Nielsback Anmeldelser 8

1. Life coach
  2. Virksomhedsudviklingskonsulent
  3. Karrierecoach
  4. Coachingcenter

De fleste af os rammer et punkt i livet, hvor tingene ikke helt giver mening længere. Hvor vi står i et job, en relation eller en hverdag, der passer dårligere og dårligere til hvem vi er – men hvor næste skridt er uklart. Jeg hjælper dig med at finde retningen igen. Ikke ved at fortælle dig, hvem du “bør være”, men ved at finde tilbage til dét, der faktisk betyder noget for dig. Jeg er selv gået vejen.

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Penge der er godt givet ud

Kan kun give mine varmeste anbefalinger
Niels var den der gav mig det sidste skub i at blive udredt for adhd , så betalte for en privat udredning !! Da jeg af private årsager ikke kunne vente 21/2-3 år i systemet ! hurtig og effektiv hos en psykiater 🙏 så med Niels som coach og medicinsk behandling for ADHD er der kommet en mig 2,0 som 59 årig !! Troede ik man kunne forandre sig så meget 🙌🙌 så tak for sparket og din rolige tilgang til mit temperament og sind ♥️💪

4. juni 2026

ADHD coachings forløb

Efter at være blevet senudredt som 47 årig med ADHD, kom jeg i medicinsk behandling.
Troede at nu var alt "fikset", men efter et år blev jeg bevidst om, at jeg stadig manglede noget. Nogle redskaber til, hvordan jeg bedre kunne agere i hverdagen og ikke blot brænde ud igen.
Niels har hjulpet mig. Efter 5 samtaler, er jeg nu meget bedre rustet til at forstå mine reaktioner og ikke mindst at kunne handle hensigtsmæssigt.
Niels har en rolig personlighed, og følelsen af tryghed får man med det samme.
De varmeste anbefalinger."

- Jane

1. april 2026

Besvarelse fra Nielsback

Tusind tak for din varme anbefaling, Jane.

Niels fremstår rolig og professionel

Niels fremstår rolig og professionel, man føler sig hurtigt tryg i at dele sine tanker og følelser med ham. Man får en god sparring med ham og går derfra med fornyet energi og forståelse for hvordan man skal takle sine udfordringer.

1. maj 2026

Min uopdagede ADHD (17)

Min uopdagede ADHD (17)
Jeg har gennem de sidste 2-3 måneder haft 5 sessioner med Niels om ADHD og det har virkelig været en positiv oplevelser.

Niels er passioneret, sjov, varm og er det rareste menneske, der er meget professionel og er forstående for diverse ting man kæmper med.
Han har forskellige øvelser, man kan bruge mellem sessionerne.

Jeg har lært hvordan jeg skal komme igennem dagen (og nyde det samtidig :)
Så har jeg også lært hvordan, jeg skal regulere og koble af så jeg får energi.

Alt i alt, har det været en fornøjelser og jeg kan 100% anbefale Niels.

27. maj 2026

Besvarelse fra Nielsback

Tusind tak for din fine anmeldelse, Jeppe. Fornøjelsen var helt på min side. Du har gjort det SÅ godt!

God grundlæggende viden om ADHD

Jeg har set Niels’ fine kursus. Det er grundlæggende viden, som er lige til at gå til. Og det giver anledning til refleksion undervejs. Jeg fik meget ud af det, og vil se det igen om noget tid. Håber at mange andre også får glæde af at se det.
Varm anbefaling herfra.

5. april 2026

Besvarelse fra Nielsback

Tusind tak for den fine anmeldelse, June. Glad for at videokurset var brugbart.

Efter endt uddannelse blev jeg ledig

Efter endt uddannelse blev jeg ledig. Jeg har mange planer og drømme. Jeg søgte efter en, som kunne støtte mig i at holde fast i mig selv i alt det.
En, der kunne guide mig, når jeg havde brug for ekstra tanker, skub og støtte.

Niels Randbo Bak dukkede op, og jeg har ikke fortrudt mit forløb hos ham en eneste gang.
Niels er en varm og jordnær leder, som har støttet mig i mit eget lederskab. Jeg kan varmt anbefale Niels Randbo Bak.

25. marts 2026

Besvarelse fra Nielsback

Tusind tak for den fine anmeldelse, Jeanette. Den sætter jeg stor pris på. Held og lykke med planerne og drømmene.