Billig løsning, som virkede!
Havde brug for et par enkelte komponenter.
Det var billigt, og kunne leveres med brev-fragt. De ankom hurtigt, og var i fin stand.
Mange tak!
Havde brug for et par enkelte komponenter.
Mange tak!
Det kan næsten ikke blive værre, har nu forsøgt at få afsluttet en privat handel i et år, ringet, sms´et, skrevet uden nogen form for reaktion. Jeg har endda mødt ejeren på modeltogsmesser hvor han totalt ignorerer min henvendelse. Det er virkelig dårlig stil at drive forretning på den måde og jeg kan bestemt ikke anbefale Nice-Led.
Kan kun anbefale Nice LED
De har en god service vi har købt hos dem tit og lagt mange ordre til en pris langt over 30.000,-
Vi ha en gang fået en pakke sendt som kom længe efter med det var post nord som ikke kunne få sendt det som de lovet.
vi handler gerne der igen.
Hilsen RAMK
Kan kun give andre ret!
FUSK brug ALDRIG Nice Led. Læste desværre først ”TrustPilot” efterfølgende.
Har købt led d.26/1-19. Beløb kr.110,- er trukket fra kontoen. Har ikke set skyggen af ordren, har efterfølgende sendt 2 mail men ikke fået svar. Beløbet vil nu blive krævet tilbageført via. banken.
Hurtig levering af varen. Ingen problemer.
Ringede med nogle spørgsmål inden jeg bestilte over 100 forskellige dioder . Og han var mega venlig og besvarede alle de spørgsmål jeg havde. MEN så bestilte jeg og ja så skete der ikke en skid.for at sige det som det er!.
jeg mailede flere gange hørte INTET. så ringede man . jamen de var på vej og han ville ha ringet i går og bla bla blaaaarh!.
så skete der igen ikke noget og så ringede man igen. og så blev de send.wup wup!.
MEEEEEEN det var jo så ikke alt hvad man havde købt og betalt for der var i pakken så nu skal vi til torv trækning frem og tilbage igen!.
øv øv øv køb et andet sted!
og spar jer selv besværet!.
Jeg havde bestilt 2 pincetter til min mand som han bruger til sin hobby, og da der var gået 10 dage og de stadig ikke var kommet men pengene var trukket skrev jeg til dem og fik afvide at han muligvis havde sendt dem til vores gamle adresse, trods vi havde skrevet den nye på, så han ventede på de kom retur!! Nåh men efter endnu en uge hvor vi ventede på vores varer, skrev jeg igen en mail med info om at vi stadig ikke havde modtaget pakken, men fik ikke noget svar. 3 dage efter ringer jeg så til ham og han lyder ikke særlig venlig og han vil så have at vi skal kører til vores gamle adr. og tjekke om posten er landet der, altså han vil have at vi skal kører 150 km for at tjekke en fejl som han har lavet!!! Dette siger jeg så at vi ikke lige har mulighed for og han siger så hva jeg vil have han skal gøre...... Jahhh sende nogle nye men det vil han ikke og efter vi har diskuteret lidt siger han pludselig at han sætter pengene ind igen på vores konto og smækker røret på. Dårligere service skal man lede længe efter!!