerste bezoek in Assen tot de montage is het hele proces vlekkeloos verlopen. In Assen werden we netjes en vakkundig door Sylvia geholpen. Dat waren erg leuke gesprekken 😀

Wij hebben de volledige regie voor de nieuwe keuken aan Nieuwenhuis overgedragen (afvoer oude keuken, inmeten, montage leidingwerk, schilderen e.d). Alles is naar volle tevredenheid verlopen. Er staat nu een prachtige keuken waar wij erg blij mee zijn.

Een speciale bedankje voor de monteur Martin van Veenhoven Interieur. Een toppertje 👌🏻

1. oktober 2024

Beste meneer Stomp,

Dat maakt Nieuwenhuis Keukens dé keukenzaak van het noorden! Dank u voor de mooie complimenten, geniet lekker van uw nieuwe keuken.

Prachtige keuken!

Met Pasen dit jaar een nieuwe keuken gekocht bij Nieuwenhuis in Heerenveen.
Nil, heeft ons super geholpen met het samenstellen van onze droomkeuken!
De keuken is keurig op tijd en compleet geleverd op de afgesproken datum.
Ook Melinda bedankt voor al je uitleg en tips!
Dikke 5 sterren voor Nieuwenhuis!

23. august 2024

Beste Mariska,

Wat heerlijk dat u nu kunt genieten van uw nieuwe Nieuwenhuis keuken! Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

Slechte service klantenservice

Keuken gekocht in Groningen, alleen als je op garantie moet laten aankomen moet je vechten en wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. We hebben een volautomatische koffiezetapparaat van Siemens, telkens was er iets met de zetgroep, 7x een monteur bij gehad. Was er wel klaar mee, heb toen meerdere keren gebeld met de klantenservice van Nieuwehuiskeukens. Zij kwamen op ten duur met een aanbod, betaal 1400,- en we ruilen uw apparaat om. En dan ook nog adviesprijzen hanteren, belachelijk. Siemens zelf heeft het opgepakt en vandaag hebben ze een nieuwe apparaat geïnstalleerd. Alle lof naar SIEMENS en zeker niet naar de klantenservice van Nieuwehuiskeukens!!!!!!!!!

28. august 2024

Beste mevrouw Uilenberg,

Zou u ons aub via het privé bericht uw (order) gegevens door willen geven dan kijken we graag even mee.

Top tot in detail,

Top tot in detail,

25. august 2024

Beste Peter,

Dank u voor deze mooie 5 sterren review, fijn om te lezen dat we u zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Nieuwenhuis Keukens Heerenveen

Onlangs hebben wij onze keuken bij Nieuwenhuis Keukens bestelt. Sander (locatie Heerenveen) heeft ons hier uitermate goed bij geholpen. Wanneer je iets anders wilt dan doorsnee, dan ben je bij Sander aan het juiste adres! Met veel geduld heeft hij ons geholpen en van vele adviezen voorzien! Bedankt Sander!

8. august 2024

Beste mevrouw Veldkamp,

Zo staan onze vakkundige adviseurs altijd graag voor u klaar bij Nieuwenhuis Keukens. Bedankt voor al uw complimenten voor onze collega!

Keuken gekocht bij Nieuwenhuis keukens

Keuken gekocht bij Nieuwenhuis keukens
Prettig geholpen, montage keuken is ook prima verlopen. Tot mijn teleurstelling zien de werkbladen er heel anders uit dan in catalogus en staal en ook de de verkoper heeft geen duidelijke informatie gegeven hoe het blad er werkelijk uit ziet.
Nieuwenhuis keukens verschuilt zich nu achter de leverancier "Topline"die aangeeft dat het een prima blad is. Dat is ook niet het probleem het gaat erom dat ik het blad wat ik nu heb nooit uitgezocht zou hebben als ik de juiste informatie had gekregen.
En ik ben geen klant bij Topline.maar bij Nieuwenhuiskeukens.

29. maj 2024

Berste mevrouw Decossaux,

Erg jammer dat u deze ervaring met ons heeft. Graag stem ik uw bericht intern af waarna ik of mijn collega hier bij u op terug komt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vakkundige begeleiding en zeer goede…

Vakkundige begeleiding en zeer goede ontvangst in de showroom

30. juli 2024

Beste heer/mevrouw Van der Neut,

Dank u wel voor uw waardering. Fijn dat u zo tevreden bent over het vakkundig advies en ontvangst in een van onze mooie showrooms.