Nielsen Butik Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dette er ikke en butik vi kan anbefale! Vi bestilte en kasket, som skulle bruges til julegave. Der ankom en forkert model og vi blev bedt om at sende varen retur - til Kina!!! Hvem sender lige en kask... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

FUP FUP FUP butik .Ægerligt man ikke kan give negative stjerner Fremstår som en dansk butik, men varerne kommer fra Fjernøsten. Størrelserne passer overhoved ikke med deres måleskemaer. Returneri... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg er positivt overrasket over kvaliteten af de ortopædiske vandresko, som jeg bestilte og har modtaget. Jeg tog chancen med firmaet, da prisen var ganske lav. Jeg har afprøvet skoene. De afbøder stø... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

På INGEN måde det man bestiller. Man tror man bestiller fra en dansk butik, og når man modtager varerne kommer de fra Kina. Lang leveringstid. Elendig kvalitet, ikke de lovede materialer (lædersko der... Se mere

Under middel

TrustScore 2 ud af 5

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det er desværre gået op for mig

OPDATERING.
Jeg har nu endelig modtaget mine vandresko med svangstøtte efter 2 uger.
Problemerne er bare, at de dels ikke kan bruges som vandresko og dels er der absolut ingen svangstøtte i dem. Det skal siges, at jeg i mange har brugt specialindlæg i mine sko med svangstøtte og kan derfor sige, at det ikke eksisterer i disse sko.
Jeg føler, at jeg er blevet snydt til at købe disse sko under falske forudsætninger/falsk markedsføring.
Nielsen Butiks beskrivelse af skoene er ord til ord en kopi af beskrivelser, jeg har set hos seriøse forhandlere.
HOLD JER LANGT VÆK FRA NIELSEN BUTIK!!

Det er desværre gået op for mig, at jeg har handlet med en butik, der udgiver sig for at være en anerkendt dansk butik (den danske butik, Nielsen, har kendskab til dette).
De reklamerer med hurtig forsendelse, men efter en uge, har jeg stadig ikke modtaget min vare. Den er tilsyneladende på vej; men jeg er meget spændt på, hvad jeg modtager og i hvilken kvalitet.
Jeg handler ellers aldrig på sider, hvor der står "kun få varer tilbage", men opdagede det for sent.

30. juli 2024

Fup og svindel

Fup og svindel
Jeg bestilte den 12. juli 2024 en kjole til min fars bisættelse den 16. juli, da der på hjemmesiden stod “Hurtig forsendelse”.
Den 16. juli blev betalingen trukket på min bankkonto.
I dag - den 30. juli - har jeg stadig ikke set skyggen af min pakke.

30. juli 2024

3 Stk BH er dårlige syninger

3 Stk BH er dårlige syninger, kan ikke holde på noget som helst, ser godt ud på billeder men ikke den vare du får. Det tog lang tid for levering, pas på handler aldrig der igen.

29. juli 2024

Stadig ikke fået varen …

På FB reklamerer Nielsen Butik med hurtig levering. 14 dage efter er varen stadig ikke dukket op, og nu siger deres kundeservice, at leveringstiden er 5-14 arbejdsdage. Jeg venter stadig på en kjole, jeg for længst har betalt. Vil aldrig købe noget der igen.

29. juli 2024

Dårligt produkt

Jeg bestilte 3 BH’er som skulle holde form på brysterne. Fik efter 3-4 uger 3 BH’er som var meget små i størrelserne og ubrugelige. Blødt materiale som ikke kan holde på noget som helst. Køb aldrig disse. Synes det er et fup firma

26. juli 2024

Elendig levering

Jeg har købt en kjole Nora stilfuld Maxi d. 12/7.
Den er endnu ikke leveret !!
Når andre firmaer kan levere 1-2 dage efter, er det ikke acceptabelt at have ventet 11 dage
Har sendt rykkere. En hvor jeg for svar at der er fejl i leveringen. Og sidste har jeg stadig ikke fået svar på. Godt jeg kun købte en kjole til 249 kr og ikke tilbudet på 3 kjoler.
Her handler jeg IKKE igen !!!
Ordrenr. #NB4154

22. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det tangerer næsten totalt fup

Det tangerer næsten totalt fup, jeg fik sendt et par sko
som viste sig at være et nr mindre end deres måletavle.
Jeg mailede og ville bytte! Det første de skrev var at jeg kunne få 20% rabat på næste køb, da det var for dyrt at bytte? Det viser sig så at man selv skal sende det til holland, og håbe på at få pengene tilbage?
Deres emailadresse, ser lumpen ud, når man nærlæser. Og der er flere som har lignende hjemmesider. Jeg tror selv de vælger truspilot anmeldelser på deres egne hjemmesider!
Hold jer langt væk fra disse hjemmesider, og køb den samme vare til 1/4 del pris på kinesiske hjemmesider

18. juli 2024

Fup firma

Dårlig kvalitet, dårlig pasform, forkert størrelse…. Og så skal varen returneres til Holland!!!
Handler ALDRIG med Nielsen butik igen

18. juli 2024

Fup fup fup

Fup fup fup
Snyder folk ved at kalde sig et dansk firma, og får os til at tro det er det kendte firma Nielsen’s. Varen jeg bestilte, er, indtil videre, ikke dukket op, og jeg tvivler på at den nogensinde gør. Efter snak med banken, anbefalede de at mit kort nu blev spærret..

8. juli 2024

Tarvelig vare

Tarvelig vare, som trods størrelsesguide overhovedet ikke passer. Fik 3 stk.til ens pris men det svarer overhovedet ikke til hvad de er værd.
Lang leveringstid, men pengene hævet lige så snart man har trykket.
Har overhovedet ikke noget med dansk butik at gøre.
Orker ikke at returnere efter at have læst proceduren.

17. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Firmaet spiller på at være dansk

Firmaet spiller på at være dansk, men det er ikke tilfældet. Jeg har bestilt en vare, men er blevet utryg ved den transaktion. Jeg har nu spærret mit visakort, da de har fået alle oplysninger, også de 3 controlcifre.
Banken anbefalede at spærre kortet, for at forhindre fremtidig svindel.

14. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Det er jo en svindel butik

Det er jo en svindel butik. De køre reklamer med samme produkter, men med forskellige firmanavne. Deres websider er ens, kun navnet er ændret. Har nu set 4 forskellige firmaer på 3 dage. Trustpilot bør anmelde dem

9. juli 2024

0 stjerner!

0 stjerner!
Varen var meget længe undervejs, en hel uge længere end lovet. Og da den så endelig ankom, var det en str. XXL og ikke den bestilte str. L.
Det er første og absolut eneste gang, jeg handler hos den "butik".

9. juli 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.