Nickie Fotografie Anmeldelser 10

4,4

1. Fotograf

Nickie Fotografie, fotograaf voor dierbare herinneringen.

4,4

"WAUW"

"WAUW"
Wat zijn onze foto's ontzettend mooi geworden!
Nickie heeft een fijne manier van werken ontspannen, zonder druk, en met oog voor details. Ze is kundig en prettig in de samenwerking. De foto's waren eenvoudig te downloaden m.b.v. de duidelijke communicatie van Nickie. Het was een leuke, ontspannen ervaring.

15. januar 2026

Fantastische fotograaf

Via een vriendin ben ik bij Nickie terecht gekomen. Nickie gaat heel leuk om met de kinderen, zij konden helemaal zichzelf zijn en dit heeft geleid tot prachtige, stoere foto's. De gekozen locatie (oude fabriek) was perfect! Wanneer ik weer een fotoshoot wil laten maken kom ik zeker bij haar terug.

22. oktober 2025

Fotoshoot gezin

Op 17 februari hebben wij een ontzettend fijne fotoshoot gehad met ons gezin (ouders met drie dochters van 11, 9 en 7 jaar) bij Nickie Fotografie. Via de Facebookpagina van een kennis kwam ik bij haar terecht en ik was meteen onder de indruk van haar stijl: ongedwongen, puur en mooie buitenlocaties.

De communicatie vooraf verliep soepel en op de afgesproken dag ontmoetten we elkaar op Lauwersoog. Een prachtige plek waar we een uur lang op een ontspannen manier foto's hebben gemaakt. Er was ruimte voor allerlei combinaties: met z’n vijven, alleen wij als ouders, de dochters samen en ook individuele portretfoto’s.

Wat de shoot extra leuk maakte, was dat ook onze kinderen mee mochten denken over poses en ideeën. Nickie creëerde een fijne sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelde. Dat zie je ook echt terug in de foto’s: spontaan, warm en vol plezier.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en kijken met een goed gevoel terug op deze ervaring. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een ontspannen en professionele fotoshoot!

17. februar 2025

Hele prettige ervaring

Hele prettige ervaring, vriendelijke omgang. Mooie foto van mij en mijn moeder laten maken. Het resultaat uiteindelijk in kleur gekregen, erg blij met deze service.
Dankjewel!

24. februar 2025

Aanrader!

Nickie heeft een super fijne fotoshoot gedaan bij ons familie. Wat zijn we dankbaar voor de dierbare foto's, in een prachtige fotoboek.
Aanrader!!

26. november 2024

Duo portret bij Nickie Fotografie

Voor een jubileum cadeau waren wij op zoek naar iets origineels. Wij wilde graag een fotograaf uit Friesland, omdat het dan makkelijk te bereiken was. We kwamen uiteindelijk uit bij Nickie Fotografie voor een duo portret. Eenmaal de dag van de fotoshoot vonden wij het heel fijn dat het een fotostudio aan huis was, hierdoor voelde het huiselijk en gezellig. Wij zouden Nickie Fotografie zeker aanraden! Ze maakt prachtige foto’s en is een vriendelijke en fijne fotograaf.

17. juni 2024

Trouwfotografie

Voor onze trouwerij was ik op zoek naar een fotograaf. Via google een aantal met elkaar vergeleken en uiteindelijk was de keuze op Nickie gevallen. De rede hiervoor was vooral de kwaliteit en uitstraling van de foto's in haar portfolio.

Na een eerste ontmoeting wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Het gesprek verliep ontspannen waarbij we al onze wensen bekent konden maken en we ook een beetje een idee kregen wat we de dag zelf konden verwachten.

De shoot op de dag zelf verliep ook ontspannen. We hadden afgesproken bij de Sluisfabriek in Drachten, waar Nickie met allemaal leuke ideeën voor creatieve foto's kwam.

Al met al hebben we dankzij Nickie een mooi naslagwerk van een speciale dag.

31. maj 2024

Familiefoto tijdens familieweekend

Voor ons familieweekend in Julianadorp ging ik via google op zoek naar een fotograaf die onze familie op een mooie en vooral natuurlijke manier kon vastleggen. Na een paar websites te hebben bekeken was de keuze al snel gevallen op Nickie. Zij sprong er gelijk uit met haar foto´s; warm en ontspannen, precies wat ik zocht. Wat haar foto's uitstralen, straalt zij zelf ook uit; relaxed en warm. Toch knap om een hele familie inclusief kleine kinderen leuk op de foto te krijgen! Naast heel mooie foto's was de shoot zelf ook erg leuk om te doen.

24. februar 2024

Naturel fotoshoot van paard en mens op locatie

In januari waren we voor HSP magazine op zoek naar een fotograaf die een paardencoach in Friesland ongekunsteld in beeld kon brengen voor een artikel over haar werk met paarden en mensen. We waren op zoek naar een fotograaf die niet terugdeinst voor een fotosessie met een stuk of drie paarden die hun gang mogen gaan op hun erf. En oh ja, de coach wilden we natuurlijk ook mooi in beeld hebben. En dat alles in het hoge noorden van Nederland. Al googlend kwamen we op een gegeven moment op de site van Nickie Fotografie terecht. De naturel uitstraling van de foto’s op locatie sprak ons gelijk aan, samen met de bijzondere manier waarop zij gebruikmaakt van natuurlijk licht. Toevallig zit Nickie Fotografie vlakbij de locatie waar we wilden fotograferen en ook het honorarium paste in ons budget. We zijn super blij met het resultaat! Bovendien ging het allemaal heel zorgvuldig en de communicatie was helder.

13. marts 2024